köpa skor är fan bättre än sex, ibland enligt mig

Har nyss kommit hem från staden, gastade runt där med Hanna och Mariah. Jag och Hanna tog tag i det ärendet vi åkte ner på staden för att göra i Lördags men HELT och hållet glömde bort!?

Att ta kort till att kunna skicka in för att får visum mm.. Men nu har vi gjort det åh så klart vart de döds äckligt fula hahaha. Hade en väldigt charmerande ton av gult, riktigt nice! NOT..

Passade på och visa Mariah vart jag hade köpt mina underbara JC skor. Åh tror ni kvinnan kunde hålla sig när hon såg dem eller :P Haha , så klart inte! Så idag har Mariah varit lika lycklig som jag var den dagen jag hade köpt mina :D

Så nu kan vi glassa runt på staden, men våra JC skor! Även Hanna vart nog lite smått sugen på att köpa ett par! Jag tycker helt klart att hon ska slå till på ett par med.. För de dära är nog de underbaraste skorna jag någonsin kommer att äga!

Åh imorgon kommer mina andra par in för att levereras.. Som jag har väntat! Så på loppet av två veckor kommer man äga 2 par Jeffrey Campbell skor!! Mega mega mega hihi!

Men köpte en sak på HM idag, en as blå stickad tröja, som det nog kan bli mega med skjorta till :) Så ah jag var nöjd att jag iaf köpte något..!


teknikvärldens små underbara under

Det är helt sjukt hur handikappad man kan bli då en pryl, inte längre finns/fungerar!? Som ni vet så har ju min iPhone gått och dött. Så för det första hade jag ju ingen väckarklocka imorse. För självklart så bestämde jag mig för att sova hemma igår.

Spelade ändå ingen roll för imorse då jag vaknade så var jag sjuk, så kunde inte gå på jobbet! Men eftersom iPhonen är död kan jag ju inte heller ringa någon och medela att jag är sjuk! Åh ingen är hemma här, så kunde inte låna någons mobil heller! Tror dock att jag har kunna fått iväg nått slags livs/sjukling tecken till jobbet! Hoppas det iaf..

Men det är sjuk min iPhone har inte ens varit död i en dag och redan så har två saker fuckat totalt för mig! Förstår ni hur beroende man då är av iphonen! Shit det är skrämande på ett sätt eller många sätt.

Fick iaf ett mail av apple idag och jag kan vänta mig min nya mobil den 12-19/december.. SERIÖST det är ju mega mongo länge tills då :S 10 dagar hade varit en sak men ass seriöst! :( Buhu! Hur fan ska detta gå vägen?

Har fan ingen iPod nu heller.. Ser ni det bara kommer mer och mera!

Längtarr fan tills vi drar till Asien och jag ska lämna alla mina teknikprylar hemma. Kommer bli fett skumt då man kommer hem kan jag tänka mig då man har vant sig att vara utan igen lixom!

Aja nu ska jag försöka få i mig lite lunch..


Efter många försök att övervinna döden, säger jag nu R.I.P

Idag dog min underbara trofasta följeslagare, genom vått/tortt, kallt/varmt, roligt/tråkigt, Sverige/Norge, Åre/Oslo, nykter/full, underbara/hemska - tider i mitt liv!

Den hade börjat insjukna för några veckor sedan, då utsidan hade börjat fått sprickor och små delar som slitits bort. Men i helgen hade sjukdomen vandrat till insidan. Den hamnade i koma några gånger, sedan vart den förlamad!

Men på söndagen verkade det som om den började besegra sjukdomen. Men idag insåg jag att så var inte läget, då den hamnade i koma 3 gånger. Sedan hade hjärtstillistånd i tre timmar och nu ligger den i resperator. Den kan bara ligga platt, man får röra den, men med väldigt lätta händer och absolut inte trycka den i ena hörnet, för då stannar hjärtat helt!

Så nu har jag insett att jag kan inte vara så egoistisk av mig. Att låta den ligga i resperator bara för att jag inte kan släppa taget. Så jag tog det enda ansvarsfulla beslutet man kan ta i en sådan hära situation!

Jag klickade in på Apple och där klickade jag hem en ny iPhone 4s vit 32gb.




du måste ju vara bög, eftersom du inte är med mig


Skön jag är ass.. Nu drar jag iaf till ponkarna för koskväll!

wtf var min första tanke med, tack frugan va den andra

Shit måste ni ju tänka då ni knappar in på min blogg.. De tänkte jag iaf, hihi! Frågade Frugan min igår om hon kunde ändra min blogg till hur hon tyckte den skulle se ut för att passa mig och min blogg.. Sa att hon behövde inte stressa lr något sådant alls.. Så går jag in idag, så BÄMM!!

Har helt enkelt den bästa frugan i hela vida universum. Skulle aldrig vilja ha någon annan ever ever.. Så gifter hon sig någon gång i livet, får hon va fru till två, för jag jag släpper inte det taget! :P <3

Känns skönt med litet nytt utseende, kan ju verkligen inget alls om sådant dära grejs, vilket är lite tråkigt för hade man kunnat hade det nog varit roligare och blogga, just för att man kunde göra om lite då och då :) (Frugan du får göra om den då du tröttnar på den, eller när du vill, samma lösen:P).

Igår var vi iaf och firade Ina som fyller år idag, var riktigt korsligt. Sedan skulle vi dra på ett ställe men då Seb e så lite kom vi inte in på det och drog iväg till caffesara. Där hade vi det mysigt, snackade och myste på en hel del!

Självklart vart det drama, men JAG var inte med i det. Fett NÖJD whoopp whoop!

Drog och åt pizza, haha GRATIS, efter att ha drygat med pizza gubben och sagt jag betalat den. Tillslut orkade han inte, plus att han vart fett osäker så då fick jag gå :P Huhu!

Landade hemma hos Seb och Mariah brevid Charlie däckade rätt fort sist jag kollade på klockan va den något vid 06 något! Haha fan vad vi höll igång...

Vacknade 0950 skit pigg, alla andra sov. Så jag klädde på mig och drog hem. Har donat lite här hemma kollat på en film, en as bra film för övrigt.. The HELP skit bra se den säger jag bara!


Långt inlägg lr vad...

Frugan Fixar!

Surprise min ÄLSKADE FRU! Your blog has officially been pimped!
Hoppas detta innebär att du får mer inspiration att blogga mer baby! ♥ Din Fru!

Ps. Är du intresserad av att beställa bloggdesign? hör av dig till mig på [email protected] ange, "bloggdesign" i ämnesrubriken! / Elin Parment


jag vill åt det dära som ser ut som socker

God morgon gott folk! Hår i Oslo är det bluebird och ingen snö, ingen snö det är slutet av november vad fan är det som händer med världen!?

Jag vill ju verkligen hinna kosa mig i snö iaf en månad innan vi drar till värmen!

För er som inte fattat: Jag har sagt  upp mig från mitt jobb här i Oslot, har även sagt upp min undrabara lägenhet. Så den 16 dec har jag min sista arbetsdag på Bring. Den 18 dec går flyttlaset hem mot Sundsvall! Sedan den 7 jan går flyget till Bangkok... Åh i asien blir jag kvar iaf i 3 månader :D Äntligen! Vad som sker då man kommer hem är iaf Åre en månad, sedan hade jag tänkt ha sommarlov.

Så ni kanske känner varför jag skulle vilja ha lite snö och mysa mig med!? :)

Nu ska jag fixa mig och ta mig ned på staden med Hanna för vi ska ta kort som vi ska ha till visum mm. Sedan ska jag hämta ut mina migrän tabletter!! Känner att det kan komma idag med, så tänkte skynda mig att ta en tablett.


Tryvan förra året

kan du bara lämna mitt huvud ifred

Har varit en tung dag för Larsdotter idag ass.. Har haft migrän hela dagen. Har även jobbat och det var fan inte roligt någon stanns alls! Har även varit så osmart att jag inte har hämtat ut mina migräntabletter, åh alvedon mm hjälper inte ett enda smack!

Så här ligger jag nu i soffan, inte en enda lampa tänd och små tittar på allt för att inte släppa inte allt för mycket ljus i ögonen!

Fattar inte varför migränen väljer fredag att hälsa på :( Aja, hoppas iaf att den är borta imorgon, då jag och Hanna har lite ärenden på staden. Sedan hade vi ju tänkt gå ut och festa oss lite :)

Men ah hade några bra inlägg som jag var tänkt att dela med er, men ah migränen förhindrar det! Ska soon hoppa i sängen och hoppas på att jag somnar illa kvikt och vaknar utan denna skit huvudvärk..

den efterlängtade ledigheten

Anledningen till att jag har bloggat dåligt denna vecka, är så klart för att jag har varit hos ponkarna där de inte finns något internet!
Men så är det bara och ni får helt enkelt bara ta det :P För ni har ingen makt över mig moahaha!

Ja just ja, Nicke var ju fan och hälsade på mig i veckan oxå, var fett skoj att träffa han. För det var ju tusen år sedan man träffade HAN! Så de va trevligt tittade på tv, snackade och uppdaterade varann om våra liv. Sedan såg vi en skräckfilm 11-11-11, men jag somnade rätt så fort! Trevlig brud ;) Hehe!

Nu är det ju iaf soon helg, åh gud vad jag har längtat till det, men fan vad stressad jag vart nu då jag insåg hur få helger jag har kvar här. Shit jag måste verkligen börja packa ihop mina jävla saker ass! :O Ahh Panikas! Men fy fan vad skönt det ska bli att få en liten pause från Oslot och det svensson måsten som jobb! Ska bli så cp nice med 8 månaders ledighet :D Hahaha! Fett att jag inte kommer kunna missa då någon har semester, för jag kommer ha det hela tiden då ;)

Men nu kom Rio på besök, så ska vara lite social! Sedan ska jag bege mg bort till Ponkarna och hoppas jag får se en BRA fille med kos..


lite mer om min nya kärlek, samt svar på tal

Börjar detta inlägg med att jag älskar mina skor, åh det tror jag alla runt om mig har hört x antal gånger dessa dagar ass!
- Åh jag vil sluta nu, så jag kan åka hem och sätta på mig mina nya skor!

Men shit vad lång jag blir i dem, hela 177cm :O Helt plötsligt är allt neråt iställe för uppåt! Men jag vänjer mig nog, imorgon är det fredag så i helgen ska jag allt inviga dem...

Svar på kommentarerna:

Tabita: Tack visst är dem hihihi!

Mami: Seriöst, klart jag kan gå i dem, det är ju platå med, så det är rätt simpelt :P Ja det börjar närma sig, men tror dock jag komme vandra in genom den dörren i vans.. För vem vill ha högklackat den långa bilfärden!? ;)

Lisa: Jag var tänkt att köpa de svarta, men då jag har beställt de svarta med nitar på, kände jag att då får de bli ett par bruna med ;) Men ska nog beställa ett par till oxå, I JUST LOVE THEM!

Ronja: Jag har köpt dem på en ny öppnad skobutik i sentrala Oslo :)


i just love my JC shoes

Åh jag är typ luckligast ever just nu... Jag har köpt ett par nya skor, Ahhhhhhhhhh, fan kan inte sluta le fy fan vad underbara dom är, de ligger här brevid mig i sängen åh de är så fina så jag dör!!

Har velat ha dem hur länge som helst, ska köpa ett par svarta så fort de kommer, men ah dessa va så snygga så var tvungen att köpa dem med :) Men två par i olika färg inga problem alls!!

I just love them.. Vad tycker ni? ;)


jeffrey campbell lita

stokad Larsdotter


Larsdotter kommer antingen vara hel nöjd efter kvällen eller as arg

Idag har jag spenderat kroppen i sängen, men inte bakis vilket känns skönt det iaf! (Y)

Snart hoppas jag att Rio kommer hit så vi kan börja laga mat, åh jag hoppas hon e taggade för tacopaj för mums vad jag vill ha det :) Hihi! Vi e så duktig att göra tacco mat grejer jag och Rio. Sedan efter en mumsig middag så ska vi gå på bio The Twilight Saga: Breaking Dawn..

Äntligen är den här, fy fan vad jag har väntat och väntat åh väntat på att den ska komma.. Åh jag är så peppad att jag inte rikgit vet vad jag ska göra! Men har de gjort SEX scenen dålig då kommer hela min twilight värld gå sönder.. För i boken är den snuskigt bra tycker jag! Åh ah har de gjort den dårlig då kommer jag fan skriva ett brev...

Jag och Rio har även bokat en soffa på kinon så vi ska ta med filt och kudde så vi kan götta oss som fan till filmen! Hihihihihhi! Den ni vad sa ni nu då, va va va va!!



fredagsäventyr med Larsdotter

Gårdagens bravader i ord: ElmStreet, RockIn, Öl, Jäger, Spill, Nyckel, Snuskklipp, Skratt, MAX, Olearys, Ryssidiot, Cider, Strippklubb, Svettiga Indier, Stånd, Naket, Pinsamt, Glädje, Mobbning, Taxi, Sovning

Var en fet kul kväll igår helt klart, var på typ 4-5 ställen åh ah från det ena till det andra kan man most def säga! Skrattade som fan, vilket så klart är ett stort jävla plus! Tackar Eirik, Marcus och Torgeir för en fett awesome night...

Mått fittigt dåligt idag, så har spenderat dagen i sängen, halv sovandes, tittande på film och självömkan! Men nu har jag sadlat om och sitter klar och redo för nya kvälls äventyr. Dricker en jäger/redbull och ser framemot kvällen. Konsärt är det som står på listan idag.. Skriver imorgon om vilka och hur det var!


skit inlägg..

Mami du är ett litet tard, klart jag inte bor ensam. Bor ju med tre underbara brudar, de vet du ju! Men jag bor ensam i min säng du vet!!

Det sög iaf att sova själv, plus att armarna gjode det svårt för mig att sova som jag ville!

Så ikväll drar jag till ponkarna där det är varmt och korsligt!

Orkar inte skriva nått mer, jag har iaf tvättat och borstat håret plus poäng till mig!

22 dagar, sedan ALDRIG mer

Glömde även dock tillägga att jag ringde Mami innan doktorn och jag gick några varv i rummet innan jag vågade ta fram armana! Sedan sa doktorn att folk måste ju tro att det var ett överfall i rummet!! Där satt jag lite skamsen F23.

Bara blivit chill hemma efter det, var fan fett slut efter den dära trauman. Men jag är stolt att jag inte började grina, så stolt att jag bestämde mig för att sova hemma, ensam i mitt kalla rum med massor av värme ljus tända! Kors i taket två veckor sedan jag sov hemma tror jag :P

Nu har jag 22 arbetsdagar kvar på Bring, sedan åker jag äntligen sista gången for ever därifrån! Åh vad jag längtar tills den dagen. Men börjar bli fett stressad inför flytten. Måste ju fan packa en hel del som man samlat på sig under nästan nu två år här! SHit vad cp fort tiden går!

Neh nu ska jag snoka runt lite på internet sedan ska jag försöka sova på min dödsonda armar :(

hatar då de som ska ta sprutor på en säger: Men du som har så många tatueringar

Värdelös brud på att skriva blogg.. Men då jag har spenderat 44 timmar i en bil på fyra dagar så känner jag att det är helt ok!

Åh då den dära fucking jävla blogg.se appen inte fungerar för fem jävla öre, skyller jag allt på dem.. FUCK DEN APPEN!

Just nu är det en fett ynklig Larsdotter som sitter under täcket i soffa iaf, för hon har vaccinerat sig idag, tre sprutor och jag höl på att dö. Började nästan att grina, men slängde en halsduk över huvudet för att inte se, men så fort jag hörde att doktorn närmade sig började jag skricka NEJ och flytta mig i soffan. Vad gjorde han då? Jo han tog och slängde upp ena knät i soffan, greppade ena armen min och tryckte in sprutan i armen min fort som fan..

Sedan sa han att det är ingen ide och hålla på att fjanta sig!! Hahaha

Jag dog av skratt, fast Hanna skrattade nog mest. Men shit vad ont i armarna jag har nu :(


Nu får jag väl börja sjunga julsånger?

Igår tog jag min första klunk i år av Julmust. Åh det är så cp gott att jag bara vill skricka mmmmmmmmmmmmmuuummmmms!

Förstår helt seriöst inte varför de inte har införskaffat julmust till Norge då de bor så sjukt många svenskar här, men ah det kan jag ju snart sluta och fundera på ;) Hihi!

27 arbetsdagar kvar på mtf Bring, oooh vad skönt det känns längtar så cpmycket tills det är 2 dagar kvar :)

Åh det betyder även att det kommer vara fett nära till julafton och är riktigt sugen på en julig julafton. Förra året gjorde vi så gott vi kunde och det var fett mysigt, men jag jobbade nå sjukt mycket så han lixom aldrig få känslan av julen..


Runköl till Larsdotter ffs

Fy fan vad jag har mycket att se framemot :) Är så sjukt stokad på att tiden ska gå fort för en endaste gångs skull! Först och främst vill jag att det ska bli torsdag kl:1800, får då ska vi en del av familjen ut på bilfärd i Sebs ny inköpta minibuss hihi! 17 timmeras bilresa whoop whoop!! Jag och Rio har sjukt niciga kosplaner för den bilresan, så klart varsin onepeac åh fillt samt kudde..

Åh fan vad jag ska dricka runköl då kan jag lova er alla..

För er som inte vet vad runköl är, så ska jag förklara det för er.. Idag så sa jag till slagskämpen på jobbet att jag saknade folköl så sjukt mycket.. Åh det jag ska göra på torsdag så fort jag korsar gränsen är att dricka folköl!

Åh då sa slagskämpen att det borde fan kallas RUNKöl!! Jag vart tyst åh tänkte lite, sedan hmmaade jag och nickade åh forstöd vad han tänkte.. Runka är nog fett nice för er killar, men knulla är ju så mycket bättre!

Han kände lite samma för folköl och öl!! Jag köpte det helt klart, så hädan efter dricker jag runköl!!

Nu ska jag snart dra mig till ponkarna och mysa lite.. Sleepover där ikväll ass!!


iPad oskulden är nu tagen för dotter

Oskulden på iPad är nu tagen, så då måste jag ju så klart blogga på den med!! Hihi. Igår skedde inte mycket i Larsdotters liv, låg hemma tittade på gossip girl till datorn dog. Åh då PB är hemma i Sverige hade jag ingen laddare då min är pajjjj sedan x antal månader sedan!

Så idag drog jag och Rio ner för att fixa det, fick en låne laddare så länge! Efter datorn hade dött tog jag mig ett glasrose åh gjorde lite pärlplattor åh lyssnade på musik!

idag har jag och Rio strosat runt på staden tittat nyårsklänningar och fikat.. Nu är jag hemma hos Rio åh ska äta här :) sedan ikväll kanske ta en öl och spela lite brädspel på den färs feta pubben :)

image description

Bild från igår kväll

då fingrarna inte hittar bokstäverna

Dåligt med ord i bloggen för Larsdotter nu för tiden. Sorry peeps! Har iaf städat rummet denna vecka vilket är sjukt starkt jobbat av mig, då jag inte har gjort det på allt för sjukt länge sedan!!

Halloween bild tänkte jag ge er nu, sedan ska jag återgå till att se på gossip girl..

Denna veckan har iaf gått sjukt fort, åh det var fett skönt, första veckan på cp länge det gick fort!!