följ retardsens äventyr i Asien under 3 månader på

Sista natten i Sverige på 90 dagar... Shit när man säger det i dagar låter det rätt så mycket, men säger man 3 månader låter det inte lika mycket, men säger man det ett halvt halvår då låter det oxå rätt mycket!?

Aja har fortfarande inte fått någon resefeber, men den kommer väl springandes upp längs ryggraden då man sticker fram biljetten och passet imorgon klockan 11 på arlanda :P Huhu!

Spenderar iaf min sista natt i Sverige hemma hos Hanna i hennes storebrors gamla rum i Sandviken, känns helt okej för då vet jag att jag inte behöver ha några svåra och jobbiga hejdån imorn, utan jag har redan gjort dem!

Mamis, Moms, Sis3 och Sis5s hejdå vart väldigt stressat och snabbt.. Men dock lika värdefullt som ett väldigt långt hejdå! Men kändes skönt med för då slapp vi grina mm ;)

Livsnjutarna hade jag ju redan sagt adjöken till åh de var tuffa hejdån, men vet som sagt det kommer bli awesome MEN TJENARE MANNEN i april <3

Nu kommer jag droppa mina tanka/funderingar/bekymer/underbarheter osv av Sverige för 3 månaders tid går jag i IDE med dem. Åh kommer bara fokusera hela mig själv på min och Hannas underbara resa!

Så denna blogg kommer inte användas utan vill ni följa våra äventyr så får ni gasta in på:

-----------------> http://escapadeoftheretards.blogg.se <--------------------

panikans panikare går till LARSDOTTER

Nu har jag fan ännu mera panik än vad jag hade innan jag började packa!!

Kul att min väska är FULL!! Åh då menar jag det med, den är FULLLLLLLLLL!!

Som tur är så åker jag ju till Hanna imorgon och då får hon fan säga till mig om det är något jag inte behöver ha med mig! För vafan jag kan ju inte ha en full väska redan nu lixom! :O Ska ju handla feta saker där ffs.. BALLE!

Aja ikväll är min sista kväll med min älskade MacBook Pro samt min underbara lilla iPhone 4s <3

Imorgon kommer jag lägga ner dem i deras respektive lådor, där de kommer få ligga och vänta på mig i 3 månaders tid och bara vila sig, så de har fett med energie då jag kommer tillbaka! De kommer vara så saknade. Men kanske har någon kompis med mig till dem då jag kommer hem, eller lite presenter :D

Kommer så klart sakna min familj och min livsnjutfamilj fett mycket med all kärlek till dem <3


fuck this fucking shit

Världens lessaste Larsdotter till ingens tjänst här..

Shit packa är fan inte min starka sida någon stanns. Imorgon klockan 14 åker jag mot gävle, vilket betyder att allt ska vara klart!

Åh jag har inte ens börjat packa.. Hatar att packa, seriöst närsta gång jag drar någon stanns kommer jag inte ha med mig någon jävla packning!! Fuck that shit känner jag nu..

Har suttit vid alla mina saker flera gånger, försökt och börja men neh jag klarar inte ta tag i det! Jävla sopa jag är..

Aja efter detta hat inlägget ska jag tvinga mig själv med ett glas martini i andra handen att packa den dära jävla monster väskan som jag ska gasta runt med i tre månaders tid!

Så hära lycklig är jag just nu..



varför i hela helvete stoppar jag den dära skiten i huvudet?

Har varit i Åre med min underbara livsnjutarfamilj <3 Det var helt jävla underbart.. Vi hade det riktigt fett med varandra, sedan var det ett par riktigt sjukt jobbiga avsked som man fick ta tag i!

Nu är jag iaf i Sundsvall, kommer vara här i en dag till. Sedan på fredag kommer jag bege mig ner mot Hanna i Sandviken. Varav att på lördag morgon kommer hennes pappa skjutsa oss till arlanda och vi kommer börja våran resa mot Asien!

Men som det alltid ska vara, så måste man göra massa med jävla skit saker innan man kan få göra något roligt. Vilket jag tycker är helt onödigt om jag ska vara ärlig...

Imorgon ska jag iaf packa min väska, suger skit.. Åh idag har jag tagit ur löshåret och nu ska jag börja med att få ut alla mina tusen miljoner jävla tover...... Kommer vara en väldigt arg Larsdotter här på Östralånggatan!

Så öppna några cider och ta tag i kam horan blir det för min del, hoppas ni alla får en jävligt skön kväll iaf

FUCK OFF