hejhejhallå gästinlägg

Sis1 här!! 
Sitter just nu på badrumsgolvet hos livsnjutarfamiljen och kollar på när Emelie borstar håret och är skitsur. 
Idag är hairday, redan suttit här i två timmar(!?) och tagit ut allt jävla löshår åh jävlats med lim, tråd och tovor, eller dreads skulle jag vilja kalla det. 
Jaja! 

Snart är det dags för tvättning av allt hår, sedan färgning och isättning igen, gissar att alla andra kommer att vara fullt igång med pizzakvällen innan vi kommer ut härifrån, tur vi har golvvärme och musik ;)! Det är sånt här man får stå ut med om man promt ska ha löshår och det suger som fan men det är så jävla värt det för det är ju så jävla snyggt när det väl är bra!!
 
Hår och lim och trådar i soptunnan, man kan säkert bygga en björn när allt är klart. 
 
 
Ja nu ska jag övergå till min egna blogg, kul att få sin röst hörd på andra webbsidor också hehe, http://nwall.net/ ärta ut! 
 

something nice to rest your eyes on


something nice to rest your eyes on

 

i know i´m awesome, so no need to tell me

Jag vet att jag är fett med dålig på att blogga, men var så sjukt jävla sliten förra veckan.. Jobbade som en idiot, så sjukt fysiskt att när jag kom hem hade jag sånna smärtor i lill ryggen att jag vart helt rödblommig om kinderna och förs om resten av kroppen, sedan somnade jag för det mesta innan klockan hade slagit 2300!

Jobbade en del övertid även.. Så när man väl kom hem var det verkligen dusch åh sova! I helgen sov jag som en dåre, tog verkligen igen all sömn som jag inte hade fått under veckan. Som ni kanske vet så delar ju jag och Kalle på en 90´s säng åh det är inte helt super lätt ibland! Särskillt inte då Kalle helt plötsligt blir jätte stor då han sover :p hahah!

I lördags kom Sis1, hennes pojkvän och deras kompis till Oslot, så nu bor även dom i staden, men inte i vårat hus utan i en super mysig lägenhet :D Känns fett skoj Sis1 och jag bor i samma stad, men det kommer annat inlägg om det! Fick även pussa Mami en snabbis åh de va så mysigt så!

Detta var en mega snabb uppdatering! För nu orkar jag inget mer utan ska äta middag en grape frukt och popcorn hahah :D

 
today like 20 min ago!!