yesterday a secret agent, today dog watcher

Idag så har jag dragit iväg en sväng med Sis1 åh solat.. Efter det drog vi iväg och plockade upp Mejjsen för idag är jag hundvakt åt henne :)

Åh hon är helt nöjd här ute på balkongen vid sidan av mig!!

Soon ska jag och Mami ge oss på mitt lilla håräventyr whoop whoop, men ah som alla säger vill man bli fin så får man lida pin och det kan jag lätt hålla med om för fy fan vad sånt hära är tråkigt.. Hatar verkligen och sitta på stolen!! Jag vill ju bara den som står bakom stolen inte tvärtom hahahahahaha!!


secret agents with strawberries

Fin dag de har varit idag må jag då säga, åh nej självklart menar jag inte det svenska skit sommar vädret!!

Vaknade si så dära vid 0630 gick upp tog en kaffe åh en morgon cigg. Gjorde lite mackor åh passade på att gosa ner mig i Sis3 sköna säng, då hon va på jobbet!

Kollade på en film, sedan tog jag en liten powernap..

Vaknade åh tog tag i håret mitt, så nu är jag nyfärgad och fresh, vart riktigt nöjd med färgen. Trodde verkligen inte att den skulle vara så fin, då de bara var en affärfärg. Men den va KUNG!!

Sis1 kom äntligen hem idag, åh gud vad kul det känns.. Så nu delar jag, Sis1, Sis3 och Sis5 på ett rum.. Kärlek <3

Mot kvällskvisten så ringde Barbro och frågade om hon fick bjuda mig på middag, åh det tackar man då verkligen inte nej till då tacos var på menyn åh Barbro är kung på att göra guaqamole (kan ej stava, men ni fatta).. Så myste loss åh var hel nöjd, efter en film åh massa tacos i magen, begav vi oss ut till balkongen där vi åt jordgubbar och spionerade på Sundsvall ;D Hihihihi



the knife is back on track

Kommentar: den lite vassare kniven om Wooohoo one for free today to, and this one was a good one:
"Till det andra gud vad tur, du har allt de du vill ha.."

nej jag har aldrig påstått att jag har allt jag vill ha heller, men jag strävar däremot mot att alltid försöka få det bättre och i mina värderingar är pengar och bostad ganska hög prio om även att det finns annat i livet med högre prio. om man tittar på fritid och pengar så anser jag att ett jobb ökar kvaliteten på fritiden samtidigt som den sänks tidsmässigt och där måste varje enskild person göra sitt eget val.

" Och att du har en livsplan planerad var ju verkligen att ta flera steg fram, good for u!"

här vill jag hänvisa till mitt tidigare inlägg då det kanske formulerades lite svagt."min "livsplan" tar aldrig slut, utan brukar uppdateras allteftersom" 

med det menar jag att precis som du väljer jag mina riktningar med tiden för att maximera mitt liv efter mina åsikter och värderingar. i min plan ingår inte att du ska ha det och det jobbet och tjäna så mycket, utan snarare vill du ha ett jobb? -ja, varför vill jag ha ett job? -för jag anser att ett jobb kommer öka kvaliten med vänner och familj även fast att den kommer minska tiden som jag nämnde innan.

"Åh du behöver inte ha några bekymer för att mina planer håller på att ta slut.. Nästa plan är redan redo för mig dock inte för att delas med allmänheten riktigt än."

nee några bekymmer har jag inte, undrade mer på vad nästa steg i livet var. får la vänta med resten då :)

"Åh varför ha en plan för hela livet, då alla situatuoner hela tiden ändras och det kommer nya riktningar att gå i livet!? Därför har jag själv valt att inte planera så många steg i förväg.. Vilket ger mig den möjligheten att kunna välja mellan de nya riktningarna som dycker upp.. Utan att behöva säga nej på engång bara för att jag har en "måsteplan" att följa ;D"

håller helt med. min plan är en plan och ingen måsteplan där jag har massa saker i livet jag måste göra innan jag dör. se det mer som olika prioriteringar som ska balanseras för att maximera livet. låter kanske lite kryptiskt med kan förklara mer om det skulle behövas.

"Åh jag må kanske inte ha varit den vassaste kniven i lådan, men däremot så var jag den kniven som hade en helt egen låda och vågar stå för vem jag är, vad jag tycker åh vad jag säger.. Till skillnad från..."

hmm, det här vet jag inte riktigt hur jag ska tolka men ska göra ett försök. känns som att du försöker säga att jag inte står för den jag är, men precis som du anser jag mig vara en helt unik individ och samma syn har jag på alla övriga människor. bara för att någon inte är som mig betyder det inte att dom är som någon annan. eller anser du att jag inte ärlig för att jag inte skriver mitt riktiga namn? jag kan mer en gärna ge dig mitt namn omm du känner att det hjälper på något vis. fast jag tycker att jag som en av dina bloggläsare ska kunna dela med mig av mina tankar och samtidigt ha rättigheten att vara anonym utan att känna mig attackerad(skulle faktiskt bli glad om du kunde vara så snäll och ta bort min ipadress). ungefär samma sak som att jag skulle kalla dig oärlig för att du väljer att inte dela med dig av nästa steg i livet.

"Kisses for the haters :*"
haha nej jag hatar ingen, bara för att jag inte har samma syn på saker behöver det inte betyda att jag hatar dig. ville mer starta en diskussion även fast jag tycker att man ska diskutera verbalt då jag tycker det kan vara svårare att tyda känslor i en text.

är helt slut efter allt skrivande, inte skrivit så här mycket på flera år. god natt xd

mvh kniven

Svar: Hmm ja då börjar vi väl då. Åh de första du skriver så vet jag inte riktigt vad jag ska säga annat än Jobb jobb jobb bla bla bla bla... Känns som jag sitter i skolbänken och lyssnar på hur den "rätta synen" eller "rätta livsstilen" ska ses.. Till den andra, kommentar inte inlägg! Åter igen så är det jobbet som står i fokus, åh är det vad du känner ger dig en bättre livkvalite så ja det är fortfarande ditt val. Själv skulle jag aldrig någonsin känna eller tycka att det var okej den dagen jag vaknar upp och känner att ett jobb ökar min livskvalite gentemot mina vänner/familj hobbys och what so ever. Det som är mitt liv är mina vänner och min familj, utan dem skulle de inte vara ett liv.. Utan jobb är det fortfarande ett liv.. Det som ökar min livskvalite är mina vänner och min familj... Säger självklart inte att du inte anser din familj är viktig. :) Åh du pratar en del om balans, är det nått jag kan så ska jag säga dig är det att hitta balans här i livet, för hade jag inte gjort det hade jag inte kunnat göra det jag gör idag eller rättare sagt jag hade inte inte kunna gjort det jag inte gör idag :) Kryptiskt ;) Åh självklart så menar jag att jag inte anser att du står för det du säger.. Tror inte det var svårt att tolka på något sätt i huvudtaget... Har man en åsikt om något om det nu så är i familjen, på jobbet, i tidningen, på nån randomes blogg på nätet så sätter man sitt namn på den åsikten man känner man måste dela med sig av den och står för det! Så enkelt tycker jag bara att det är :) Åh sedan bildtexten, ah du känner ju inte mig så väl märks det ju, åh kan inte heller ha läst min blogg så värst länge heller. För då hade du verkligen inte tagit det så dära.. Men för att du ska förstå det är en snygg line som passar bra in till inlägget.. Hahahahahahahahaha ja mer än så orkar jag inte ens förklara, vem som helst fattar väl att den meningen inte är allvarligt menat i ord.. Fast ja alla är olika som sagt ;) Visst är det kul att skriva, bara att skriva av dig vettu för jag säger aldrig nej till gratis underhållning eller inlägg ;D

Åh tack jag vet ;)

Wooohoo one for free today to, and this one was a good one

-.- om i got one for free:
gratis? finns det folk som betalar för det här xxd
men bra svar, själv kan jag göra det jag vill samtidigt som jag har jobb + hem. min "livsplan" tar aldrig slut, utan brukar uppdateras allteftersom. men vad är nästa? låter nästan som att plenen är över.säger bara att det kan va bra att tänka på nästa steg.

men när var du den vassaste kniven i lådan? haha :DD
IP: 62.249.185.120

Svar: Den första frågan behöver jag inte svara på, men de visar att vi har något gemensamt du och jag.. Ingen av oss var den vassaste kniven i lådan! Hahahahahahahaha ;D Till det andra gud vad tur, du har allt de du vill ha.. Och att du har en livsplan planerad var ju verkligen att ta flera steg fram, good for u! Åh du behöver inte ha några bekymer för att mina planer håller på att ta slut.. Nästa plan är redan redo för mig dock inte för att delas med allmänheten riktigt än.. Åh varför ha en plan för hela livet, då alla situatuoner hela tiden ändras och det kommer nya riktningar att gå i livet!? Därför har jag själv valt att inte planera så många steg i förväg.. Vilket ger mig den möjligheten att kunna välja mellan de nya riktningarna som dycker upp.. Utan att behöva säga nej på engång bara för att jag har en "måsteplan" att följa ;D

Åh jag må kanske inte ha varit den vassaste kniven i lådan, men däremot så var jag den kniven som hade en helt egen låda och vågar stå för vem jag är, vad jag tycker åh vad jag säger.. Till skillnad från...



Kisses for the haters :*

Im the fucking Champagne for sure

Igår var det verkligen en riktigt bra dag för Larsdotter hihihi :)

Började dagen med de största fixet, åh kunde andas ut en liten stund efter man var klar med det. Men hjärtat började ju då slå 180 istället, men får leva med det ett tag ;) hahahahahaha

Drog ut med Janni på birsta, där vi mötte upp Cattis som man inte har sett på tusen år.. Åh då fick man ju en stor chook där hon kommer vacker som en dag och med en liten kula där en liten knodd håller på att växa :) Ihhh <3

Fikade pratade och fick pussa lite på Alissa <3

Sedan drog jag hem fixade mig lite och begav mig upp till Sandra för att ha det mysigt med lite öl och snack :) Efter några timmar drog vi ner till Mommo för att hämta upp Mamma... Sedan så drog vi ner på Cirkus Daltons hahahahaah

Drack öl och kollade på alla olika folk som är där göttade oss i massa.. En gubbe frågade mig och Mamma vad vi ville ha åh jag sa champagne... Så han köpte en flaska till oss sedan så drog han därifrån... Hahahaha så där står vi med en flaska ;) hahah!

Var en oplanerad trevlig kväll iaf! Whopp whoop.. Men idag lider man av en lätt huvudvärk, men jag njuter av den för det var en awesome dag så helt värt det :D



random pics form my MacBook pro


thats it thats all !?


Vad hände?
Vart försvann du?
Är det så hära det ska sluta?

Tackar så mycket, men va fan hände!?

Shit så många kommentarer som jag fick igår har jag nog aldrig fått förut! Fick man känna på hur det känns att ha läsare som kan yttra sig lite.. Åh de va fett, så om jag blir bättre på att blogg blir ni bättre på att kommentera Deal?

Så då får jag väl passa på att köra lite svar till de som kommenterade:

Emelie! Blir de nåt yran iår eller? :))
Svar: Nej tyvärr Pesa som det ser ut nu på mina planer blir det ingen Yran detta år! :(

BY: Elin

Helt jävla underbar bild! <3

Svar: Ja du är ju med på den <3

 

BY: caisa

fina ni är! :D

Svar: Tackar, visst är vi :P

 

BY: Sandra

Fin blogg :)

Svar: Tack jag håller helt klart med ;)

 

BY: classes lilla blogg

vilken extremt häftig blogg du har, jag vill bara säga det att detta måste vara den bästa bloggen jag sett vad gäller flera aspekter, jag hoppas du förstår vilken underbar blogg du har....allt är så samspelt på bloggen...designen, inläggen mm....jag är riktigt imponerad

Svar: Tack så mycket för denna fina kommentar haha :D

 

 

 


i got one for free

Oj det var verkligen länge sedan man hade en anonym som man måste ge svaret på deras frågor i ett inlägg, eftersom de inte har lämnat någon stanns där jag kan ge svaret annars!

Men som sagt ett gratis inlägg klagar jag inte på ;D


wtf om Good night ART so u can sleep good:
flyttat hem?!
inget jobb!?
ta sig i kragen emelie xdxd


Wtf nej jag har inte flyttat hem, har för tillfället inget hem. Utan åker dit jag vill när jag vill, bor dit jag åker. Har sommarlov, var så sjukt länge sedan jag hade det sist så jag kände att nu var det dags! Jobb nej de har jag inte för som jag skrev jag har sommarlov.. Vill inte ha nått jobb det som var planen då jag jobbade ihop mina pengar i Norge!! Kragen är tagen jag gör det jag vill efter den plan jag har haft, jag är lycklig, jag njuter av livet.. Vad gör du!?

One life enjoy it LIVSNJUT..



Good night ART so u can sleep good







Robert Mapplethorpe


its so boring to sleep..

Ikväll skulle jag vara den duktiga tjejen och gå åh lägga mig en bra tid!! Ja ni ser ju hur bra det gick.. Med tanke på att jag fortfarande är upp!

Åh exakt nu kom jag även på att jag måste kliva upp tidigt imorgon, för jag ska hänga med Sandra. Jag ska göra lite viktiga saker sedan så ska vi väl bara mysa lr nått!!

Haha så imorgon måste jag helt klart lägga mig tidigare, så jag kan börja få nån slags rutin på livet även fast jag har sommarlov ;)

Men när tidsskillnaden är så stor, är det fett svårt att det inte blir sånna hära konstiga tider man är uppe! Hahahaha detta är illa ;)

Kanske ska säga god natt ha en trevlig dag åh försöka få lite sömn då!?!


nöjd med strumporna eller vad..

Midsommaren, på fredagen spenderade jag iaf med att delta i den årliga brännbollen som är i Indal..

Hahaha var riktigt trevligt drack och lärde mig på nytt att springa ;) Så klart vann vårat lag huhuhuhuhu! Men man är ju född till en vinnare ;D

Efter bränbollen drog jag hem vilade lite. Sedan kom Nicola hit så gjorde vi middag laddade ner lite filmer åh sedan så drog vi till Nicolas nya lägenhet som var jätte mysig åh tittade på massa filmer och åt godis :D

Fett värt att inte gå ut helt klart helt klart..




Kan man inte spela så kan man ju iaf se ut som att man är bäst



yesterday was the Zombieday

Igår vad de midsommar nånting, åh jag pallade verkligen inte att gå ut och festa.. Hatar gå ut och festa sånna dära dagar då alla verkligen ska ut och festa.. Just för att de gångerna slutar det alltid i kaos!!

Så jag valde och vara hemma med familjen, mesta dels av dagen låg jag och tittade på greys anatomy whoop whoop så jävla bra!!

Men sedan mot kvällen vart jag fett less. Så då frågade jag Sis3 om hon hade lust att sminka sig som en Zombie.. Så ah det gjorde vi, hade riktigt roligt sedan fick Sis5 hjälpa till och fota oss!!

Mormor tyckte vi skulle gå runt och titta in genom fönster och skrämma folk, men där fick gränsen gå ;) hahahaahah



en helt underbar start på dagen..

Vackna man upp i morse satt på lite kaffe. Sedan så får man ett sms av min sköna socker böna Nicola!

Då är hon på G till mig och vill jag ska sätta på kaffe.. Hihi! Så när hon kom då var kaffet redo för en cigg i solen och massa skvaller :D

Älskar dig kvinna till tusen ska du veta! Du är en av de störrsta solarna i mitt liv utan den minsta lilla tvekan :D

Sedan då Nicola hade gått för att gå på en arbetsintervju. Så tog jag och bäddade ut fint på altanen väckte Sis5 för att ligga och sola samt, lyssna på lite musik :D

Åh nu har jag tröttnat fett mycket på att sola, åh ska väl försöka ta tag i detta tovhuvve jag har! tråkigt som fannnnnnnn! Men det måste ju tydligen göras ;)


Frugan, SolenNicola och jag

Böööööögigt värre!


Im not shit.... Im Champagne

Så jävla ägd

Fuck this, I wish I was a CAVEWOMAN

Asså fy fan vad jag blir trött på mig själv!! Varför i hela helvete kan jag aldrig klara av att ge mig sjävl en sådan hård spark i röven att jag tar tag i de sakerna som jag själv går och mår dåligt över att jag inte tar tag i!?

Varför ska man ha sådan jävla dålig självdisiplin! Åh varför är jag så satans jävla duktig på att hitta så många olika anledningar till att inte ta tag i de sakerna som jag måste ta tag i!?

Okej nu är jag lite hård mot mig själv kanske, för jag har ju iaf lyckats göra en sak av x antal saker som jag skulle behöva ha gjort idag!!

Åh det jag blir mest irriterad över på detta är att de flesta sakerna som jag måste göra är saker som har med skalet att göra, fucking jävla skit värld man lever i... Behöva ha ångest för att man inte har borstat håret, ha ångest fatt man inte har tvättat håret, ha ångest över att man valde att äta en sväng nudlar istället för ett par tråkiga jävla ägg åh grönsaker!!


Hultsfred no words just fucked up pics

Vi hade helt klart det fetaste campet av alla.. Tackar alla skeva underbara dårar som jag träffade på Hultan, för ett riktigt fett äventyr!! Vem är det som står kvar??

why is it so hard to just enjoy life!?!


Screw this, let's go and fuck up

Då är man äntligen på väg mot nya äventyr. Visst det är inget stort men det är NÅTT!!
Vart en helt vanlig impuls resa med Hanna.. Självklar med Hanna vem annars, vi sitter ju som halvt ihop ;) haha!

Nu sitter jag på bussjäveln ner mot Hudik, där måste jag så klart byta och sätta mig på ett tåg resten av vägen till Gävle. Åh där hämtar Hanna upp mig, så åker vi vidare för att på vägen ner mot Linkan plocka upp Mätz.. Whoop ska bli skojigt att få träffa han, var sedan man bodde i Norge sist!!

Tar vi en natt i Hannas nya läga i linkan, sedan bär det av mot fucking jävla Hultsfred whoop whoop!!



Lets get fucked up ;D

(blogg inlägget som aldrig kom upp innan jag drog på hultsfred!!)


Guess where I'm going..


Hope I do not end like that











And I hope that it will be nice weather..


I just love this song just so u know


live or die

Leva eller dö, är fan den enda frågan man behöver ställa sig egentligen! Iaf enligt mig...

Så om man hamnar i en situation där man har ett val som måste göras, borde man ju helt enkelt endast kunna ställa sig själv frågan leva eller dö!? Så borde man ju få en känsla i magen väldigt direkt av vad som är att leva?

För alla jag känner iaf vill ju leva, så då borde ju det dära funka!?

Fast egentligen tror jag att de flesta vet vad det rätta är att göra om man vill leva sitt liv, men jag tror att i väldigt många situatuiner så väljer folket att ..

Åh varför väljer folket att "dö"? Jo för självklart kommer det alltid varit lättare att "dö" än att verkligen leva!!

Jag vill fan inte dö, jag vill fan i mig LEVA..

















Your heart lives in your vagina!!

WORD!

en liten party mix för dåligt bloggande ;D

Nu har det råkat gått sådan där lång tid igen sedan jag skrev!! Uch vad jobbigt..

Men i onsdags var jag ut och härjade med Nicola, Janni och Thess flög runt som nå dårar på fyra olika krogar den kvällen hahahahah!

Åh igår så var jag bara med Sandra hela dagen, gasta ner en snabbis på staden, sedan satt vi med kaffe på hennes ballkong!! Vart en sjukt kort genomgång men de får ni ta :P Bjuppar på lite bilder iaf ;D


Råttan sover borta hos hennes killkompis


I onsdags på Stadshuset


I onsdags på Jacks


I onsdags med Micke på staden


I onsdgas jag och Sis5 på stan


I torsdags på Sandras ballkong

mys med familj, återseenden och CirkusDallan

Under lördagen kan man verkligen säga att temat var FIRA! haha

Först så drog vi familjen över till Moster som fyllde år i veckan så vi firade henne med grillning, var hur gått som helst åh väldigt trevlig att träffa kusinerna mina som jag inte träffar allt för ofta. Hängde där ett tag drack lite vin och bara mådde gott av att ha familjen runt omkring mig :)

Men sedan var det dags för mig att dra mig vidare mot två andra att fira åh det var min underbara "mamma" Sandra som har varit så sjukt grym och tog examen i kriminologi åh hennes lillasyster Mariel som fyllde år igår men vi firade henne då med!

Träffade på väldigt många personer som jag inte har träffat på väldigt länge och det var verkligen jätte jätte roligt att träffa alla :D

Gick sedan vidare ner på cirkusDaltons, sjukt hur så många clowner kan samlas på samma ställe, men det är alltid lika roande att sitta och titta på dem samt drick billig öl, så jag klagar inte hahahahahahaha!

Den största fjanten av dem alla ska jag berätta om i ett annat blogg inlägg, men om man säger så hära jag hade väldigt roligt och hennes man kan jag lova fick inte ligga då han kom hem ;D Hahahahahah!


har du sjukt lite att göra, DÅ kan du se den hära filmen!

I fredags så bestämde jag och Barbro oss för att inte gå ut som de flesta andra gör en fredag. Utan vi bestämde att vi skulle gå på bio istället!!

Så vi gick på en bio som jag verkligen trodde skulle vara hur rolig som helst, sjukt bra skådespelare med, sånna så man bara vet att filmen måste va bra för de alltid är så roliga. Så jag hade verkligen peppat upp för att se denna film: what to expect when you're expecting..


Åh självklart så vart vi fett besviken, jag tror vi högst skrattade 4 gånger var, vilket betyder att en film inte alls e rolig! Visst det är en sådan dära film som endast är OK inget mer, inte sån man ser en gång till, inget man nämner om någon vill ha tips till en bra film nån dag! Fett tråkigt..

Men tur det var fett mysigt att umgås med Barbro för det var jätte jätte mysigt åh det var fett värt att inte gå ut och dricka alkohol ;D


ursäkta för inget nytt, men här får ni lall

Asså jag hatar verkligen då man har något att skriva om, så gör man det inte på engång. Så samlas det ännu mera saker som man vill skriva om! När det blir så för mig så slutar det iaf med att jag bara drar ut längre och längre på att skriva ett inlägg i huvudtaget. Vilket gör att jag små tänker på det varje dag och har lite ångest!

Så uppehållet denna gång har med det att göra!! FÖRLÅT..


Så under dagen ska jag skriva några inlägg om vad jag har haft för mig i helgen! Men de får bli korta då jag inte orkar göra långa inlägg som ni alla nog redan vet ;) haha!


En bild från en vägg i Berlin


Thanks always smiley boy :D

När jag fyllde 24 år i år så var ju jag som ni kanske vet på Bali.. Vart tillo med firad två gånger. Då vi först var på väg att dra ifrån Bali samma dag som jag fyllde år. Men valde att stanna en vecka till. Så hade ett firande nån dag innan sedan firade vi mig även den dagen jag fyllde år :) Hihihi!!

Då fick jag en mycket fin present av en underbar vän som jag lärde känna där nere, eller nä jag fick tillo med två presenter av han kan man säga :D Först så fick jag kepsen som jag har på bilden nedan. Åh det är hans bandkepa (King of panda) :) Åh andra presenten var att få se dem live uppträda på en konsert, där vi så klart hängde backstage och de ropade så klart upp våra namn och vart vi kom ifrån, då de var uppe på scenen! :)

De var sjukt skoj att se dem, åh de var helt sjukt vad alla folk var helt jävla galen då de spelade! De är väldigt stora i Indonesien vilket jag och Hanna inte alls hade uppfattat ;D Hihihihihihi!

Saknar alla mina vänner från Bali, men just detta inlägget tillägnas Always smiley boy Choqy :D



Choqy, me and Hanna at the beach drinking Bintang


One life just enjoy it...!?!

Sjukt uttråkad tjej idag måste jag då säga.. Eller kanske mera panik monster. Hatar då jag inte gör något för då börjar jag tänka så sjukt mycket på allt möjligt. Och vem fan vill tänka hahah helt seriöst INTE JAG!

Det jag har fastnat lite på nu och insett är att fan vad jobbigt det är och ha ett motto/talesätt/livssätt osv..

För helt ärligt så är det fan inte lätt att alltid leva efter det man hela tiden trycker andra i ansiktet! Visst det är lätt att leva efter det när det är lätt.. Men så fort de börjar bli lite svårare lite mer riskabelt och lite läskigare. Då jävlar börjar man helt enkelt att leva efter den vanliga jävla Svensson skit synen som jag hatar mer än allt annat...

Åh även fast jag skriver detta och vet exakt hur jag känner så står jag ändå och lutar mot svensson hållet och typ bara står och väntar på att nån ska göra nått eller att nått drastiskt ska lösa mitt problem!!


Snacka om att säga emot sig själv..

att man aldrig slutar att hoppas!?

Denna veckan har ju även jag och Mami varit på bilbingo.. Självklart vann vi absolut inget alls, även fast det typ inte var en levande själ på stället!!

Men alltid lika roligt att titta på de hysteriska bingo tanterna och bubbarna :P

Vet iaf helt klart varför jag och Mami aldrig vinner en enda krona och det är för att vi alltid hatar så mycket på de som ropar upp alla siffror :P Men helt seriöst måste de alltid sätta riktiga jävla blockmongon där, som inte kan uttala siffror what so ever!!??!

image description


good morning fuckers ;)

God morgon god morgon!

Har varit uppe ett tag redan, sjukt förvånad har inte vaknat så här tidigt eller varit redo att vara uppe så tidigt på x antal dagar!!

Men tror jag vaknade för att jag var så otroligt hungrig ;) Så nu har jag iaf fått i mig en kopp kaffe åh ska hugga in på yougurt, nötter och hallon :D Slurp!!

Medans jag avnjuter ett avsnitt av underbara greys anatomy, som med strösta sannolikhet kommer bli flera avsnitt :P hahah helt hooked på denna serie, skyller allt på Cassi ;D