cayennepeppar ska man inte stoppa, i vad hanna?

Planen ikväll är att jag och Hanna ska titta på en film som vi nu har försökt tittat på TVÅ gånger men failat! Första gången somnade vi och andra gången var vi så bakis att vi helt enkelt inte pallade med en såda djup film haha!

Men ikväll ska vi hoppa på den igen! Åh vi ska göra smoothies till, fett sugen på det och känns som att jag kommer få ner det utan problem. Så Hanna ska bara röka, prata med sina föräldrar och sedan koppla in allt. Så vi kan säga att hon är minst en kvart tjugiomin borta!

Innan hon går ut:
Hanna - Kan inte du börja med Smoothiesarna då? Medans jag går ut och röker..
Jag - Ne, gör det när du rökt, pratat med dina föräldrar och har kopplat in allt! Tar ju bah en min!
Hanna - Men neh gör dom nu.
Jag - Neh de e inga goda om de e varma...
Hanna - Men det är så svårt att dricka dom då de e kalla!!
Jag - Då kan du göra din själv nu! Haha

Jag har gjort gurkstänger som står framma på bordet i köket som jag ska dippa i min underbara taco dip från Sverige!

Hanna - Har du glömt gurkan eller?
Jag - Neh jag vill inte den ska vara kall för då ilar det så i tänderna..!!
Hanna - Hahaha vilka i-landsproblem alltså!
Jag - Oja, men jag löser dem jävligt bra!! Hahaha

Btw har ju glömt att berätta detta..

Måndags kväll kommer Hanna inspringandes i mitt rum med endast handduk. Står helt tyst och bara tittar på mig, sedan så säger hon:

- Vet du vad David har gjort?
- eeh, nee?
- Han har stoppat cayennepeppar i fittan på mig!! Det bränner som faaaaaaann..

HAHAHAHAHAHAHA!!

Visade sig att då han lagade mat hade han fått lite mycket cayennepeppar på fingrarna. Men tvättat av det, uppenbarligen så hjälpte inte det!!

morgonstund har guld i mun!?

Nu har jag nyss varit ut i det snöande Oslot, gick dock bara utanför vårat hus. För att få lite frisk luft samt dricka morgon kaffe och ta en morgon cigg.. Det är den ciggen jag tycker bäst om och typ den enda jag tar under hela dagen. Om inte Hanna eller Rio släpar ut mig senare :P

Känns så Åre över det hela, varav att jag älskar det så otroligt mycket, längtar som attan när jag äntligen är där. Visst det kommer inte vara som förra vinter, särskillt då varken Rio eller Hanna kommer vara med mig. Men har några utav mina underbara smabobröder med mig då, vilket kommer vara underbart! För de är så saknade av mig.

Snart hoppas jag även att Lillan kommer hem. Jag skulle egentligen hämta henne, men Anders hennes pojke gör det :)

Kanske ska ta och ladda hem lite tecknade filmer som vi kan mysa till sedan <3


våran lillan kan skrämma mammorna här hemma

Lillan i våran familj på tre här i slottet vårat. Har ikväll skrämt livet i mammorna (hanna och jag) här hemma. Kan säga att detta gjorde inte min magont något bättre alls för fem öre...

Ligger helt vanligt i soffan och bara vilar, funderar på om jag ska pröva mig på och äta lite granna, då Simon ringer! Gud vad roligt vi kanske ska prata våra planer tänker jag och svarar glatt!! Men ne det skulle vi inte prata. Utan det han säger är att Lillan har kvaddat i backen..? Jaha men vad har hon gjort illa då, säger jag. Då när man har bott med killarna är van att de kommer hem med skador. Hon har slagit i huvudet och tappat minnet, kommer inte ihåg något från helgen ens! Men men?? Hon åker ambulans nu påväg till akuten. Hon kräktes även och de hade blåljus på ambulansen!

Säg till när ni är framme jag och Hanna kommer!!

Hanna och jag åker dit som två oroliga hönsmammor. Men då får vi som tur höra att hon hade börjat komma tillbaka mer om mera, åh de hade fått träffa henne och hon hade skrattat och kom ihåg helgen igen. Men de skulle göra rönken och kolla massa saker. Men vi kunde andas ut! Så där sitter jag, Hanna, Simon och Cicci. Åh vi väntar x antal timmar.

Men tillslut från vi gå upp till våran Lillan och hon skrattade och pratade, lite uppsvälld på ena sidan av ansiktet lite skrapsår, sedan var hon fortfarande yr och hade ont i huvudet. Men hon var tillbaka! Men hon fick inte åka hem utan hon får sova kvar på sjukan så de kan väcka henne varje timme och kolla satt alllt står rätt till!

Men gud vad bättre sjukvård de är här än i Sverige, för här tar de allt på allvar och verkligen kollar allt till 110% Vilket känns välidgt bra och tryggt!

Nu har jag iaf kommit hem och nu ska jag hoppa i sängs, med en varm påse på magen utan mat i magen!! Natti


larsdotter klarar det inte en gång, inte två, utan TRE

Även att jag lyckades även idag med det omöjliga! Det som händer andra högst en gång, händer inte bara mig två gånger utan tre gånger...

Idag skulle jag skriva ett sms till Lisa att jag inte mådde bra så jag skulle vara hemma, har fett ont i magen och inte fått i mig något att äta, vilket resulterar i att jag inte har några krafter! Så hade jag sovit dåligt och var svin trött så jag skulle skriva att jag inte mådde bra åh att om min chef fråga henne något skulle hon säga att jag hade ont i magen, för jag pallade inte riktigt att ringa så tidigt för jag hade ont mm.. Men skulle ringa han senare!

Tro inte på fan att jag skickar i väg det sms till min CHEF och inte till Lisa!!

Ringde iaf senare då det inte krampade så jätte mycket, varav att han skrattade en hel del och önskade mig att krya på mig!


födelsedags middag för larsdotter

I måndags så fyllde ju jag 23 år. Det var jätte jätte roligt!? Not haha* Ålders nojja till tusen, fan jag kommer seriöst inte hinna göra allt jag vill göra, UNG..

Jobbade helt som vanligt. Sedan följde Lisa med mig hem och tittade på våran lägenhet för första gången och efter det gick vi och handlade massa mat, hämtade upp Tommy och Aedin för att begå oss till Lisas nya lägenhet. Åh den var jätte mysig och jätte fin, älskade mest balkongen riktigt såg oss två framför oss stekandes i solen under sommaren :P Hahaha!

Vi lagade jätte jätte god mat, hemmagjorda vitlöksbröd, oxfilé (med egen super god marinad), vanlig samt söt potatis i klyfter och en smarrig sallad med fetaost. När det väl var klart var det så sinnes sjukt gott!! Så efterrätten glass, bannan, jordgubbar och chokladsås orkade man ju verkligen inte att äta :( Vilket jag ångrade dagen efter hahah! Efter maten lekte vi charader åh de var så roligt att jag vet inte vad. Fan seriöst det ska man göra oftare tycker jag!

Var iaf en jätte trevlig födelsedag jag hade, tackar så mycket för det <3

jag ska iaf aldrig skilja mig


Denna bild hade frugan min i sin blogg <3

här har ni återigen för att få mera

Har verkligen fått riktigt många läsare efter jag hittade den dära sidan på Sis1 blogg! Haha riktigt roligt ändå. Så tänkte tipsa er återigen om den om ni är sugen på att få lite fler folk som läser!?

Har tillo med fått från andra länder..? :D

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=elarsdotter

vad vore en fest utan spya! Awesome?

Sjukt sliten tjej, varav att orken inte har räckt till att förtella er om helgens bravader! Men nu är jag väl mer eller mindre tvingad.

Fredagen vet ni ju som sagt att det bestod av att jag var en städhoe.


Lördagen var det ut i solen illa kvickt sedan tror jag fan vi vandrade genom hela Oslot. Kändes iaf som så, så det så! Hittade lite smått och gott, men efter en lång dag var det dags att bege sig hem för att fixa inför inflyttning/födelsedagsfesten. Jag och Rio satt oss och blåste ballonger för fulla muggar. Så klart hade vi ju köpt dom som man får ta i så jävla mycket för att få upp att det känns som blodådrorna i pannan ska sprängas! Men tillslut var vi klara.

Fixade oss i ordning och sedan började folket att rulla in. Var så sjukt trevligt och roligt, vi gjorde absolut inget speciellt utan snackade och skrattade åh hade det gött. Räknande till att vi var lite över 30 pers. Det sjukaste var att under hela kvällen tittade inte jag på klockan en endaste gång!? Men Hanna sa väl att folket började väl gå vid halv fem, fem. Så vi höll fan igång ett jävla bra tag. Grannarna var nog nöjda ;)

Fick även lite presenter av de underbara folket:

  • Chips påse
  • Blombuket
  • Ur klippt tidnings citat, som passade mig
  • Läppglans i en dödskalle
  • Vinflaska
  • Baylis
  • Jätte jätte fin orkidé (tjatat jag vill ha en 4-ever)
  • Smink
  • Svenskt godis
  • Och biljetten som ni såg <3
  • Ett blogg inlägg av frugan

Var fett glad över allt, då jag inte hade bett eller förväntat mig något.

Åh så klart ingen fest utan att torka spya hahahahahahaha..


bästa presenten av de bästa


tidsoptemist, sedan när blev jag de?

Idag var det fett fint väder när jag vaknade, precis som jag hade önskat mig :) Klev upp åt fruksot för typ första gången, sedan så började vi fixa oss för att komma ut i det underbara vädret! Klev för övrigt upp 10.00 vilket jag tycker är riktigt duktigt gjort av mig!

Drog ner mot staden, gick så klart. Så vi passade på att gå i massa antik affärer, kommer inte på det rätta ordet :P Hahah! Vi gick och gick och gick. Men det var en trevlig dag.. Sedan drog jag och Rio hem blåste ballonger så nu har jag ont i huvudet :( Så ställde jag mig och lagade mat åh vips så är klockan fett mycket och våra fest ska börja kolckan 1900. Har lite smått panik då jag endast har målat naglarna hahahahahah...

Men nu ska jag fan sätta igång med resten av kroppen..


storstädarn är nu klar och redo för dödssovning

Nu är jag så gott som klar :) whoop whoop.. Har nu städat mitt rum, mitt badrum, vardagsrummet, och sedan små pysslat lite överallt så det skulle bli mysigt. Åh nu är detta hem redo för att visas upp för omvärlden, ska fråga Rio imorn om hon har lust att hjälpa mig ta några bilder, så jag kan visa er :D

När jag städade mitt rum hittade jag fett många olika påsar med nyköpta kläder, smycken, smink mm. Som jag totalt ha glömt bort!? Vad säger det om mig? :O Hahah!

Åh nej självfallet har jag inte städat så länge som sedan jag skrev sist, har även tittat på en film med Hanna och Johanna. Lillan kom ner och då ligger vi alla tre och sover haha, bra film? Vaknade typ vid halv ett eller nått. Så då fortsatte jag städandet, åh nu kom jag nyss ur duschen...

Ska hoppa i sängs, för idag/imorn ska jag upp tidigt. Hoppas på bra väder så man kan dra ut en sväng. Sedan inhandla lite till kvällen, sedan fixa sig för kvällen... Sedan blir det födelsedags fest för mig / inflyttnings fest för oss!

Har redan fått en present av Johanna: Svenskt godis...




städhoe vipp vipp

Städhoe alá Larsdotter ffs. Mm, idag blir en fredag med städning, funderar fan starkt på att slå upp ett glas vin och köra städ delux! Hitta åt en fet playlist med bara dubstep, så nu ska jag röra städningen med musiken tänkte jag ;)

Frugan imorgon kommer det bild på resultatet av håret, samt kanske en bild på det nya ink:et då armen typ har svällt ner helt och skorporna även har ramlat av. Men inte helt, vilket stör mig en del då det kliar så jag håller på att DÖÖÖ! Vill bara klia gärnet, skulle vara så sjukt skönt!!

jag tog ALLA hennes hål, som hon sa!

Bloggade jag ens ett enda inlägg igår? Hmm, kommer inte riktigt ihåg. Men orsaken var iaf att jag tog ur mitt jävla kuk löshår. Åh ni vet ju hur bitter jag blir då jag håller på att sliter och trilskas med de dära dreadkakerna i hårbotten!! Så igår var det absolut ingen rolig dag alls, inte idag hellet då jag blir så stört lätt retlig då jag mår psykiskt dåligt utan håret..

Kom hem åh det var bara att slänga på sig ful mössan, för att göra slingor! Började så gott jag kunde med min fortfarande svullna arm. Men sedan fick Hanna ta över. Åh nog fan tog hon över kan jag säga.. Så nu är jag fan en hel färg istället för slingad, helfärg vit. Men det kan bero lite på att jag som vanligt glömde bort blekning och satt som en galning och torkade, borstade och plattade löshåret!!

När jag väl hade tvätta ur blekningen och torkat mitt hår, så startade Rio med att börja setta in mitt kära löshår igen. Åh några x antal senare, så har jag ingen utväxt och inte slingat hår heller för den delen, utan en helfärg och långt samt tjockt hår igen :D Happy Larsdotter!

Tackar mina två hjärtan för den underbara insatssen, Älskar er!


har du lite läsare, så får du ett bra tips här

Om ni vill ha lite mera blogg läsare så har jag hittat en sak på min Sis1´s blogg som funkar riktigt bra! Helt gratis och inget fult du måste ha på din sida om du inte vill, jag väljer att inte ha det så klart!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=elarsdotter


Jag och Lillan

förklaring för ingen bild av ny ink:et

Trött tjej var det här :) Hämtade Tommy och Seb igår klockan 0000, så låg inte i sängs förren 0100 ca. Men när jag väl ligger i sängs så börjar jag genast få panik över att det är någon mer i lägeheten!! Ligger där i sängen och stoppar musiken då och då, för att lyssna om det är något som hörs!!

Efter mycket om och men så somnade jag iaf utan att vakna upp, skönt!

Inte så pepp på att skriva blogg då jag endast använer en hand!!
Anledningen till att jag inte laggt upp nägon bild på mitt nya tillskott är för att armen är så fetto svälld att jag inte tycker det är snyggt! Så ha tålamod mina läsare..


Uggla är iaf en del av tattoon ;)

uppskrämd och fruktar för mitt liv




Du är en saga för god för att vara sann
Det är en saga i sig att vi funnit varann
Vi kunde lika gärna
Aldrig nånsin mötts
Eller var vårt möte
Redan bestämt långt innan vi fötts
Vem vet, inte du?
Vem vet. inte jag?
Vi vet ingenting nu?
Vi vet inget idag?
Vem vet, inte du?
Vem vet. inte jag?
Vi vet ingenting nu?
Vi vet inget idag?


dunk dunk

Pallar inte ge er mycket i detta inlägg. Kvinnan är helt slut i armen efter en dag på jobbet! Armen är helt kokhet och pulserar, så ska vila lite innan jag ska färga håret på Hanna..


men vars är du då?


larsdotter kliver efter 22år ur garderoben

Efter alla dessa 22 åren i mitt liv, har jag nu äntligen fattat modet, bekvämligheten, mig själv. Jag vet vart minna vänner står eller rättare sagt vilka som är mina vänner!

Har gått och funderat några år på detta, men har aldrig fått någon rätsida på det förren nu. Så nu kan jag sluta och vara förvirrad, sluta fundera på om jag gör fel eller något sådant. Kan slappa allt detta för nu vet jag hur det är, behöver inte fundera längre.

Så ah mina blogg läsare här kommer det, jag Larsdotter går ur garderoben. Jag är helt enkelt vänsterhänt....

Eller så inte, men nu blir jag ju tvingad till att bli det, blir tokig. Arm fan är uppsvälld som fan och det känns som jag har en blodpropp i den. Om bara den obehagliga kalla samt stickande känslan hade försvunnit hade jag kunnat tagit det mycket mycket bättre, men ahhhhhh! Fy fan för att bli tvingad att bli vänsterhänt.

Visst har jag välidgt många saker jag gör med vänster handen, men allt? Seriöst. Var iaf fett stolt över mig själv igår då jag hade sminkat hela mig själv jätte bra, eller helt som vanligt haha, men det va med vänster hand :P


smörja tattoon och hoppa under täcket

Världens tröttaste pulla här alltså! Åkte ju till gbg idag. Åh om jag börjar med att säga, efter de fyra långa smärtsamma timmarna igår så var jag helt slut i kroppen och då vi klev upp så tidigt imorse (dock inte så tidigt som vi hade planer på) är jag iaf helt slut nu!

Satt på passpolis kontoret i två timmar.. Sedan åt vi på max, gick på lite affärer glassade runt i solen och på svnskmark :) Sedan hem färd! Åh kom hem för en timma sedan kanske.?

Jag köpte iaf ett par nya skor, as coola lösögonfransar 2 olika, ett fett läppstift, massa SVENSKT godis, massa kött för fan! Åh alkohol så klart.. Självklart vart vi stoppad i tullen, men han sa bara hej sedan skrattade han, då båda jag Rio och Hanna sitter och vräker i oss pizza i bilen.. Love svensk pizza ffs!

Tattoon har iaf gjort satt jag har varit helt handikappade hela långa dagen och när jag inte kunde skära min pizza vart det lite för mycket och jag vart väldigt uppgiven, tycker det är så jobbigt att be alla runt om mig om hjälp. har ju lixom valt detta själv så då känns de ännu jobbigare :S Men Rio var så snäll och hjälpte mig en massa idag, även Hanna gav mig några handtag.


Vad kan det vara :O ?? ;)

vill man bli fin får man för i helvete lida pin

Ja då är man helt jävla handikappad! Känns som jag stelopererat armen, men som tur är har jag en assistent vid namn Rio :)

Var sjukt peppad på att få se bilden på mitt lilla konstvärk, som jag endast hade i mitt huvud. Så fort jag såg den, gillade jag den på en gång, dock så var den 3x större än det jag hade tänkt. Men vafan, så jag körde bara! Färgen som jag var lite nervig för, sa vad jag absolut inte ville ha sedan så fick han göra sitt, åh det var riktigt nice. Hela tattoon var fett oväntad, men älskad :)

Fyra timmar låg jag under nålen! De två första timmarna var helt ok, men shit de två sista timmarna var sådan fucking pain! Spelade ingen roll om det var fingret, maskinen, nålen eller pappret som nuddade armen så gjorde det så vidrigt ont att jag bara ville slite åt mig armen och skrika och grina att han skulle sluta göra mig illa! Men jag gjorde så klart inte det, då jag visste att han gjorde ett mtf awesome konstvärk på min kropp.

Nu är jag helt fucking slut i hela kroppen, ska lägga mig se en film och somna. För imorgon ska vi upp dödstidigt då vi ska åka till GBG :D Whoop!


BLOOOOOOOOOD

mer INK till Larsdotter, nu kör vi!

Då ska man till och sätta nålen mot kroppen igen :) Moahaha! Snacka om snabba svängar här i Oslo. Fick reda på igår sent på kvällen att han hade fått återbud, så det var bara för mig att göra sig redo idag...

Sjukt peppad, men fan det är pirrigt i magen, har ju inte sett hur den ser ut så är fett nyfiken! Sedan den hära saken med att jag ska ha färg whoop whoop, har ingen med färg just nu lixom!

Neh nu ska jag gasta till tattoo studion för nu är det mtfing ink-time..

larsdotter aka storflytaren

Här har ni ungefär världens mest peppade Larsdotter.. Shit vad glad jag är, nervös är jag med, samt en del ställd. Men det känns bra, så jag tror detta är meningen, inget jag kommer se tillbaka på som en dum idé!

Man lever bara en gång, våga lev i nuet.. Jag lever hellre i nuet än i framtiden, men självklart vore det bra att leva lite i framtiden med, men det gör jag ytterst ytterst lite ;)

Alltså fy fan vilket jävla flyt jag har då. Vad har skett lixom? När man har sådant hära flyt så börjar man fundera på, jaha vad fan är det som ska kracha snart då? Men jag trycker bort de tankarna och är lycklig nu!

Ska fan lägga mig och sova nu, så jag är piggaste tjejen imorn :D Tjohhhooo!


Ska jag börja raka armarna nu?

skrämma upp mig så spöket får en lätt match inatt

Nu är Rio här.. Så nu ska vi bädda ut bäddsoffan där nere, sätta på värmefläkten ta med kuddar och täcken ner släcka ner överallt, ta ner bra ljudet, ta fram chips och koppla in datorn för att titta på skräck film!

Whoop fick ett bra tips av Viktor, så hoppas vi blir riktigt rädda och att den är fett bra nu :P


Ska jag sova ensam efter en skräck film alltså? :S

man blir aldrig fri dom


Inge blogghumör just nu, kanske senare!

ambassaden är ett skämt, se en otippad tripp i helgen då

Oj oj oj vilken underbar dag det har varit DELVIS..
Jag och Rio gick upp tidigt idag för att sätta oss på bussen mot svenska ambassaden. Var fett fint väder så vi var på riktigt bra humör :) När vi hoppar på bussen så är det kontrollanter, inga problem vi hade ju kort! Men så funkar inte Rios kort? Som tur var hade hon med sig kvitto och allt, så det var okej.. PUH*

Kommer till ambassaden, betalar det tunga priset och sätter oss för att vänta.. Åh vi väntar, åh väntar åh väntar! Det visar sig att deras foto/fingeravrtycks maskin inte funkar. Så alla får nya tider!! Ny tid, jag har inte råd att vara fri från jobbet en dag till för att fixa ett pass. Så jag ber om pengarna tillbaka!

Så på lördag tidigt tidigt rullar vi iväg med bilen mot Göteborg! Fett skoj ändå, ska få äta svensk jävla pizza, ska fan ta med en hem! Sedan kanske en sväng på MAX oxå ;) vi får se!

Sedan drog jag och Rio hem till mig lagad fett god mat tacokycklingrullar med smält ost, guacca och römme. Satt oss i vardagsrummet nere, täppte till fönsterna, så det fina vädret inte skulle skina in. Åh tittade klart på Narnia 3 :P

Efter det tog vi på oss brillorna igen och drog ner till qubaparken tittade på när grabbarna trixade på sina skidor. Samt koste oss i solen. Hanna kom efter ett tag så då traskade vi ner på staden, fixade Rios kort. Efter det tittade vi förbi tattueraren som gjorde mina diamanter. Åh han tyckte den var jätte fin och jag hade skött den jätte bra :)

Sedan sprang jag och Hanna till trikken och nu ligger vi i soffan åh tittar på animal planet.


storplaneraren kan ha tagit sig vatten över huvudet en aning?

Imorgon är Larsdotter fri, då hon ska gasta iväg på svenska ambassaden för att göra sig ett pass! Kul att det kostar 1150 NOK.. Det är cp dyrt ju.. Inte okej alls, plus att jag måste vara ledig från jobbet för att kunna ta det lixom!?

Jaja, nu ska jag och Rio börja se en film, får se hur långt man ser innan man somnar! Rätt så trött alltså. Idag var vi även och handlade mat, fatta vi var på matbutiken i en halv timme :O Jag handlade för över 500kr, så ah nu behöver inte jag handla mat på en månad iaf, fett med ångest hade jag då jag drog kortet!!

Tror för övrigt att jag fått fel lön, denna månad MED! Så det känns ju inte så jätte peppande, då man har två utlandsresor att betala och två fjällsresor!!

Så ah nu har jag lite smått panik, fan oxå!! Vad man planerar mycket.. hur ska detta nu gå? Tur man har lite pengar utlånade iaf :)

Vad heter den rödhåriga lilla flickan i mumindalen? Snusan.. Nått?

Nu kom jag hem, slutat bara så dära för 2 timmar och 20 min sedan.. Jag, Tommy och Lisa sitter i bilen på väg hem, jag är fett lycklig fatt det är fint väder ute!! Planer på att gå ut och bara vara ute! Tommy utbryter vad fan är det för fel på bilen? Det händer inget då jag gasar? Vi kör ut på sidan av motorvägen, åh där blir vi stående. Lisa och jag filmade händelse lite, sedan började hon frysa så hon och Tommy sitter i bilen, medans jag går en bit bort och sätter mig på en stubbe.. Fan hade ju planerat att va ute, så där sitter jag på en stubbe längs med motorvägen, med solen skinande i ansiktet!

Gjorde även lite ord-rebus till Tommy och Lisa. Vart riktigt roligt då de skulle lösa den.. LOL? HEHEHEHEHEHE.. Habbib habib?? Lisa dit lilla PROtard!

Vi väntade på att en skulle komma med olja, för vi upptäckte ju att den typ var slut. Tommy när fyllde du på senast? Jag har aldrig fyllt på!? Ah problemet var löst så fort oljan kom, men det tog ett jävla tag innan den kom!!

Men vi hade roligt och jag fick vara ute, så ska inte klaga, åh som tur var så dog vi ju inte heller!! :P

Nu har jag nyss kommit ur en värmande dusch och sitter nu under två filtar och med elementet vridet mot mig!

kiss kiss bang bang


- en bild säger mer än tusen ord

gömd i en kuddmur darrandes i panik

Övertid idag på jobbet, därav jag inte skrivit tidigare, så lugna sig, ska inte bli sämst på att uppdatera igen :P
Gårdagen med tumören i huvudet slutade verkligen i missär!!

Det är ju så att en viss PERSON har ju skrämt upp lilla mig som attan med spöken! Varje natt i en månads tid ungefär.. Sedan just den hära frasen nu lämnar jag vårat spöke hos er.. Har gjort att jag har haft en hel del obehagliga stunder här hemma ensam. Men igår slår nog tillo med den skakande sängen...!

Jag ligger och funderar om Hanna också tycker att det är lite läskigt att sova ensam, åh funderar på om jag ska gå ner till henne och höra om hon vill sova hos mig eller om jag får sova hos henne.. Mitt i den tanken så börjar min dörr att skaka!!! Jag har ju en skjut dörr till mitt sovrum, åh då darrar ju dörren till om man försöker trycka upp den som en vanlig dörr.. Så det låter exakt som nån som trycker på den flera gånger jätte fort. Jag får sådan panik att jag stänger igen ögonen och vägrar att öppna dem, för jag tänker då fan inte göra som de gör på film. Slå upp ögonen och se synen av ett ansikte alldeles framför sig.. Neh så jag ligger och blundar, samtidigt som jag drar in varenda kroppsdel under täcket och börjar bygga upp en mur av kuddar och täcke som tak. Så jag tillslut kan slå upp ögonen för att titta in i kudden och försöka lugna ner min puls som slår så hårt och så fort så hela jag darrar.


Ikväll vill jag inte somna, definitivt inte ensam!!

tjurig som en skitunge

Just nu kryper panik ångesten sig runt i hela min kropp. Hatar verkligen när man bara känner den komma bah nooooooooooooo.. Vill bara sparka med benen och skrika rätt ut.. Fan vad jag inte vill att denna helg ska vara slut, åh vad jag inte vill att det ska vara måndag imorn. Jag vill verkligen inte jobba imorgon!!

Sommar lov, eller ekonomi utan jobb skulle vara fett! Fan jag har inte tid att jobba, har inte tid att göra sånt skit, vill inte vara fast! Ahhhh panik panik panik!

Jag vill äta men vet inte vad så då skiter jag i det, men ah!

Damp damp, ja jag är sjukt tard men vem fan är inte det? Jag hatar iaf denna känsla, vill aldrig mer ha den, hur gör jag för att få bort den då?

Tänker inte gå och lägga mig ne uch!


Pesa de är köpta på http://www.ibling.no/

osthuset bjuder alltid på det bästa, med de bästa

Världens slitnaste brud ligger här i soffan iaf! Idag har jag fått uppleva hur det känns att ha en hjärntumör. Helt seriöst sådan smärta jag har haft mer än hela dagen önskar jag inte ens min värsta fiende.

Igår var vi nere i underbara ostkollektivet och hade fest, Anders hade kommit hem åh det var så otroligt roligt att träffa honom, underbar människa! Hade mega mega roligt.. Jag drack i stort sätt upp 2 liter rosé vilket jag aldrig mer kommer göra om!!

Snackade, lyssnade på fett bra musik. Sedan så hade vi disco på Anders rum släckte lampan och alla dansade gärnet riktigt discodans hahaha! Fortsatte dansandet på Andösh rum senare asg*. Sedan hittade vi även en smink penna så det slutade med att jag och Pål hade ett varsit unibrown... Skrattade så jag dog! Målade även en fett snygg Mario musche på Pål så han såg verkligen ut som Mario, så han satt och sjung mario sången åh vi andra dog hahah!

Fick panik där vid halv 3 tiden och drog med mig Andösh på 711 för att köpa nässpray åh de som stod i kassan log så otroligt mycket till oss.. Var inte förren imorse som vi kanske kopplade varför, hahah vi hade ju inte tagit bort sminkningen :P Moaha!

Så jävla sliten imorse då jag vaknade uch vaknade av att jag hade sån fittig huvudvärk, kunde inte somna om. Så det vart bara att gå upp. Tog en samling i köket där vi åt frukost, tack Roy för det. Sedan snackade vi om gårdagen och det vart många skratt där alltså!

Sedan gick jag lös på Embers sminkpåse (Han jobbar på ett lager med smink åh de va sådant man fick ta för det skulle slängas) och hittade en hel del roliga grejer, men oj vad jag önskade att jag hade varit det sin fick gå lös först! Tackar så mycket för det jag hittade :)

Efter ett tag så gick jag och la mig igen i väntan på att vi skulle se en film. Men somnade fan efter ett tag och vaknade sedan vid 16 med mycket mycket mindre huvudvärk, tack och lov! Så då kände jag mig redo för att bege mig hem över!

När jag kom hem så drog jag på Sanremo köpte pizza och nu ligger jag här helt förstörd illaluktande som fan, mitt hår bara stinker rökäckel och jag mår fan illa av det, men har ingen ork att göra något åt saken!

Snart kommer Hanna hem då ska vi köpa godis och kolla på en film. Over and out

lall som Sis1 hade på bloggen

100 frågor.

TESTET BÖRJAR: 18.07

 

1. Fullständigt namn? - Anna Emelie Larsdotter Wallin
2. Ålder? - 22
3. Vart bor du? - Oslo, Norge
4. Bor tillsammans med? - Hanna och Lillan (Erika)
5. Färg på ditt hus? - Vitt
6. Hus eller lägenhet? - två vånings lägenhet
7. När är du född? - 28 mars 1988
8. Vad gick du för linje? - Frisör
9. Vilket år tog du studenten? - 2007
10. Något jobb? - Fast anställd på Bring Logistics
11. När gick du upp i morse? - Vaknade 10.46 sedan drog jag mig kvar ett tag.
12. När ska du sova? - Vet man aldrig
13. Duschat idag? - Japp, tillo med tvättat håret
14. Kramat någon idag? - David och Richard
15. Pussat någon idag? - Neeh
16. Vad har du ätit idag? - Mc donalds :/
17. Dagens klädsel? - Mina nya cheap monday jeans, svart/vit skjorta med nitar från gina
18. Dagens smink? - Rouge, maskara, ögonbryn och lite ögonskugga
19. Dagens sötnos? - Fire Fighter
20. Dagens roligaste? - Jag ;)

Socialt:

21. Har du många vänner? - Tycker jag helt klart
22. Vem pratade du senast med? - Hanna
23. Vem kramade du senast? - Richards
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - Ingen aning och inga jag bryr mig om
27. Har du pojk-/flickvän? - Uch nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Hanna
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Hanna

Favorit:

31. Film? - Twilight filmerna
32. Låt? - MÅNGA
33. Mat? - Svensk pizza endast för jag inte ätit det på tusen år.
34. Dryck? - Redbull och Batteri
35. Färg? - Svart, blå, grön, brun rosa
37. Stad? - Bangkok
38. Land? - Thailand, sverige
39. Ämne i skolan? - Svenska, so och frisörtecknik
40. Människa? - Ärliga

Senaste:

41. Personen du tänkte på? - Sis1 (då jag snodde listan från hennes blogg)
42. Personen du tittade på? - Hanna, Rio, David och Richard
43. Gången du sms:ade? - Hanna i natt.
44. Gången du grät? - Förr förra veckan?
45. Pizzan du åt? - San remo, vezuvio med biff
46. Gången du var i Göteborg? - Sommaren 2005
47. Gången du var i Stockholm? - Februari 2010
48. Gången du var utomlands? - Bor utomlands
49. Gången du var hög? - Alltid hög.. PÅ LIVET
50. Gången du var kåt? - Kåt är man ju alltid mer eller mindre, de vet ni med!

Antingen eller:

51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Fredagar: Kos, Lördagar: Dödskrök
54. Tvspel eller datorspel? - TVspel
55. Singel eller upptagen? - SINGEL
56. Hångla eller ha sex? - Olika oftast sex
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - HAHAHA
58. Ragga eller bli uppraggad? - Håller man på med sånt?
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Olika
60. Blont eller svart hår? - Blond
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Bruna
62. Choklad eller lakrits? - Olika
63. Göteborg eller Stockholm? - Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Olika
65. Coca cola eller fanta? - Coca cola
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Älska
69. Leva eller dö? - Leva

Antal:

70. Personer du älskar? - Familj, vänner
71. Personer du hatar? - En
72. Gånger du varit full? - Svårt att säga va
73. Personer du pussat inom en 24timmars-period? - Ingen
74. Glassar du ätit på en dag? - Tre kanske
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Massa
76. Gånger du haft minnesluckor? - Många
77. Gånger du varit hög? - Alltid på LIVET
78. Personer du saknar just nu? - Många
79. Gånger ditt hjärta brustit? - En

vem:

80. Vill du kyssa nu? - Ingen, snusar
81. Ska du träffa imorgon? - De vanliga
82. Sjöng du senast för? - Hanna
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Fire Fighter
84. Spelade du tvspel med senast? - Hanna, gädda och Hanse
85. Vill du ta med på resa nu? - Mami och Sis1
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Haha ost mongot
87. Förtjänar att dö? - Haha, de jag säger till men döh på tv :P
88. Är söt? - Jag
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Ost Mongot

vad:

90. Gör dig glad? - Livet
91. Gör dig ledsen? - Oärlighet och smussel
92. Vill du helst göra nu? - Blir brun och smal
93. Önskar du att du slapp göra? - Jobba
94. Vill du ha nu? - Öl
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Att få mina vänner på besök
96. Längtar du till? - Mina vänner och familj
97. Tycker du om dina betyg? - JA
98. Ångrar du i ditt liv? - Ni cet vad jag känner om sånt
99. Är det bästa som hänt dig? - Att Joel gjorde slut med mig.
100. Vad är klockan? - 18.30


paket på posten kom lovligt till solen

Whoop whoop, fett nöjd Larsdotter här då! Idag har det varit sol som fan i Oslot åh varmt som attan riktigt nice har det varit. Åh jag och Hanna beställde ju 4 st varsina brillor i början av veckan, så innan jag skulle gasta iväg till trikken så tittade jag i brevlådan, åh vad glad jag vart då jag såg paketet med brillorna, slet upp det och tog med mig ett par ner på byn!

Ät lite mat med grabbarna på staden UTE! Sedan strosade vi runt lite bara. Åh jag bestämde mig för att köpa ett ljudsystem eller en dokstation eller vad ni nu vill kalla det!

Så nu sitter jag här åh lyssnar på fett bra musik med fett nice ljud :) Dödsnöjd tjej!!



Håna eller HÅNGLA?

you want me to fall

To all of you who've wronged me
I am, I am a zombie
Again, again you want me to fall on my head
I am, I am, I am a zombie
How low, how low, how low will you push me
To go, to go, to go, before I lay, lay down dead

solen slog upp mina ögon

Döds fint väder ute verkligen verkligen verkligen! Vaknade upp för en timme sedan, fett tidigt med tanke på att jag la mig vid fyra nån gång. Ska ta och borsta igenom mitt risbuske till hår, sedan tvätta det lite! Sedan så hoppas jag att Rio hör av sig, för jag är fett redo på att dra ut för att vara ute HELA dagen.

Idag kommer Sebs lille bror och hans kompis hit, ska bli trevligt att träffa dom igen :)

Ja mitt i inlägget så börjar jag måla naglarna? Propp till tjej.

Ska äta en bolle se lite film, sedan ta tag i det ovan ;)

grr


avbröt utgångsplanerna 3 sekunder efter jag var klar

Var på väg ut där en sväng, iväg bort till Hansepanse! Men precis då vi skulle gå, ringde de och sa att de skulle ner på byn. Åh då kände Larsdotter att det var inget hon pallade denna fredag! Så jag ställde mig i köket och gjorde en Smoothie istället, slurpa gärnet. Kan fan inte ställa ifrån mig den då jag väl har börjat dricka ;) hahaha!

Ska se ett store bror avsnitt tänkte jag oxå, sedan kanske slå på en skön fille! Dock vet jag inte riktigt vad de skulle vara för nån!?


Norrfors LIGGH meh MIG.. MOAHAHAHAHAH

trixet att dölja de FLÖTIGA blonda

Mitt hår är verkligen KATASTROF, det är tovigt, samt vågigt, dreaddigt, skitigt, fettigt och allmänt äckligt!
Men inte orkade jag göra något åt det inte, neh uch fy fan. Så fick hitta på en annan lösning och jag gillar den starkt, ska nog börja ha så dära lite mera :)

In handlat två sommar klänningar och ett par cheap monday jeans, sjukt nöjd. Mest över den vita lilla klänningen! Ska visa er senare..

Nu ska jag vila mig lite, se en film för jag är trött efter en massa jävla trikkande och pappersfixande och klädesvandrandes och matkomaresturangande..


Håna eller hångla?

?


olycksfågeln larsdotter

Inte min dag idag alltså! Började med att Lisa filmade mig på jobbet, åh att höra min röst och se mig själv då jag pratade fick mig själv att as garva, fy fan vilken vidrig röst och vilken ful jävel.. Tycker fan synd om alla er som måste höra min röst!! WORD.

Inte nog med det, skulle hoppa över en snövall från vägen upp till trotearen. Lyckas hoppa, åh halka i slasken så det ser ut som jag glider fram på ett ben, sedan när det tar stop faller jag bakot med hela kroppen. Mitt FRAMFÖR en gubbe! (Detta var dock roligt skrattade som attan).

Kliver av trikken hemma, börjar leta nyckel åh så klart har jag glömt den hemma. Åh Hanna är hos Rio, så det var bara sätta sig på trikken igen och åka ner för att hämta nyckeln, då ska jag passa på att handla kaffe. Neh då funkar inte kortet! Sedan då jag fått nyckeln ska jag skynda mig till trikken för att åka hem igen! Ja då spiller jag kaffe över halva armen!

TOPPEN dag! Var tänkt och baka idag, men känns som att då kommer en hemsk hemsk olycka hända, så jag ska ligga här i soffan resterande dagen!


ointressant

Bloggtorka idag eller något sådant.. Vi brudar åt go maten, sedan vart alla fett mätta så klart, jag och Emma somnade typ på dirr, Hanna fick besök av en släkting och Rio satt vid tv ett tag, men begav sig sedan hem!
Ska jag vara helt ärlig så tycker jag det är så sjukt när man kan göra absolut inget med sina vänner eller som vi gjorde bara sova! Det, för mig betyder att man är trygga och sig själv när man är med varandra, åh det är så det ska vara :)

Så tack brudarna för en fin kväll, det måste vi göra om mera! (Host Emma menar jag mest) Hahah!

Nu sitter Hanna med halva armen i en cheez doodles och en smackande som heter duga ;)

AH BIG BROTHER KANSKE?

3 protards och Larsdotter

Nu är jag hemma, skönt varit en fett dryg dag idag, tiden gick så segt, åh då hatar jag verkligen att jobba!!


Men nu är jag iaf hemma :D Åh Emma är här och hälsar på oss, tog med sig go bullar hit! Så nu har vi tryckt i oss en varsin :P Slurp! Åh nu kom Rio med :) Ybermys!

Åh nu ska jag ställa mig och laga mat snart, det blir sparre och körrefärre :D
Ser en sjukt störd fille nu, måste se vad det är! Så ska vi tjejer kosa oss som attan :)


Åh dessa ska jag umgås med ;)

ska gå och gräver ner mig i en grav nu

Hur i hela jävla helvete kan jag alltid, lyckas med sådana här saker som ingen annan lyckas med. Eller de kanske lyckas med det en gång, ja men då ska jag lyckas två gånger, eller bara sånna hära saker man pratar om "tänk om" kan hända mig, varför just jag?
Idag eller ikväll så lyckades iaf Larsdotter med en kombination av "tänk om" + händer alla andra endast en gång utom för mig!

Det är så stört lustigt så jag måste skriva om det och dela med mig. Men ni vet när man skriver om någon "oftast kille" till en tjej kompis, så tänker man oftast tänk om jag skulle råka skicka det till han! Nicco du vet en sjukt hemsk sådan som jag råkade utför en gång då jag satt på ett tåg... Så jag satt och berättade om den till Lillan

Berättelsen:
Jag hade "dejtat" en kille, åh ja vi hade legat. Och så helt plötsligt en dag ringer han då jag sitter på tåget och säger att han tycker vi är mer vänner och att vi ska sattsa på det istället!! Jag bah what?

Så när vi har lagt på skriver jag ett sms till Nicco, typ något sådant: Ligger man inte med dem ska man bara vara vänner. Ligger man med dem neh då ska man oxå bara vara vänner. Vad är det för fel på de hära jävla idioterna?
Så skickar jag. När leveransrapporten kommer upp ser jag att det är till HAN jag har skickat, inte till Nicco... Jag skricker rätt ut NEEEEEEEEEEEEEeeeeJJJJJJJ, var av alla i min vagn vänder sig om. Jag sjunker ner i stolen, ringer Nicco i panik och berättar. Svaret från henne var ett världsgarv!! Då hör jag PIP, jag fick svar från han. Vågar inte lägga på, men gör det till slut och på smst från han står det: Det är inget fel på oss och det handlade inte om det.. Tror du skickade till fel person!
Jag svarar tillbaka: Okej då vet jag, men du får ha det så bra för nu ska jag gå och gräva ner mig i en grav!


Medans jag berättar detta för Lillan, så skriver jag sms till en annan tjej kompis om så klart en kille, åh tro inte på hela helvetes fan att när leverans rapporten kommer upp på slutet så står det att det blivit sent till HAN!!





SKJUT MIG!!

rött i ett glas är fett nice för lilla jag

Semledagen utan semla, Hanna är inge snäll.. Jag och Erika tycker att hon ska ställa sig och baka en varsin till oss, men icke picke.. TASKIG VÄN ;)

Nu har jag och Lillan varit och hämtat Seb på jobbet, sedan drog vi ner på Oslo city och shoppade hårfärg, för nu ska vi exprementa med Lillans hår lite hoho!

Jag ska även laga mig själv en Smoothie idag igen, för det är jag så värld :) Huhuh!


hajfakta, livsnjuts önskan av larsdotter

Waka waka waka.. Idag när jag kom hem från jobbet, så var båda Hanna och Lillan hemma :O Kors i taket! Men det var jätte skoj, Hanna gick dock fort, men Lillan är kvar här :) Åh vi sitter och kollar på den enda kanalen som går 24/7 hos oss Animal Planet. Men det är ju så spännande, nu är det om hajar. Även att de fan våldtar tjejerna när de ska para sig, biter dem sedan vrider dem så de ligger på rygg och handlar i koma, sedan kör dem!? Say what..

Har sådan sjuk underbar känsla ÅRE!! Jag och Simon kommer till 95% dra upp dit till påsk, åh det känns som en sten har lättat från hjärtat. Åh glädje och lycka sprider sig! Saknar Åre, saknar livsglädjen, sinnesättet åh folket! <3


Nu ska jag nog laga mig en middag, namn namn..


the show must go on


största paniken kommer så fort jag går ut

Kom på mig själv idag då jag och Hanna var på väg hem, att jag gick och bet in läpparna över tänderna (typ som när man gnuggar läpparna, fast jag fastnade på in gnugget) för att skydda tänderna. Gick även en period med handen redo att slå den över munnen ut i fall att jag skulle ramla!

Ni vet min största mardröm är att slå ut fram tänderna, då jag är så otroligt nöjd med dem.. Så just nu är det en väldigt jobbig period för mig att vara ute, då det är så fett äckligt halt ute!

I vanliga fall brukar jag bara ha panik då jag går i trappor eller uppför en backe, men nu är det hela tiden :S

har aldrig sagt något annat, står för den jag är

Nu har jag återigen fått bevisat en "tråkig" sak kanske man ska säga eller tycka. Själv så tycker jag nog inget alls eller ja det är väl tråkigt för respektive men helt seriöst så skiter jag i vilket!? Kanske brutalt sagt men, så länge jag inte lider av det så är det fine...
Två olika "exemplar" visade åter igen för mig att så fort frugan är borta så är det mig de tänker på!? Tillo med då de sover och även då ni sedan har sex, tänker han på mig!!

När han säge det till mig tänker endast jag, jaha fan vad nice, då vet ju jag att jag gjorde nått rätt :)

Men vill även säga att det ena exemplaret har jag inte ens rört, eller snuddat vid, så jag fattar inte riktigt vad jag gjorde rätt där?

Tänker ni, men uch får du inte dåligt samvete, tänk på hans tjej.. Men seriöst?
Jag tycker synd om dem endast för att de är så dumma, för vafan alla andra människor vet vad din kille är för en slags typ, utom du? Men innerst inne vet du exakt vem han är du med, MEN du tror att du kan ändra på honom!! Ska jag berätta en sak, han kommer aldrig ändra sig för dig, utan endast för sig själv!

Visst tycker jag killen, ska dumpa frugan istället för att såra henne, men alla funkar ju tydligen inte så. Jag vet att jag är en jävla fitta i en relation varav att jag inte har någon och inte är ute efter en heller!!



Självklart drar jag inte ALLA killar över denna kam..

hoppa i skorna och pallra dig hit och sluta fjanta

Trött tjej var det här. Eller trötta tjejer kanske jag ska säg, för Hanna är inte så pigg hon heller! Vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Ska väl snart gå och lägga mig för att se en film. Men det suger lite grann för jag vill inte se själv! Varför ska sånna med paketet utanför kroppen vara så sjukt konstiga, svåra och jobbiga? Varför kan de inte bara vara lättsamma. Ut med språket för fan..

Kan du bara sluta lalla på och bara vara som du varit?


varför kan det inte vara sådana morgnar varje morgon

Men tjenare mannen! Igår var ju jag, lillan, Simon, Anders, Mathilda mm på skank fest på living room. Hade inte varit där innan och det var verkligen as skoj, as bra musik som spelades och alla var på topp humör. Var sjukt mycket Åre känsla över det hela så jag var riktigt lycklig :D Plus att man fick lämna in jackan.. Hohoho!

Dansade järnet, skulle verkligen vilja se filmen för vi gastade runt med en go-pro kamera så det finns nog massa roliga saker att se på den.

Var fett länge sedan jag var ute så länge kom inte hem till Simon förren klockan tjugo över fem..!

Sedan även imorse när jag vaknade var det så sjukt fint väder så då klev jag upp åh hade en sådan där morgon att man bara önskar att man hade vaknat upp brevid någon, för jag såg så fett fresh ut :) Moahaha! Jag och Hanna drog till Emma och Hanna, gick sedan ut i det fina vädret drog ner på carl johan och satt oss på en uteservering åt qusadillas mumma!


Åh frugan det är vanlig locktång jag har använt :)

rosa rosa rosa rosa hoho

Eftersom att Sis1 gnäller på min pussmunnebild.. Så lägger jag upp en till ;)


Visst är läppstiftet fint? :*

krullet och lillan!

Nu är jag färdig :D Tror jag iaf? :S Hahaha! Har fixat håret, sminkat, och klätt mig. Så nu är det enda som återstår att göra är åh bli fullgumman.. Whoopwhoop!

Ska leta rätt på lillan i våran stora lägenhet, så ska vi ta oss en öl! :)


ROSA läppstift på detta :D

strålande sol ute, åh jag sitter inne med tvättmaskinm torktummlare och diskmaskinen ON

Tjejen har både tvättmaskinen och torktummlaren i full gång. Och diskamaskinen kom jag på nu oxå.. Men dammsugaren har inte startat än :S hahah! Men ska ta tag i det med.
Lördagen vaknar man upp med solande sol ute och fett fint väder. Och huvudvärk!? Jippi. Sedan att en Hanna inte hör av sig eller svarar på sms gjorde ju inte peppandet att gå ut bättre :/

Men men så kan det vara, tittade på två store bror avsnitt och sedan tvättade jag håret! Och nu sitter jag med en blå färg i huvudet!! Har slagit slint hos Larsdotter ;) Hoppas det blir bra annars blir det till att bara hålla sig hemma resten av helgen. Hahaha!

Neh nu ska jag måla tå naglarna och hand naglarna? :P Whoop whoop

sop rent, då var det SOP RENT

Nu har Larsdotter iaf städat sitt rum, halvt iaf.. Har vikt in alla kläderna, tagit bort alla sopor, samlat ihop all pant, börjat tvätta! Men har dammsugning, pyntning och hela badrummet kvar, men det tar ju högst 20 min så jag sparar det till imorn :P

Städade till ljudet av den oemotståndliga Lil Wayne, han är grym tycker jag, riktigt tung. Sedan tycker jag han har cp snygg klädstil.

Neh nu ska jag återgå till store bror, har tre avsnitt kvar ;)

Sov gott och ses imorn..


det är storebrors fel att jag inte börjat städa

Klockan är typ snart elva och jag har fortfarande inte börjat städa :S Utan det jag har lyckat med är att gå och handla mat. Men jag har inte lagat mat utan värmde på lite vitlöksbröd.? Sedan har jag suttit fast framför datorn, då jag har laddat ner alla big brother avsnitten :O Hahaha! Är helt ensam hemma, Hanna är och dricker öl åh jag fick oxå hänga på, men då jag hade bestämt mig för att städa valde jag att vara hemma!? Lillan har jag ingen aning om vars hon är som vanligt :P

Neh men nu ska jag fortsätta se big brother, men jag svär på bloggen att innan jag lägger mig för att sova ska jag ha städat mitt mtf-ing rum alltså!!



You´re a fucking JERK


Kläder åh kläder försvinn från mitt golv

Idag är det fredag, nu är det fredag FOLKET DET ÄR FREDAG...
Tänkte om ni inte visste det huhu. Hel peppad på helg alltså, har dock inte några speciella planer, förutom att hänga med Lillen (Jonas) som är här i Oslo och hälsar på. Ska bli riktigt roligt, saknar han varje dag på jobbet fan! Han är en egen sol och jag behöver sol just nu :) Ska visa upp ny lägenheten för han hihi!

Fan!! Det innebär ju att jag måste sätta igång och städa mitt rum, som ser ut som ett bombnedslag av nytvättade kläder samt halv smutsiga kläder och så klart smutsiga kläder :S Men jag vet ju att det går fort, men just att ta fingrarna ur röven och göra det, det är det som är svårt  ;)

Nja ska ta en snabb powernap på en halvtimme, sedan sätter jag igen. SHIT klockan är redan sex, kan inte klockan gå lite saktare under helgen SNÄLLLA!





dålig fantasi, får dåligt svar tillbaka

Personen som gjorde den dära blogg tving listan, måste verkligen ha tappat fantasin på slutet! Som idag jo då ska jag skriva om vilken min favorit film är? :O Seriöst, det har gjorts så sjukt många bra filmer och görs fortfarande så hur ska man kunna ha en favorit film?

Den som har det har gjort det jävligt bra! Men det jag kan säga är väl en film "serie" som jag gillar välidgt mycket och har sett många gånger är så klart Twilight filmerna ;) Vad annars lixom! Hel peppad tills nästa film kommer, kan inte riktigt berja mig..

vardagslyxen är gudomlig vissa dagar

Larsdotters dag idag, har bestått av jobb. Som ni vet har jag bytt avdelning åter igen och nu jobbar jag på en avdelning som heter GET, åh där jobbar sockerbönan Lisa med, så jag trivs riktigt bra. Gillar även jobbet med tanke på att det är så många olika saker man gör. Är inte att man står en dag och bara matar på! Utan de är mycket variation!! (Y)

Sedan efter jobbet kom jag hem och bestämde mig för att hoppa i badet, med badsalt, badolja, badskum, tända ljus och datorn med en film på :) Var riktigt skönt, passade även på att fila mina värneskoade fötter!!
Var helt slut efter badet, varenda muskel började fan ömma! Skulle behöva en massage tror jag, nån fri villig? :P

Har snackat lite med Sis1 på skype GILLAS, ska fan bli en rutin, eller hur då?

Nu ska de bli lite film titt, för att sedan sussa in, till att vakna till FREDAG åh heeeeeeeelg!


skit i henne det är han jag vill åt

Idag i tvångsinlägget så ska jag skriva om vilken person jag skulle vilja byta liv med för en dag och varför. Trodde det skulle vara svårt, men efter tre sekunder!! Så PLING...

Det var verkligen inte svårt alls utan om jag fick välja vem som helst så skulle det vara en kvinna och varför jag väljer Kristen Stewart, behöver jag inte ens säga till er utan jag visar er dessa två bilderna så förstår ni säkert!



kos helg i de kalla vita

Förr förra helgen, så var det snowboard tävling i Tryvann. Åh det var fett nice väder oxå! Så jag, Hanna, Lillan och Seb drog oss dit. Det endra "problemet" var ju att tävlingen var i backen, så man var tvungen att åka ner för en backe, ta en lift upp och sedan ner för en annan backa. Åh jag har inget att åka på!!

Drog på vinmonopolet innan, köpte lite mintu samt massa öl, sedan begav vi oss mot backen.

Problemet löste vi helt enkelt att jag med min öl fyllda ryggsäck, fick ta och hoppa upp på Seb´s rygg och åka på han helt enkelt :P Hahaha. Måste ha sett fett roligt ut då Seb för det första är jätte lång och inte osynlig precis åh sedan jag med blåa brallor och lilla hoodie inte heller helt osynlig, kommer as garvandes på hans rygg.. Måste ha varit en syn det :P

Var fett trevlig i backen, Simon och compani kom oxå dit mot slutet, riktigt trevligt.. Saknade Åre som attan kan jag säga!!









Dope dag


ågren kommer aldrig in hos mig.

Det tingande ämnet för dagens inlägg är, jag ska skriva något som jag ångrar!! Åh efter som att jag inte ångrar saker i livet, eller jag försöker inte göra det... Eller istället se det så hära: Jag ångrar hellre det jag gjort, än att ångra det jag aldrig gjorde!!

Men jag kan rakt av ändå säga att jag ångrar att jag tattuerade mig när jag gick i åttan. För hade det varit nu så hade jag kollat mera noggrant vad tattueraren gjorde och skulle göra. Så jag hade fått den som den såg ut, inte som den är nu!

Men det går ju att lösa genom att tattuera över den, vilket jag ska göra :)

kan ni ge er själv till känna?

Men dagens läsarna, roligt att ni blir fler och flera, sjukt nyfikna på vad det är för ena personer om läser min blogg.. Skulle ni inte kunna langa iväg en kommentar, så man får en lite hint :P (Nyfiken i en strut)

Jag och Hanna ska gasta iväg på ett köpsentrum, kolla om man hittar lite smått och gott. Sedan när vi kommer hem ska jag testa lite punk färg på mitt hår. Blir spännande blir de som jag vill så kommer jag älska det <3

Aja skrive mitt tving inlägg senare..


tiden går fortare och fortare, vart finner jag bromsknappen?

Dagens måste inlägg, då skulle jag lägga upp en bild på mig själv för ett år sedan! Så här kommer den, några dagars skillnad men det var ungefär ett år sedan.


Var när jag hälsade frugan i för första gången i Västerås. Åh det var underbart, saknar dig gullet, måste komma och hälsa på igen, inom väldigt snar framtid!

sätter färg på kyssarna

Har gått och fått nån dille på att jag ska ha läppstift, som ni kanske även har märkt. Så idag införskaffade jag mig en ny färg, rosa.. Köpte det på make up store, köpte även till ett skydd så det inte ska kleta eller försvinna överallt! Så nu har jag testat det så vad tycker ni?

Jag tror det kommer bli fett nice till sommaren, har man ett par vita sneakers med rosa snören, sedan ett par jeans shorts och så ett mörkt linne, åh en svart keps!! Sedan PINK lips..?


Håna eller hångla?

titta igen då, håna eller hångla?

Två håna till min Thrasher hoddie..? :O
Hur jag tänker, som mig själv så klart, hur annars? Men ser ni inte vad snygg den är, om man är ute efter en svart hoddie utan dragkedja? Lägger upp två bilder till så kanske ni ser att den är snygg. Det är ju utifrån mig ni ska tänka inte utifrån er själva! :)