overtid, äcklig två timmars kall pizza och vatten melons tvång..

Har man jobbat overtid idag då. 0800-2100 så duktig tjej så, beställde övertids mat som jag fick äta två timmar senare, sjukt äcklig pizza :( Så nu sitter jag och försöker trycka i mig vatten melon, ska även äta nån mer frukt, måste få i mig näring..

Nu har det gått 9 dagar på min fasta och det märks för jag får verkligen tvinga i mig mat, när jag väl får äta. Igår när Kalle kom hit och åt tror jag vi satt i två timmar och jag fick ändå inte i mig ens en halv vanlig potion!? :(

Men jag gör så gott jag kan, åh jag är inte arg eller trött även fast jag inte äter eller snusar som jag brukar göra annars!

Vågade inte göra det idag iaf, men tror jag fick till de lite bättre. Bara att hålla tummarna för att planen funkar :P

Nu ska jag kolla om jag hittar nått spännande att titta på så ska jag lägga mig i sängs åh titta på de, för nu är kvinnan trött!!

solen skiner för engångs skull i Oslot, åh jag ska sova i soffan nu ?

Någon gång ska vara första gången för alla... Men jag är iaf nöjd över bedriften, då tanken inte alls fanns där innan :) Huhu!

Dagen på jobbet har endast varit pain, uch vilken hemsk jävla dag. Seriöst hur jävla svårt ska vissa saker vara undrar man ju ibland. Sjukt dåligt teamwork, så ingea ordrar vart utsickade idag, så inga tal för mig imorgon alls! Bajs vad de inte va okej, sedan allt annat på det.. Orkar verkligen inte.. Visst om man får lösa problem helt okej. Men 10 fel åh 1 rätt hela tiden är ej ok!

Nu ska jag lägga mig och sussa lite grann, får ju faktiskit äta 2027 idag whoop whoop! Grymt hungrig oxå, så idag ska jag börja lugnt, så jag får i mig lite mer än vanligt. Kalle kommer hit sedan för att äta lite så då tänkte jag passa på att äta igen!

Fick frågan av D idag vad som var fel jag såg inte ut som jag brukade göra, så han undrade vad jag tänkte på! Sedan fick jag höra att det inte såg ut som mig när jag kom... Åh jag vet inte vad jag ska säga, för jag kan verkligen inte styra det. Höll på att börja grina 5 gånger på jobbet idag, av INGET!




störta minuset med Oslot är alla avsked..

Shit vilken duktig brud jag har varit idag ass! Kom hem åh hade bestämt mig för att inte sova någon middag alls.. Åh jag var as pigg med vilket var sjukt skönt. Alla vi brudar var med hemma..

Brudarna:

Hanna som alltid har bott med mig sedan jag flyttade till Oslot. Min älskade KB!

Jag the one and onley

Eve hon som tog över efter att Erika lämnade oss, en sjukt mysig och härlig tjej som jag håller på att lära känna!

Cassie som har bott en månad med mig och Hanna förut innan hon drog till philipinerna, en sjukt underbart sprudlande energi brud som äntligen kom tillbaka till Oslo och nu bor med oss!

Så de vart lite flum och samling med datorerna uppe i vardagsrummet. Men jag bestämde mig rätt snabbt för att lira lite GuitarHero åh tro på fan det gick hur jävla bra som helst, jag rockade gärnet!! :D whoop!

Sedan gick jag och Hanna ut åh handlade lite mat, mina planer att gå en timme förstördes av regnet SÅ KLART!

Gjorde middag till mig och Tommy sparre och körrefärre så klart, vart gott! Sedan hängde vi framför tv samt datorn för att kolla på massa hemska gamla bilder på mig :P Helt klart bättre blond och med mycket hår kom vi iaf fram till!

Fick även en ros av Tommy, sjukt sött då han vet jag absolut inte vill ha sånna saker.. Men intärt mellan oss så de va skoj ändå :) Sedan sa vi hejdå, men han kommer tillbaka och hälsar på, de vet man ju utan tvekan ;) Huhuh


det är helt okej att vara psyko.. det är ju höst!!

Har 8 min batteri tid på datorn, åh laddaren tror jag är där Hanna är åh vart det är vet jag inte! Men tänkte bara säga hallå här är jag. Önskade jag hade tid för att skriva de två feta inläggen jag har luskat ut i mitt huvud, men de får jag ta senare idag :P
Nu ska jag iaf ta och tvätta lite, sedan så ska jag ut och gå, gå bort alla tankar i huvudet!

Idag kände jag verkligen höstens doft, nu är den verkligen här.. Åh men hösten kommer alltid humörsvängningar och deprition.. Jippi vad skoj att bli ett rent psyko som inte anns vet vad det vill eller tycker! Hatar det!!

Efter promenaden ska jag göra middag till mig och Tommy, ska bjuda han på middag idag innnan han flyttar hem till Sverige för att börja plugga igen! Sparre och körrefärre blir det, på Larsdotters vis :D
Ne nu ska jag se ett tv program sedan ut sedan mat!



Åh jag hatar när små jävla fittungar ska tränga sig in i mitt liv och leka fjortis och sådant dära jävla brudskit.. Fuck u! Din läpplösafula barnunge, du är inget och ingen! En sådan som du kommer aldrig kunna bli som mig, så du kan ge upp den drömmen som du nu sa du ville... waaaah wwwwahhh

so I go left..


Nils Pônkana Samuelsson föddes denna dagen för hela 24år sedan!


rubriklös

Whoop whoop mother fuckers and father fuckers..

Blev inget bloggande igår, åh de va så klart för att jag tvär däckade då jag kom hem från jobbet! Sedan så drog jag och Tommy åh åt på Max. Alltså jag älskar ju Mcdonalds så Max är ju inte riktigt min grej!! Jag älskar pomfritsen och smältosten de är helt klart bättre än mcdonalds, så jag var helt klart nöjd :)

Satt åh hängde på Max ett tag. Åkte hem packade ihop lite saker för att bege mig till Ponkarna min. Där gjordes det beats och massa musik stufs. Kollade på film och mådde bara gott med Familjen! Älskar verkligen familjen och det är så skönt att alla känner samma sak att det är vi som är familjen.. Skulle göra allt för dem när som helst! <3

Idag är det iaf min 6 dag på fastan åh det går fin fint. Idag är jag dock lite kluven då Nils fyller år idag och det så klart nalkas sprit och öl drickning.. Känns sjukt tuft då jag vet vilket helvete det kommer vara imorgon då jag vaknar upp bakis och vet att jag inte får dricka vatten eller äta förren klockan 2100..!

Så har inget rikigt bestämt mig för hur jag ska göra, ska börja fixa mig senare och se vad de leder till. Pizza ska jag iaf äta idag mums mums! Längtar fett mycket huhu..

Ne fu u!

just GET naked and BRING it

Overtid overtid overtid... Yes just nu sitter jag på jobbet! Åh jag har PAUSE nu OK!

Seriöst klockan går inte fortare, rättare sagt segare. Så fort klockan har slagt 1600, då är det som om tiden stannar upp och inte alls vill tikka nå mera! Ah blir så tokig hungrig ju ;) Hehehe!

Även att jobbar man overtid så får man ju mat! Kul att jag beställde min mat till 2000 jag slutar 2100 åh då får jag äntligen äta den. Kunde man ju inte ta det man ville heller utan var tvungen att tänka på att det skulle smaka gott kallt. Så ja tog mig en kyllingsallad med vitlöksbröd!

Så på bussen hem ska jag sitta och mumsa i mig det dära. :D Slurp!

Sedan då jag kommer hem ska jag äta lax i ugn och ris som Hanna har lagat! vilket ska blir hur jävla gött som helst :D Huhu! Mat ffs!

Snabb hopp in i duschen, sedan blir det ta med sig allt götta man har och hoppas på bussen till ponkarna mina <3



I just löhv this fukking sångh

 


klockan går inte ens fort då jag sover

Host host host, ah fy fan vad jag är duktig på att hosta förövrigt. Slutar helt enkelt inte!

Tredje-dagen på min fasta, åh idag på jobbet har det gått helt okej. Jag jobbade med Isse idag åh då han med fastar vart det så mycket lättare. Vi tog tio minuter vid tio, sedan så jobbade vi på enda till då vi slutade 1600!! Då vi inte äter kunde vi lika bra jobba, då vi har så sjukt mycket att göra. Men vi fick övertid på det, vilket är en timme extra betalt check!

Följde med Tabita idag och köpte färg, sedan åkte jag hem och det var ju bara att gå åh lägga sig på engång! Åh det gjorde jag med. Kunde inte alls hålla mig vaken.

Gädda kom och väkte mig för de skulle gå på affären åh de ville ju jag med. Så nu har vi varit och gastat på affären. Jag handlade: Nässpray, små tomater, kaker, chilinöter, redbull och kaffe mocca!

Ah mina cravings är sjukt konstiga som ni ser :P Hahaha! Aja nu är det bara en timme kvar tills jag får sätta tänderna i min paj...


but were is the balls

Sis1 jag får aldrig en länk av dig heller även fast jag vet du tänker på mig varje eviga dag ;)

Aja jag ligger halft i soffan just nu och är så mätt så jag vill spy, men tvingar fortfarande i mig massa vatten och annan vätska!

För det är de jag mest vill ha på dagarna så slurp slurp...

Har absolut inte så mycket annat roligt att skriva till er, men hoppas ni sover gott!


myser i soffan i kalles tröja, stressaar tiden med en lista

  • Är du tillsammans med någon? Ja, Hanna sitter här i soffan, åh Eve är där nere.
  • Har du dumpat någon på ett svinigt sätt? OJA, att jag har.
  • Har du blivit dumpad på ett svinigt sätt? En gång ja.
  • Hur många namn finns det på din hångellista? Har bara en knulllista!

Har du:

  • a) Varit otrogen? Ja
  • b) Blivit bedragen? Ja
  • c) Hånglat med en kompis flick/pojkvän? Ja
  • d) Hånglat med en flick/pojkväns kompis? Ja
  • e) Hånglat med någon i dina föräldrars bekantskaptkrets? Nopp
  • f) Legat med två personer på en kväll? Heltklart!
  • g) Lite gossip vill vi ha… Har du hånglat upp nån celebrity? Hell yeah
  • h) Har du hånglat upp någon av samma kön (och gillat det)? Så klart.
  • Ärligt. Hur många finns det på ligglistan? Det får man reda på när man hamnar på den ;)
  • Och när rök den där oskulden egentligen? 12 nästan 13..
  • Gjort en ”One night in Paris”? Vet inte ens vad de är?
  • Råkat vara lite dirrrty med två personer ut samma familj? Hmm, jag vet inte men tror inte det ass
  • Idkat snusk med någon i dina föräldrars säng då? Haha, vem fan har inte det!
  • Varit fler än två i sänghalmen..? Ja
  • Är du med i 10.000metersklubben? Ne hade för töntig kille..
  • Konstigaste plats du sexat på? Ojoj, hemligt.
  • Hur många olika nationaliteter finns på ligglistan? Inte vet jag? :P
  • När hade du sex senast? Två veckor sedan
  • Vem var det med? Ett cp sjukt bra ligg hemma i Sundsvall
  • När hånglade du senast? I helgen..
  • Med vem? Hmm? :P
  • Finns det nakenkort på dig? Nja inte helt, kanske halft..
  • Har du haft ett one-night-stand? Ja..
  • Har du blivit påkommen när du haft sex? Klart
  • Kommit på några andra ha sex? Ja
  • Största åldersskillnaden på dig och ett hångel? 20 år
  • Vad tänder du på? Tattueringar, händer, manlighet, busblick, humor, barnslighet osv osv
  • Hur många har du hånglat med på en kväll som mest? Ingen clue..
  • Vilka av dina kompisar är riktiga kåtbockar? Hanna (då hon är singel), Nils (hela tiden)


svar på kommentaren bara så du vet

Svar till Lisas kommentar: Jag hoppas med att de går bra stumpan min.. Saknar dig redan, så nu kan du börja bestämma när nästa resa hit blir :D Whoop whoop!!

Andra dagen på fastan idag iaf.. Hade sjukt svårt att sova inatt för jag visste inte om jag skulle äta eller sova :P Men soomnade tillslut, sov dock inte så mycket. Så var lite trött på jobbet, men det löste jag genom att på lunchen krypa ner i en av våra stora kartonger med mjuka inneremballasje, under ett bord där jag hade satt för lite mera kartonger så det blev mörkt. Sedan slöt jag mina ögon och somnade en halvtimme!!

Cpskönt, då man inte äter på lunchen kan man sova fett ju!!

Men nu är jag fan hungrig, töserna här hemma har lagat mat så det luktar väldigt gott här hemma! Men om 3 timmar så får jag äta Hannas spagetti och köttfärssås... Slurp! Blir en powernap nu så klockan tickar fortare huhu!

Min taccopaj från igår..

bara tre timmar kvar tills mina tänder sitter i pajen

Min helg var awesome rätt igenom helt klart helt klart! Men då jg inte har några bilder alls, kommer jag inte skriva något om helgens äventyr inte, förren jag har hittat åt några bilder :D

Men Kan säga den toppar helt helt klart toptiobästahelgerimittliv - LISTAN..

Nog om de, idag har man jobbat och slititi på! Idag började jag även min första fasta-dag! Åh nej det är inte fasta fatt jag ska bli smal lr försöka gå ner i vikt. Utan det är fasta på det viset muslimer gör Ramadan. Fast så klart på mitt egna lilla vis ändå, då Ramadan snart är slut och jag började idag lixom.

Isse på mitt jobb berättade för mig om detta, då han sa att han fastade och jag vart så choockad han var så pigg åh glad. Så vi stod och prata på om detta, åh jag frågade en hel del!

Jag tycker att det han sa till mig låter så jävla rätt, åh kände varför ska inte jag med göra det! Så jag bestämde mig med för att fasta. Har inte bestämt än om jag ska ge mig på en hel månad, men är sugen på det! Få testa mig själv lite om jag har någon disiplin och självbehärskning.

Fastan:
  • Man får inte äta, snusa, röka eller ens dricka vatten!
  • Jag får endast äta och dricka samt snusa mellan 2100-0400!
Idag ska jag iaf göra tacopaj, shit vad jag längtar. Men längtar mest till att få dricka något, är fan sjukt torr i munnen nu ass!!

Aja jag skriver vidare hur de kommer gå med fastan ;) Önska mig lycka till!!

gratis inlägg till larsdotter, från läsare

Har fått en sådan trevlig kommentar, på ett inlägg som är fett gammalt!

kuktjejen  ([email protected]) om En KUK i buken hade inte suttit fel..:
sug kuk käring
IP: 82.181.35.42

Ja vad ska man säga? Kan ju berätta en sak åh de är att det är inte en brud som har skrivit detta..
Utan en kuk!!

Men ah, skriver mer detta inlägg för jag vill att personen ska veta att jag vet vem det är och att jag fattar inte vad du håller på med! Elle jo de e ju de jag vet för så väl känner jag dig iaf, men kan du sluta va sådant tard med allt!

man sökes, har du information eller vet något om denna man, kontakta mig. Hitte slant till bäst info!


(Hjälp en kvinna att hitta sin man)

natten tar fram en hel del ur larsdotter

Detta har varit en rutten dag ass. Har endast legat och snorat i soffan som en lite skitunge! Varför ska man slösa dagar på att vara sjuk? Har inte varit med någon inte gjort något, så värdelöst.

När man är på jobbet så träffar man ju iaf sina vänner!? Fitta känner verkligen att hösten börja komma nu ass. Känner det på min sinnesstämningen hur paniken för livet mm börjar närma sig, åh åldersnojan blir alltid starkare vid denna års tid!

Denna "sommar" är över åh nästa sommar kommer jag vara 24år. Fy fan vad jävla gammalt. Åh då tänker ni det är ju inget alls. Men jo det är faktiskt det om man vill leva på det sättet jag vill. Inte ha en fast plats utan kunna flänga runt vart jag vill, när jag vill och hur jag vill. Åh då blir plötsligt min ålder gammal. För kollar man på många andra i min ålder, har de en lägenhet ett fast jobb och en planerad framtid!!

Just det är ju absolut inget jag vill ha, skulle aldrig må bra av det svensson livet. Men jag känner ändå en slags panik! Eller så kanske det inte alls är panik över det jag har, utan panik för att jag har varit på samma plats för länge :P Vem vet inte jag!!


lets do it like they do on the discovery channel

Såg nyss ett as fett program på tv, det handlade om nån magiker eller kallar med dem illunsionist.? Aja i vilket fall så var det verkligen hur fett som helst..

Så nu har jag bestämt mig för att när jag blir stor ska jag bli en magiker eller iaf gifta mig med en! Hur coolt hade inte det varit då? Jo dödstufft!

Snart ska jag titta på en dokumentär om havet men Jim Carrey som berättare. Älskar natur program som fan, som ni vet är det ju animal planet och discovery som endast går på här hemma. Men nu var jag lite bitter eftersom det inte var något om havet, så då får man fixa det själv istället :D

Jag kan förövrigt halvt andas med båda näsborrarna nu, sjukt lycklig över det, dock inte fått i mig nått annat än en macka och två bollar idag. Huvudvärken och käksmärtorna sitter fortfarande i, vilket gör att jag halv blundar med ögonen!


jag är en riktig snorunge ass

Seriöst vad är det för något i oss som producerar snor?

Åh kan man operera bort det/den?

Sist gnällde jag om ont i halsen till er, men vänta ni bara. Igår då jag skulle gå och lägga mig började min näsa rinna som en jävla forss, åh då jag aldrig snyter mig, så fick jag proppa upp papper i näsan som om jag blödde näsblod.

Så under hela natten skulle jag försöka sova och andas med munnen.. Åh då jag aldrig andas med munnen, så fick jag världens jävla huvudvärk och spännings smärta i hela käken.. Så jag har under hela natten vridit och vänt mig, samt bytt papperstussar i nässan och sedan typ grinat av smärta i huvudet och käken.

Fick sova ett lite pytte tag inatt iaf, men sedan när jag vaknade var det som att jag var ett påkört djur. Så de va bara att sjukanmäla sig, göra varmt te coh ta två alvedon samt nya papperstussar...

Efter alvedonen så fick jag iaf sova några timmar, fett skönt. Vaknar upp och var lika överkörd!
Så konstant hela dagen har min näsa runnit som satan, får byta tuss efter 5 min och när jag gör det så bara forsar de ut snor så jag måste hålla mig framför handfatet!

Jag får panik kan det bara sluta snälla gode snorgud!

ett gnäll inlägg så hära i början av veckan

När man vaknade idag, så var inte halsontet borta. Så det var ju väldigt roligt att min arbetsdag kändes som den längsta dagen i min arbetshistoria. Uch de va så fan inte okej ass..

Kom hem skulle powernapa lite i soffan, kan helt klart konstatera att jag är sämts på att powernapa, vaknade vid nio igen x antal timmar senare! Åh då var halsen hundra gånger värre, samt näsan med och magen!

Gjorde te och någon macka. Idag blir det fan att stänga fönstret, får sluta och tjura på den dära biten ass!

Så nu har jag fått gnällt ut lite till er, tack så mykket :D

Men gott folk, har fått tips på en film Flipped så jag tänkte lägga mig och se den, ingen som vill hålla lillan sällskap eller?

så var de alarmfria mornarna slut åter igen för fort..

Så var semestern för Larsdotter slut då.. Sjukt tacksam på väderguden att det regnade som fan idag, för hade det varit fint väder då hade nån på jobbet fått en smocka ass!

Började ju första dagen på jobbet med att jobba overtid, som var fett skönt.. Dock endast 5 extra timmar men ändå.. Behöver verkligen mera övertid då jag inte har betald semester!

Lisa även att de gastade in mig i en t3 trukk. Jag bah eh öh själv? Gick bort tittade på trukken och sedan ringde jag Aedin så fick han komma och köra in den i gången iaf :P Men sedan gick fram bakot och upp åh ner skit bra! Men det var hundra gånger roligare med dig vid min sida gullet.

Nu har jag nyss druckit fett massa te för jag har cp ont i halsen inte ok! Är fett slut med helgen gjorde sin rätt ass..
Ska försöka få bilderna av Isabela så ni får se :)


fan vad jag fuckar er idag ass..

Fett nice dag idag, trottsade vädret men att ha kjol på mig. Åh det gjorde jag helt rätt i, då de har varit fett nice varmt i Oslot.

Jag, Hanna and Isabel gick först till operahuset, efter det så drog vi ner till akerbrygge och tog oss en varsin öl och snackade sex.. Sjukt nice häng måste jag säga!!

Sedan drog vi till osten för att äta våran mat, åh vidare till skatebowlen för att kolla på nån tävling! Drack lite öl och såg snygg ut fett nice..

Äh nu ska jag slänga på mig några fitt skit kläder sedan blir det sprit till folket ffs :D


(Min hand har henna på sig därav den ser fukka ut.)

ett helt vanligt blogg inlägg för engångs skull

Men tjenare MANNEN!! Larsdotter har precis tvättat håret, åh gud vad det var roligt NOT!! Nu tar jag en snabb pause från fixningen. Måste ju fan blogga innan jag drar iväg på dagens äventyr.

Sol i Oslot idag, men kallt i luften. Vilket ger mig stora problem för att kunna välja vad fan jag ska dra på kroppen! Jag och Hanna samt Anders soffsurfare ska dra ut och hänga lite i solen, sedan så ska det vara någon bowl tävling eller nått som Hanna ska dra med mig på.. Det blir nog fett!

Ikväll vet jag endast att jag ska dricka sprit! Sedan får vi se vars, för looptroop är ju här så skulle va fett att se dem, men plånboken håller inte riktigt med på den, så ah vi får väl se!

Igår drog ju jag iaf till ponkarna min, var så härligt att träffa dem!

Äh fuck this skriver skit bah!

Fuck u hoe..


godnatt alla nattugglor där ute i Cworld


familjen har nu åkt, men hade ett par fina dagar tillsammans<3

Nu har Mami, Sis3 och Sis5 lämnat mig. Hatar den känslan det blir lixom så jätte jätte tomt pang på engång! Men vet ju att de inte kommer ta sådan jätte långtid innan man ses igen! Har iaf haft sjukt mysigt med dem.

Turistat som några nötter, var och tittade på alla rosor ner i staden, samt bombhuset värsta turist saken nu alltså. Sedan var vi i frogner parken och tittade på alla statyer. Hoppade ute i alla vattenpölar då de började och moster regna utav dess like, gått ner på akerbrygge och så klart det tråkigaste av allt gått i massa affärer :P

På kvällarna har vi gottat oss i massa filmer, åh mumma, jag har lagat god mat, sedan har vi spelat guitarhero och både Sis3 och Mami spöade mig, så vart riktigt arg och slängde guitaren och bestämde vi skulle sluta spela :P Sedan har jag och Mami spelar ginrumy såklart, kort spel för den som inte vet! Sis3 Har även gjort henna tattueringar på mina händer..

Så vi har minstsagt hunnit med en hel del på dessa få dagar!

Nu ska jag duscha och fixa mig sedan ska jag åka till mina underbara pojkar och se film, rita lägga lite pussel åh bara mysa :)







br>

kvinnan kommer med 2 döds bra punkter för en bättre värld

Satt i bilen med Sis3 igår och snackade en massa, mest om mat då vi båda var så sjukt fett hungriga. Åh jag kom på en sådan sjukt bra grej som jag tycker ska börja gälla från och med helst nu på engång!

Att mat ska vara GRATIS!

Hur många gånger har inte typ alla tänkt, varför ska man betala för något som man inte kan LEVA utan? Varför ska andra tjäna på nått som de vet man måste handla för annars som sagt dör man..

Så nu är lösningen här, Larsdotter kommer på allt vettni!
  1. Om man sänker alla politikers, prästar, påvar och alla som har sjukt onödigt hög lön, löner till en helt normal lön, iställe för dubbelt överdriven hög lön, kan de bara ha en del av den dubbla onödigt höga lön!
  2. Sedan de pengarna som blir över och det vet vi ju är en hel HEL del av pengar, de tar man för att ge löner till de som i nutid säljer mat. (Men det kommer ju inte räcka till tänker ni nu). Men om man delar upp det som så, att typ alla som har affärer ica, maxi mm de får lön för all gratis mat.. Med de som har resturanger de får ta betalt för maten, men absolut inte mer än vad de redan gör.. För deras mat är ju inget måste.. Det är ju bara att lyxa till vardagen lite grann!
Så nu ser ni vad Larsdotter kan, genom två punkter så har vi gratis nyttig husmanskost. Åh tror ni inte då oxå att alla skulle bli lite sundare, äta mer nyttig mat mm!?

Det tror iaf jag på, så när ska nån ta min idée och göra den riktig?


larsdotter bjuder på en godnatt bild, så ni ska få nica drömmar


juni juli och augusti 2011 vägrar jag kalla sommar

Detta är ett dyster inlägg ni får se i min blogg.. Inget roligt för fem öre och är fan en liten bitterfitta för detta med, men ah det är väl livets gång antar jag aight!?

Hädan efter kommer jag börja blogga mera igen, enda enkla anledningen är för att nu har jag givit upp allt hopp på denna sommar 2011 what so ever!!

Denna sommar har verkligen varit den sämsta väder sommaren i hela mitt så otroligt långa liv.. Endast i Kroatien det var fint väder. Men sedan då jag har förlyttat mig mellan städer och Norge och Sverige så har det dåliga vädret och kylan följt mig som min egen skugga.. Inte okej!!

Så Fuck sommaren 2011!!