2oo8

Imorgon är det nyår...... Åh självklart är det helt sjuka planer på G ;)
Piff och Puff är så sjukt klockrena så ni skulle bara ana er fram till våra upptåg Moahahahahahahahahahahahahaha
Kommer komma en dokumentation senare med bilder det lovar jag ti 110% :P
Åh Sandra du kommer få din uppdatering varannan timme via sms ;)  skoj skojs !
Neh nu e man ledig i 5 dagar hell yeah !
Myspys nu hoes !

Mellandagarna

Ojojoojojojojojoj !

Jag har ont i varenda muskel, led, hud, blod cell ah precis allting i hela mig gör ont just nu...
Har jobbat 11timmars pass tre dagar i sträck nu och idag tog energin slut, de sista två timmarna var jag hlet döende... Men nu är de passen över och jag hoppas, samtidigt som jag inte hoppas.... Att det ska lugna ner sig !

Jobbar nu två dagar till sedan är jag ledig i hela 5 dagar, helt sjukt jag vet..... Gillar det till miljoner, skulle fan inte byta ut de dagarna för nått känns det som, måste samla energi.......

Julafton var tok mysig var hos Sis nere vid Hassela, även att vi hade en legitimerad jultomte, den ni :P Myspys med familjen var sjukt skönt !

Nyår är fortfarande ett mysterium lr hur då Piff ;) Moahahahahahahahaha

Sedan vill jag ju medela att en av mina vänner har blivit en kändis nu :P
St´s nya mode bloggare Nicola ;P Hahahaha Var tvungen Ginahoe ;)

Ne men gå in och titta på St.nu och sedan bloggar så finns hon där :)

Nu siter jag och väntar p+å Elin hos mormor !

Ja vi hade även lilla julafton här hos Mormor, vart en riktig liten släktträff :) Myspys mina kusiner från amsterdam var hemma och de är ju Elis tremeningar så de va skit skoj :)

Ne nu e det nog !

Sandra baby ta inte bort mig, jag ska skaffa en dator :)





Gamm bilderna 2oo5 lite kul ändå :P



Dan före dan ?

Och jag har fortfarande inte en aning om vart jag ska fira jul lr vad jag ska göra ???? Blir ingen utgång för mig på juldagen iaf jobbar ju på annandagen så då måste jag va 100%, så ni får ha roligt för mig med, så tar jag igen allt på nyår ...
Idag jobbar jag till elva, buhu avundsjuk Mariel :P
Tror iaf att jag ska åka ner till Sis och fira julen där, då kommer hon bli hyper glad...
Även att jag den jävla sopan inte har köpt en enda julklapp heller :/ tänkte sattsa på det idag, men vet inte när jag ska hitta tid till det, nån som vet ?
Just nu ligger jag bara och steker i min underbara soffa åh väntar på att Elin ska komma hit och jag ska börja jobba roligt liv
mer än så har inte jag att komma med iaf ;)
Hoe hoe hoe ;)


Hoehoe god jul :P

Kläd poker och öl kan det bli bättre :P God jul !

Gina hoe

Mariel gullet förlåt så hemskt mycket ska försöka allt vad jag kan att uppdatera, men inte allt för lätt när jag inte har en dator :S buhuu !
Tänker på dig som bara den drömde om dig i natt tw att jag och sandra kom och mötte upp er och vi låg åh stekte åh badade :P hahhahaha !
har inte hänt så mycket jobbar som ett as, åh pippi ah du vet nog !
Men några smasiga saker finns det allt att säga, men det kan jag ju inte skriva i bloggen, men kan jag få din mail kan jag uppdatera dig som attan hoe´n min ;)
Nuär det myspys hemma hos mig iaf, men ingen glögg denna gång bara en massa öl i kylen ;) åh lite tugg godis hahahahahahahahhahahahahahahahahahha
Nyårs dilemat är inte över än vad händer vad ska jag göra vart ska jag vara... men lutar mest mot åre så jag kan åka bräda som en dåre :D fy fan vad klock rent :P
Nu blir de öla av :D ;)
hejhej hoes :P
(Detta är ett gammalt inlägg från 23/12-08, hade inte publicerat det...)

Hoe is the shit

Ojjj nu blev ni alt förvånade när ni gled in här och såg det fanns en uppdatering :P 

Är hos Elin åh vi fixar åh trixar, nu jävla hoe´s :D ihhhh!

Inget festade i helgen jobbar ju som ett as nu innan jul och efter jul så jag håler mig ifrån alkoholhaltiga drycker ;) 

Har sjukt mycket att berätta men inte alls tillfälle att skriva det just nu känner jag, skulle barra hoppa in och säga hej och att ni inte ska ge upp hoppet om mitt bloggand ;) 

Åh om vi inte hörs God Jul och Gott nytt år era fucking hoe´s :P




Strange kind of woman

Vaddå stuligt ?
Sno vad?
ehh Vah ...?
va? hahahahah
så jävla dum i huvudet?
hur stavas det ?
H
...................................
Mhm
jag har en fråga, vad fan var det där om
jag har ingen aning om det
neeeeeeeeejh
så där humor har man när man kommer från landet
inavel
precis, därför det inte är så noga med vem hon ligger med
hon lr jag ?
hahaahhahahahhahahahah
ssscccccccch
sitter ni och flörtar med varann för ?
öööööööööhhhöö
jag satt och fila naglarna
han satt och fila naglarna
vem har varit med i boken
men man kan tyrcka upp sin blogg som en bok om folk vill läsa den
.....................
fy fan vilken tråkig bok
vad hette han i filmen cihnes filmen
cicichan
vad är meningen med att blogga?
man e dum i huvudet
men vill jag veta vad du gör, kan jag ringa dig istället för att läsa en bok i en kvart
stackars blondinbella, som måste tänka på hur hon ska klä sig
men det måste jag med
terrorterese
....................................................
jag går ingen stanns inatt ja
ska vi spela buzz?
nä inte än
akta golvetttt
nu är det dags för buzz




Suck´s

Hejsan hoe´s!

Har varit dålig på uppdatering nu jag vet det, sorry !

Lördagen: Då var vi Ginahoe´s hos Micke Carlingshoe som fyllde år, sedan drog alla ner på stadshuset.  Var grymt grymt skoj måste jag verkligen säga, dansade som några tokar åh rappade åh trixade, teuqila dricka åh myspys.. var en grymt nice kväll tills den tiden då man skulle traska hem, i regnet och på de isbane vägarna som fanns i våran "fina" stad, ja man skulle ju kunna säga att Emm ramlade sisådära 8 gånger, väl hemma hade jag ont, var dyngsur och iskall.. Men somnade som tur var som en stock.

Söndagen: Bestod av att spendera tiden på mitt andra hem, Gina så klart... var en sjukt bra dag men mycket att göra och mycket positiv energi så de va sjukt nice.. När jag och Bella sedan skulle ta bussen hem, så kommer vi ut och det är inte en enda bil på parkeringen och inte en människa så långt ögat kan nå ? Hum.. Det visar sig att vi har missat bussen åh nästa går inte förren om en timme... Så då kommer vi på den smarta idén att 2:ans buss går vid maxi så vi börjar gå dit, men när vi är vid stadium så inser vi att vi måste sprigna för att hinna, så vi börjar springa som några dårar, det regna det e fortfarande isbana ute, i rondellen springer vi mitt i den, jämsides med bilar och allt, plötsligt hörs en duns, då går Bellas väska sönder :S tar upp den åh gastar vidare i full kareta, sedan håller jag på att ramla och slå ihjäl mig, men fick som tur var tag i balansen i sista stund... Ser bussen komma så vi ger gärnet och vi hinner... Helt slut på bussen drypande i svett av med jackorna in med luft luft luft.... uch vilket hemskt jobbigt avslut på en sådan bra söndag

Måndag: Åter tillbaka på andra hemmet.. Inte så mycket mer spännande som händer den dagen, weeds titt så det hette duga...

Tisdag: Ledig, skönt.. Fixar tillbaka mina fingrar sjukt skönt... sedan så kommer Mötely så blir det fifa spelande och sedan lagar vi fiskpinnar och potatismos och dricker vin som (riktiga tjej kompisar gör) citerat av Mötley själv... hahaha
kollar på massa gamla filmer..

Onsdag: Åter tillbaka på andra hemmet, har öppning Bella gullet var sjukt dålig så hon fick åka hem, så det slutar med att jag fick jobba från 9-2030 helt slut.. kommer hem tittar på weeds sedan kommer Mötley blir liring av fifa.. Åker och hämtar Dennis som tagit med pizza gjord med mycket kärlek,sjukt gott... Åh nu sitter jag här och skriver blogg åh grabbarna lirar fifa.. Men snart ska vi allt se fille :) Myspys !



På lördag har vi julbord med jobbet på grankotten ska bli sjukt myspys :) Har fått mega snygga kläder på jobbet även så ska allt klä upp mig en hel del ;)

Glömde även att berätta att jag glömde min alkohol på jobbet i lördags, så var grymt less när jag kom på det när jag var i stan, sedan när vi var utanför Micke kom jag på jag glömt körkortet hos Sandra :/ otursdagen multideluxi !

En väldigt tråkig sak att berätta för er alla kära läsare, från och med imorgon har inte Emm någon dator igen... Neh nu ska låne datorn tillbaka så blir inget mer bloggande på sjukt länge skulle jag gissa, för har verkligen inte råd att köpa mig en dator.. SÅ nu är det tillbaka till stenåldern igen, gud vad jag ser fram emot det (NOT)
It suck´s !!!!!

Sandra Hoe imorn syns vi :D längtar !

Åh Majsan hoppas ni har det bra :D