the night was spending on a date

 
                                
                                      
                                                       
                                                                     


hängt med stans tuffaste lill skrik idag

Idag så kom Sandra och hämtade mig, sedan begav vi oss till Lotta åh Lill Skrik! :)
 
Var första gången jag träffade han, åh det var jätte kul.. Han var så duktig stor kille så, tjurade nästan inget alls! Helt stolt över mig själv, matade han med nappflaskan åh satt och snusade på han en stund :)
 
Men NEJ jag vill inte ha egna barn ändå! Alltid mysigt med vänners barn, umgås lite med dem, åh att veta man alltid kan åka hem om det blir för mycket ;) Hihi!
 
Men när lill skrik blir lite större ska jag ta med han ut på tarzan och björn stigen :D Hihihihi!
 
Nu har jag varit och hämtat Meja, hon ska vara med mig ett tag då mamma Janni jobbar länge idag! Lill Kussen Jimm fyller även år idag, så snart ska vi över och äta tårta åh tacos tror jag. Stor Kussen Erik har hållt på med hans tårta i två dagar nu, så kommer kort på den sedan ;D hahah! 
 
 

if u wanna laugh til u drop, LOOK at this

 
I love it sooooooo fun..

I´m champagne, just so u guys know

Because when two people love each other, nothing can keep them away. No matter how long it´s been, no matter how far they are, they always seem to find their way back to each other´s arms, more so, back to each other´s hearts.

dear santa give me this for christmas


im 12 years so it´s ok :P

Sorry för inget bloggande igår, men jag, Janni, Meja och Diva drog ut och letade redan på fantomen stigen!! Huhuh
 
Efter några samtal och lite fel körningar i skogen så hittade vi den entligen.. Dock var det mesta ruttet och skit dåligt för de inte har underhållit den alls, men vi lyckades så klart göra det väldigt roande ändå ;D Hhihi! 
 
När vi väl var klar och tittade på klockan så fick vi lite av en chock då vi insåg vi varit ute i skogen över 3 timmar ;D Men har man roligt så går ju tiden alltid fort!
 
Sedan drog vi till Mom hämtade Supernintendo och ps2 åkte åh köpte så vi kunde göra våra älskade tacomockor.. Sedan vart det tv-spels kväll! :D
 
Idag så har vi gastat runt på tarzanstigen hihihi! Ja vi gillar de dära stigarna.. Måste ju passa på åh vara ute i naturen innan det blir för kallt med det oxå :P Hallå.... Hihi! 
 
 
 


 

follow me on Instagram for some awesome pics ->LARSDOTTERR<-


the cat is in love with a dog

I lördags bestämde jag och Janni oss för att dra ut på staden.. Var så sjukt mycket folk överallt, valde väl helt klart fel helg, löning, rally, lysnatta och trav delux..

Men tillslut träffa vi Micke med flera och valde att dra på Allstars!! Mycket folk som man kände som man träffa och det var fett trevligt.. Gick hem vid stängning med ett leende på läpparna!

Ibland är världen så jävla liten alltså ;D Hihihi!

 
U know the kiss is for u..
 
 
The catwomen was out ;D

the bear track is the shit

I lördags så drog jag, Janni, Meja och Diva ut på våra vanliga små äventyr.. Som alltid brukar hamna på Södraberget i skogarna ;D Hahahaaha!
 
Denna lördag så var det ju även rally uppför södrabergsvägen, så man fick ju stå åh vänta ett jävla tag innan man tillslut fick åka upp i rallybanan.. Kom där med frugan (Jannis bil) åh försökte väl dra på lite i kurvurna, men som sagt det gick inte alls så bra.. Så då fick man helt enkelt vinka och slänga lite slängkyssar till publiken ;D Haha!
 
 
 
Efter att ha hamnat i bråk med en tjockgubbe om vart vi fick stå och inte stå med bilen, så kom vi äntligen ut i skogen! Drog och satt oss på nån sten udde åh tittade lite på rallyn. När de var slut så begav vi oss mot Björnstigen :D Whoop!!
 
Som vanligt så lullar vi på åh skrattar åh fjantar som om vi vore 10 år ;) Åh hundarna var så duktig så och gjorde typ allt som vi gjorde, Diva gjorde helt klart allt vi gjorde förutom klätternättet hahahahaahaha! 
 
 
 
Meja lekte lejong kungen mitt i rallyt oxå ;) 
 
 

im in love...

and soon i gonna tell u in who..
E <3 F

everyday whining from Larsdotter

Nu börjar tiden närma sig till att man ska sluta och ha ett gött liv. Tillbaka till den tråkiga verkligheten och det ofantligt tråkiga svensson livet!! 

Eller så klart kommer jag aldrig någonsin hamna i ett vanligt svensson liv, åh de vet ni med. Men min modell för ett svensson liv då :P Hahah! 
 
Men det är ju bara för en liten kort period så jag ska väl bara ta åh njuta av den tiden med.. För kommer säkert längta lite efter det senare i mitt liv.. Men måste ju säga att det känns tungt just nu riktigt tungt!
 
Saknar dock livsnjutarna, ska bli riktigt trevligt och ett glatt återseende med dem utan tvekan :D
 
Oooj ooj vilken förändring det kommer ske i mitt liv nu.. Men jag kör helt klart hårt på PMA, så de kommer nog gå fin fint...
 
Aja inget bestämt än, åh drar väl en hel del på att köpa den dära biljetten. Allt för att inte behöva inse det roliga är över hahahaha! Men snart så, allt löser sig ju alltid så jag är helt lugn :)
 

its just one of those days

 
Miss my Snuttis

överraskning i iPhonen åh mys häng med Mormor

Idag så drog Mami, Sis3 åh Sis5 till sthlm för att gå på grönlanund. Måste ju säga att jag är nå jävulskt avundsjuk.. Jag vill med åka massa karuseller!!

Men har det mysigt här hemma med Mormor helt själv med! Under dagen har jag inte alls gjort för mycket, haft date idag med :D Hahahaha! Den jobbigaste (inte på ett dåligt sätt) daten hittills iaf... Men fick en lite överraskning så jag är helt nöjd tjej_88 ;)

Ikväll är det mormor och Emelie kväll, vilket består av att vi ska se något på tv som Mormor vill se, sedan så ska vi kolla på en film som vi alltid titta på då jag var liten :D Åh äta popcorn hihihi!

Blir en lugn åh mysig kväll för mig och mormor! Åh det är vi helt klart värda <3

 
Alla blå 4 ever 

I´m so fucking gay..

 
To night it´s DATE night..

I gonna take your Tokyo virgin Sis3

Idag var ingen vanlig dag för idag var min Sis3´s födelsedag Hura Hura Hura :)
 
Älskar dig så mycket att, att ens försöka förklara det med ord känns bara fjantigt. För inget ord kan förklara hur mycket jag älskar dig! 
 
Jag är så otroligt lycklig över att mamma tryckte ut just dig till att bli min syster :D Vi har aldrig någonsin haft ett bråk eller en irration vad jag kan komma ihåg.. Är fan nästan hundra på att det aldrig har hänt!!
 
Framtiden med dig vid min sida ser jag väldigt mycket framemot, vet till hundra procent att när vi sitter där som två små haggor kommer vi ha så jävla många minnen och äventyr att tänka tillbaka på!!
 
 
 
 
 
 

för gammal för att de inte ska va okej, men inte nog gammal för att det ska vara okej

Idag var det sol igen :D Huhu! Så fick mysigt besök av Nicco och Tess idag igen så vi flyttade ut alla altan möbler ut på gården och la oss bekvämt tillrätta på altanen i solen :D
 
Eftermiddagen kutade jag och Nicco runt och letade massa pynt och dylikt inför våran awesome jävla kräftskiva som vi ska ha imorgon.. Längtar som bara den, kommer bli så jävla roligt! :D Whoop whoop!!
 
Drog sedan iväg med Mami och Mormor till selångermarknaden åh kollade på alla olika saker. Men shit vad jag tänkte tillbaka på tiden då man var tonåring och gastade runt där med alla sina kompisar åkte karuseller gratis för att vi var kung på att sno biljetter, åh satt gömda borta vid gräset och drack sprit åh hade små packet med cigg :P Fick stora gosedjur av pojkar och kollade alltid på nått slagsmål mellan små pojkarna :P Hahaha! 
 
Då va selånger roligt... Nu var det fett jävla tråkigt! Dock så är det ju mysigt att få spendera tid med Mami och Mom <3
 

screw bieber fever, I have the gay fever

 
Whenever I'm alone with you,
You make me feel like I am home again

sometime its so hard to be so awesome like I´m

Vart dåligt med ett till inlägg igår, men det vara bara för att jag drog till Nicco för att fixa hennes hår ch mysa lite. Sedan vart vi så sjukt trött så passade på att sova där, med det bästa täcket i världen :D Hihih!
 
Nu har jag Nicco och Tess legat på mormors altan lyssnat på gammal bög musik och bara göttat oss i solen, med cigg åh kaffe! Riktigt härligt att mysa med brudarna <3
 
Ikväll ska jag bara leta reda på massa sånger så jag kan göra ett sång häfte till våran kraftskiva :D Hihi! Helt peppad på den dära kräftskivan jihooooooooo!!
 
 
Moahahahahahahahaha

Hahahahaah is laugh... So yes its funny!

Idag har det fan varit en riktigt bra dag för Larsdotter! Har haft många skratt och många skämtar du med mig och väldigt många haha what a fuck! :D

Sedan har jag ju så klart spenderat dagen med Nicola och Janni två av mina absolut favoriter <3
Vi har legat ute på mormors balkong och solat lyssnat på musik och pratat smsat myst gärnet :)

Åh ja denna dag har varit riktigt bra, tank vad mycket bättre allt kan bli av väldigt små saker! Me like... Men gud vad osmart vissa personer är, men alla kan ju inte vara lika smart som mig ;D

Ska skriva senare ikväll om gårdagen med för den var riktigt flummig!! :P

 
 

its off for now

Jag har stängt av min telefon för tillfälliet, vet inte hur länge den kommer vara avstängd! Men om det är nått ni vill så kan ni bara söka på Britt-Inger Wallin och ringa hennes hem telefon och säga att ni söker Emelie!!
 
Mina vänner som har iPhone kommer fortfarande kunna nå mig via sms på ipaden! Så ni kan bara skita i detta inlägg :D 
 
Aja nu ska jag återgå till serien!!
 

lets do it the shameless way, ya!?

Igår laddade jag ner den första säsongen på den nya serien jag nu ska försvinna helt in i.. Är det något jag behöver göra så är det att försvinna, inte tänka åh bara vara någon annan stanns i huvudet än där jag är just nu! :)

Åh vad hjälper inte bättre än en serie som handlar om en familjen som har en pappa som är världens Alkis.. Man blir sugen på att göra lite som han, gömma sig i flaskan ;D Men man är ju helt enkelt starkare än så.. Så det blir aldrig nått av :P haha!
 
Tycker helt klart ni borde se denna serie om ni inte gjort det! Finns en UK version och en US version.. Jag valde US men funderar på att kanske ta UK då jag är klar med US :P

 
 

I really need a fucking drink

Hahahaha okej men ni sög ju verkligen på det hära.. Så inte en enda fråga hade ni att komma med! Men då tar jag bara det helt enkelt som att ni är helt nöjd med all information jag ger er ;D

Ikväll har jag och Mormor varit på bio, var riktigt mysigt att få hitta på något med den gamla geten ;) Såg nån svensk deckar film, kommer inte ihåg vad den heter. Men den var iag helt okej, då bion va gratis för oss båda ;D Hahah!

Var även upp till Moster åh kusinerna innan och hade firningsfika för att stor kusin Erik har fått ett rum i en skit fet lägenhet här i stan :D Grattis till honom, är han helt klart värd! <3

Soon ska jag och Sis3, kanske Sis5 oxå se på Matrix 2.. Såg ettan igår åh hoppar på 2 idag åh 3 imorn :D Kos kos kos!

 
Åh just nu har jag ett väldigt stor behöv av att dricka mig lite full känner jag :/

ask me what ever, and i gonna give u the answer

Okej då det e sjukt dålig respons från er läsare nu. Särskilt när ni är så pass många som läser min blogg dagligen! Så tycker jag att vi kör Larsdotters första frågestund!?

Fråga vad ni vill och jag lovar jag ska ge er ett sådan gått svar jag bara kan :D
 

my wall are not going, to go up again

Jag förstår inte riktigt den hära känslan.. Åh jag förstår inte varför jag måste känna som jag gör just nu!?! Jag gillar det på ett sett, men jag gillar det inte av väldigt många anledningar.
 
Var så längesedan jag hade detta och jag har alltid trott att när jag väl får det igen så kommer jag kunna hantera det bättre, eller på ett helt annat sätt.. Men nja jag tror jag ljög lite för mig själv där helt enkelt! Haha
 
Varför kan inte bra saker vara lätta här i livet? Det är aldrig lätt.. Tycker det är väldigt onödigt att bra saker ska vara jobbiga.. Antar det är därför jag har hållt dessa bra saker så långt ifrån mig själv som möjligt under en sådan lång period i mitt liv!?!
 
Åh varför får man sådant jävla sug efter att bara supa sig full!? Det är nog det värsta av allt. Jag vet att så fort jag har druckit mig full så känner jag inget bättre utan väldigt många saker blir bara starkare åh så kommer stor smsarn fram inom mig.. Hahahah! Neh ingen alkohol för Larsdotter, har ändå inte råd med det heller så det är väl positivt iaf ;D 
 
 
Men denna gång ska jag fan klara av det hära.. Tiden kommer gå fort åh många saker kommer göra saker åh ting svårt, men jag ska klara det! Nu är det inge mera halvdant jag går all in och ska palla detta!! Min egna ramadan med känslor och lite längre än 1 månad.. Men Larsdotter fixar det så är det bara, så nu vet ni det..

1 life enjoy it

Har nyss kommit ur duschen!! Tog tag i fågelboet till hår åh tvättade det riktigt ordentligt, så snart har jag ett nytt projekt att torka det, borsta igenom det samt platta det! Uch vad less jag är på håret.. Varför kan inte jag få ha sådant här underbart asiatiskt jävla hår, som aldrig tovar sig åh blir jätte långt och jätte tjockt på typ 1 sekund!?
 
Åh min nyaste tatuering kliar så in åt helvete, håller på att få damp på den! Hatar hela jävla läkningsprocessen.. Inte nog med att den kliar, den måste smörjas in åh sedan ser den så jävla äcklig ut då den håller på att tappa skorperna :/ bläää
 
Men det är ju så klart värt det i det långa loppet ;D Hahaha!
 
 
Älskar verkligen min nya tatuering, den hade inte kunnat blivit bättre än vad den vart! Sjukt lycklig. Åh det är så klart underbara David (MadInk) som har gjort denna skönhet på mig :D Tackar han från hela mitt hjärta för den.. Han är helt klart bäst <3
 
 
 

när man har sjukt tråkigt och inte orkar göra något annat, då gör man detta

Har sjukt lite att göra just nu, så vad gör man då!? Jo snor en lista på Sis5´s blogg :P Hahahaha
 
Åh denna gång ska jag fan i mig inte fjanta utan jag ska svara så ärligt jag bara kan!! (A)
 
1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
Det gäller aldrig bara utseende!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
Ja..
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Sis3
4. Hur lång är du?
163,5 ;)
5. Vilken är den senaste filmen du sett?
Minns inte, såg så många på flyggena!
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:
Hemma igen?
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
SMS
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Inget av dem.
9. När såg du senast din mamma?
Över en månad sedan, innan jag drog till Bali.
10. Icke godkänt i något ämne?
Nopp
 
11. Mvg i något?
Många
12. När vaknade du idag?
Vid halv tio ungefär
13. Vilken är din favoritplats?
Där de jag älskar är.
14. Vilken plats föredrar du minst?
På ett tråkigt livslöst jobb.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
Haha ingen aning, på nå sjukt awesome ställe iaf :)
16. Hur stor är din säng?
Jag äger ingen säng
17. Vad sover du i?
Beror på vart jag är, men oftast bara trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen?
Hade jag haft min säng så hade det varit 9st
19. Var har du bott/bor?
Jag har bott i Sundsvall, Föllinge, Hammerdal, Åre och i Oslo! Just nu bor jag ingen stanns, men håller till i Sundsvall
20. Tycker du om kinamat?
Jaa

21. Tycker du om kaffe?
Älskar kaffe, men försöker sluta!
22. Vad dricker du helst till frukost?
Kaffe eller Jucie
23. Kan du spela poker?
Ja
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Ja 3 st minst.
25. Vill du ha barn?
Nej fy uch åh blä
26. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, Norska åh förstår Danska
27. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja då jag var liten
28. Vem såg dig gråta senast?
Kijo
29. Vad spenderar du helst pengar på?
Att Livsnjuta
30. Är du cool?
Vem fan vill va cool?

31. Kan du rulla med tungan?
Ja
32. Vem är den roligaste människan du känner?
Har så sjukt många roliga människor i mitt liv, då jag älskar åh skratta..
33. Vad har du för ringsignal?
iPhones jobbigaste
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Mind T-shirt
36. Kan du byta olja på bilen?
Ja
37. Vilken var den senaste boken du läste?
En kompis självbiografi
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna?
Ja
39. Dansar du i bilen?
Klart som fan jag gör, de e ju kung!

40. När var du i kyrkan senast?
Inte den belkaste, x antal år sedan!
41. Hur många hål har du?
??
42. Har du någon piercing?
Ja i öronen, naveln, tungan och en smile
43. Har du någon tatuering?
Oja ;) hahaha
44. Gillar du någon just nu?
Ja
45. Har du provat droger?
Beror vad man deffinerar droger..
46. Röka eller snusa?
Röker, men ska sluta
47. Har du pojkvän/flickvän?
Nej, men jag har en fru!
48. Vad är ditt mobil nummer?
Har 3 olika..
49. Vad ska du göra ikväll?
Gå på bio med Mormor
50. Har du några syskon?
Jag har 6 systrar och 2 bröder
51. Hur mycket pengar har du på din mobil?
Har abonemang :D
 

welcome to the candy shop

Har varit iväg med Sis3 åh köpt mig lite godis, älskar svenskt godis!! Så det så! Sämst på att äta det, men jag gillart :P

Åh Sis3 fick betala med, då jag är helt pank. Så tack för det kära syster :D hihi!

Så nu ska jag gosa ner mig i sängen åh äta lite goids och popcorn samt kolla på de nya avsnitten av Awkward :D Har du inte sett den serien så tycker jag most deff du borde göra det :D Så får ni er ett gott skratt!!


i would enjoy it so much right now..

Sitter man här hemma i soffan åh dricker vin åh försöker hitta lite viktig information, men man fattar ju så klart inte hur man ska hitta informationen eller vart man ska vända sig! Blir lite smått frustrerad så går ut för att ta en cig!
 
Åh då skriver Lotta på whatsap! Blir inte lite avis då hon berättar att hon är hos Jeje med pojkarna åh de har bbq party.. Men just nu pratade pojkarna bara Bahasa så hon passade på att skriva till mig!! När jag var där var det väldigt tråkigt då de hela tiden pratade Bahasa åh man själv satt där åh log åh fattade absolut inget alls.. 
 
Men nu när jag sitter här så skulle jag uppskatta det väldigt mycket att sitta där åh inte fatta ett skit.. För oavsett att jag inte fattar nått så har jag nått att glädjas åt eller att skratta åt, för de ser väldigt roliga ut då de pratar!!
 
Inte som svenskar det kommer bara ord, utan de lever ut orden med kroppen och ögonen åh allt! Åh det blir så mycket mer levande då, varav att man kan förstå ibland bara om man läser deras kroppspråk :) Haha!!
 
Lotta kom iaf med väldigt bra tipa vad jag kunde söka efter för att få lite av den informationen jag vill åt :D Tackar bönan så mycket för det!
 
Aja jag ska väl försöka rycka upp mig nu genom att hoppa in i duschen samt kanske fixa till håret lite mm! Hoppas ju på en trevlig kväll med Micke ikväll.. Men det är ju fredag så han lär ju som vanligt vilja vara med sin bästis ALKOHOLEN!! Men jag hoppas ändå! ;) Hahahaha
 
 

första gången jag vill att tiden sak flyga förbi..

Larsdotter är som ni kanske fattat hemma i Sverige igen exakt stad är Sundsvall!!
 
Jag är självklart helt jävla missnöjd över att vara här, men ska inte gnälla om det! Blir väl i Sundsvall i 2 veckor, så de som vill hänga med mig får passa på att utnyttja den tiden jag är hemma.. För efter de två veckorna kommer jag lämna staden för ett bra tag! :)
 
Ska berätta om tiden i Bali för er, men just nu känner jag inte att jag vill kolla på bilder eller prata om det utan att kunna bli så deppig över att jag inte är där! Och just nu behöver jag inte deppa ner mig.. Så ni får ha tålamod med mig helt enkelt :)
 
Har fett mycket saker som jag måste kolla upp ta reda på och börja fixa och dona! Nu jävlar ska jag få tiden att flyga fort som fan, Hahahaha inte ofta man vill att tiden ska gå fort, men nu vill jag det :D Whoop whoop! 
 
 
Önskar den utsikten fanns här
 

-

I miss u..

IPhonar ner ett kort inlägg, icke med appen för den funkar aldrig

 
Har varit fett dålig på att blogga denna månad! Sa jag skulle vara duktig, men så fort jag satt min fot på Bali hade jag så mycket mer att göra än att mätta eran hunger :P SORRY!!
 
Månaden gick fortare än vad man trodde, men har man det gött flyger ju alltid tiden iväg fort som fan!! :(
 
Nu är jag i Hongkong 13 timmar på flygplatsen, sjukt missnöjd brud!! Kommer ta mig tre dygn innan jag är hemma hos min underbara Mormor!! :/
 
Pallar inte skriva mer än så just nu.. Känslorna är inte stabila, så nu går jag till rök rummet :D 
 
Fuck U All
 
 

dags att ge er lite

 
Jag ser att ni klickar er in varje dag så jag, syster nr 1, ska lägga upp en massa av Emelies bilder här för att mätta era stalkerdrifter. Börjar med en tease för just nu har jag inte tid!





Reklam: http://nwall.net/ http://nwall.net/ http://nwall.net/ http://nwall.net/ http://nwall.net/