word LARSDOTTER


u talk the talk but u don´t walk the walk

Ditt datt och dutt. Bloggen försummas mer och mer. Men det har ju varit för att jag har jobbat overtid, det har varit fett nice väder och jag har varit dödstrött! Helt okej anledningar enligt min mening då rå!

Nu är det bara 3 fjuttiga dagar kvar tills jag, Simon och Lillan beger oss upp till underbara ÅRE där det kommer bli ett väldigt kärt återseende med sambobröderna min <3 Leendet på läpparna kommer aldrig försvinna...

Åh jag lovar er att är det något jag behöver fylla på just nu, så är det den totala lyckan man känner där uppe!

ADHD ska även han dit över helgen så ska bli jätte roligt att få lite damp från hans sida med! Den är saknad...

Neh nu ska en illaluktande Larsdotter hoppa in u dusch fan och tvätta håret uch vilken pain det kommer bli.

Jag och Simon



Tre sambobröder, jag och vänner



Hemmet



Helt vanligt kvälls mys



ADHD och "jag"

använder och hör mitt kära ord alldeles för lite

Hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe
Hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe
Hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe hoe

är det lördag eller söndag

Hello dudes, fett fint väder ute som man vaknar till. Så nu ligger jag åh lyssnar på skön chill musik i solen, inne i min säng :P Hahah. Ska soon gasta ut och kolla om det är varmt oxå, hoppas verkligen på den! Måste även ringa och väcka Lisa, för vi ska gå och sätta oss och äta en glass någonstanns.

Igår så jobbade ju som sagt till 00.00 efter jobbet så hängde jag och Seb hemma hos mig, chillade bara snackade och drack vatten. Fett trevligt, va ett tag sedan man hängde med karl, då han bara filmar för det mesta på sin lediga tid!

Idag börjar jag oxå 16.00 åh slutar 00.00, tiden går fett fort då man jobbar sent samt då hela lagret inte är proppat med folk överallt, det är roligare att jobba och det går bättre utan tvekan.


lagerhoen

Idag ska jag som sagt jobba OVERTID...

Fett nice väder ute, så soon kommer Seb och Rio så vi kan gå ut och vara lite i solen innan det är dags att stänga in sig i ett mörkt lager! Jippi..

Har iaf varit duktig och duschat min orkidé idag, tummen upp för mig whoop whoop!

Igår var jag chaffis varav att jag inte kunde blogga något, men det kommer när jag slutar ikväll 0000!

Ha en härlig dag era tards ;)


KVack Kvack..

sjukt rolig grej de hära


Nu vill jag ni skriver de tre orden ni hittar som kommentar!!

ursäkta för inget nytt

Veckan har varit fullspäckad, var av att bloggen har lidit :( Ursäkta, förlåt! Men ska berätta senare vad som har skett under veckans gång. Men just nu orkar jag då inte. Då jag har haft världens fitt huvudvärk hela jävla dagen och nu äntligen ska vila lite för att få bort den, så inte hela kvällen är förstörd!!

I helgen ska jag dock jobba, lördag och söndag, men börjar 16 så hinner vara ute i solen och gasta runt lite granna super nice, gillar fan mycket mer att jobba på kvällen plus på helgen. Tiden bara skenar iväg sedan gör man inte av med några pengar ;)

Men skriver senare LOVAR!!

PS. vem är paddan? DS.

visa kvälls ord från Larsdotter


halv åtta hos Lisa

Kul att det är skit väder ute då, världens molnigaste, små regn och disigt vader ute idag! Uch de va inte alls roligt :( Kul för de som jobbar helg iaf, slipper de må dåligt :P

Men igår var det lite bättre väder ute, så jag bestämde mig för att gasta iväg till Svenska ambassaden helt själv, för att hämta mitt pass! Kommer dit 12.17 åh på dörren står det att de stänger 1200 FITTA!! Så kommer det precis ut en far och en son. Jag passar på att slinka in genom dörren. Går in HALLÅ hallå? Möts av en skit sur tjej. Frågar om jag kan få hämta ut mitt pass, åh hon suckar djupt och ber sin arbetskollega lämna ut det. Även hon ser dödsbitter ut men gör det, dock väldigt irriterat och sakta!!

Seriöst klockan var 17 minuter över 12. Det var inte halv fem lixom! JÄVLA IDIOTER..

Efter det begav jag mig även på banken så jag äntligen kan på internetbank nu när jag hade ett pass...

Sedan var jag och Hanna på byn, jag köpte en smoothie mumms, fick fett med energie. Sedan så strosade vi runt lite. Hanna vart ett par skor rikare och jag vart ett par skor och fyra tröjor rikare! Helt OK!

Efter det begav jag och Rio oss av till Lisa som ville bjuda på middag. När vi kommer dit så är Tommy och Aedin redan där och Lisa har gjort världens buffé middag. Det var revbensspjäll, sparris med parmaskinka (det var lite för vuxet för mig), kycklingklubbor/vingar, vanlig potatis samt söt potatis, kycklingfilé med salami och någon ost, sallad och tre olika såser. KVINNAN hade slagit på så stort. Sedan fick vi även efterrätt glass, chokladsås och bannan. Var verkligen en riktigt halv åtta hos mig! Var bra underhållning med, tittade på jackass 3D fett rolig film alltså.

Betyg:


(fick inte bort grejerna runt omkring gubben, men det får duga ändå)


kiss kiss kiss BANG

Köpte ju ett nytt läppstift när jag var i Sverige sist, som jag verkligen bara älskar!! Så tänkte att ni skulle få en titt på det med åh säga om det blir håna eller hångla på det :P


likamed föralltid

Nu när det är helg och allt tänkte jag fan bjuda er på mitt senaste tillskott, min nya älskling, min första i färg, min största hittills. Men absolut inte min sista! Lite över fyra timmar tog denna skönhet att göra, den sista timmen ville jag böra gå och dö. Den har krävt mycket kärlek och omhändertagande. Men allt detta har det så klart varit värt!!

Självklart snackar jag om mitt nya INK...


Så vad tycker ni? Visst klär den mig?