Bye Norge, Hallo Kroatien

Nu har jag packat alla mina saker som jag ska ha med mig till Kroatien... Tror jag!
Har satt på mig rese kläderna och vi beställde nyss en taxi som ska ta oss till flygbussen.

Åh nu sitter jag och Lisa i min säng med varsin macbook pro åh varsin öl, åh bara njuter av att imorgon är det inget bring i synen utan endast sol värme underbart klimat, frihet och kall öl att se framför sig!

Har fan inte riktigt fattat än att vi ska åka, men det kommer nog om en timme :P Haha!

Vi har med oss Johns goPRO så sedan ska vi allt bjuda er på en filmsnutt av våran resa :D Whoop här ska det filmas och fotas till max kan jag er lova!

Neh men nu har jag inte så mycket mer att skriva än suckers, nu drar jag och Nöten till värmen ;)

kan vi pausa detta till efter koratien?

bjas bajs bajs bajs bajs!!

Är hemma från jobbet idag, för jag är fortfarande fett risig, näsan är helt ute och spårar och huvudvärken har helt exploderat.. what a fuck lixom!!

Vi ska åka om en dag och jag mår som skit. Så idag blir det piller c-vitamin massa näring och vila för att krya på mig så jag kan ta mig till jobbet imorn och så jag kan få må bra till kroatien.. Så olämpligt detta kom alltså!

Neh nu ska jag duscha av mig sedan äta nått bra för min kropp!!

FU

lisa vi hittade kycklingen i kylskåpet den luktade inte gott

Haaaalllåh back in Torshov!

Har inte bloggat nått i helgen för att, i fredags flydde jag mitt hem för att flytta in hos pojkarna mina! Hatar som ni vet att vara ensamen. Idag är jag så sjukt sliten, har använt en halv nässpray men det blir inge bättre utan är helt igentäppt. Huvudvärken gör satt hela mitt ansikte förvrängs i en vidrig grimages. Känns som jag har supit två veckor i sträck och testat alla droger som finns!!

Så vad har jag nu gjort i helgen för att jag ska må så hära? Absolut inget alls.. Har softat i en fottölj, bytt till en soffa och sedan till en säng! Det mest ansträngande jag har gjort har varit då Seb och Kalle har jävlats med mig! Har druckit fanta äpple hela helgen samt vatten.. Fått x antal nya blåmärken så lämpligt till Kroatien!

Hatar att må så hära, så nu har jag varit på 7/11 åh köpt dragster och kinderchoklad, ska bädda ner mig själv i min MJUKA säng (Kalles säng var stenhård, fjädrarna har gjort blåmärken på mina höfter) och kalla rum se en film, somna och hoppas jag vaknar upp som en pigg människa!

precis vad min själ behöver

Idag tänkte jag fan dela med mig till er vart jag och Lisa ska åka om exakt 5 dagar.. Shit kan fan inte fatta att tiden har  gått så cp fort, tyckte de va nyss vi satt och pratade om att det va 3 fucking månader kvar, swich sa det och nu är det bara 5 dagar kvar!! Whoop whoop.

Jag och Lisa ska iaf på Onsdag tidigt som fan sätta oss på flyget som tar oss till Tisno som ligger i Kroatien. Tisno ligger delvist på land och delvis en ö och de blir sammanlänkad med en bro! Lisas pappa kommer därifrån, så de har en gård med några hus där som vi ska bo i! Sanna som lämnade oss i december ska oxå möta upp oss där, samt en av hennes bästa vänner åh det ska bli så sjukt underbart roligt...

Har aldrig varit i Kroatien förut, men har hört att det ska va sjukt fint där. Så ska bli grymt roligt att åka dit! Vi åker den 6 och kommer hem den 17. Så under de datumen kommer ingen uppdatering alls.. Men det forstår ni nog :P