Valet är erat, håna eller hångla?

Hatar när man lallar på om man ska eller inte ska köpa en sak!
Så nu går jag till er, har en sak jag har trånat efter ett x antal månader nu. Såg den på en vän, åh tyckte den var så jävla snygg. Men sedan då jag såg priset på den då vart jag osäker. Sedan är det ju den saken att sånna dära hoodies sitter alltid snyggare på killar, då de inte har några bröst som sticker rätt ut som jag har :(

Så nu är det upp till er håna eller hångla?


inga sådana diamanter på larsdotter inte

Dagens to skriva om är mitt drömbröllop!?!?
Så detta kommer bli ett nå sjukt tråkigt inlägg, eftersom att jag har inget drömbröllop då jag inte vill gifta mig! Jag ser inte meningen i det. Att stå inför någon som jag inte ens tror på och lova för evigt. Sedan sätta en ring på fingret som ett bevis eller en fet påminnelse.?

Jag vill inte gifta mig och kommer nog inte göra det heller, visst det skulle vara fett skoj att ha en pampig fest så man kan få klä upp sig, men jag kan nog finnan en annan anledning till en sådan fest om det skulle vara så.
Ska jag vara helt ärlig så tror jag seriöst inte att människan är skapad att vara med en partner hela sitt liv. Giftermål i grund och botten, då väntade man med allt, gifte sig med en man, sedan var man gift livet ut. Det tycker jag är så fel, för vi är inte som svanar enligt mig!


drömmarnas land, paradis jag så vill tillbaka till

Har ju glömt gårdagens MÅSTE inlägg. Så jag lägger upp den idag, så tar vi dagens imorn osv!
Åh det är helt okej för mig, så det får vara det för er med!
Jag ska lägga upp en bild på ett ställe där jag har varit, så här kommer den gott folk :)


ett skepp kommer lastat, med två slitna brudar och pannkakor med glass

Två slitna brudar här alltså!
Rio och jag har nyss kravlat oss ur sängen, för att dra fötterna till butiken. Där inhandlade vi mjölk och glass, för vi ska göra pannkakor eller som Rio säger PLÄTTAR.. Men jag säger så hära plättar är de småa och pannkakor är de stora WORD..

Sedan ska vi hoppa ner i sängen igen hoppas jag och ligga åh se på tv, awesome med tv i sovrummet ju. Senare idag ska man väl bli lite mera aktiv, får se vad som sker eller inte sker :)

Så här sliten är vi just nu (Y)


håna eller hångla?


skjorta med spets och jeans nu skakar vi rompa

Ikväll är Rio och jag redo för untz untz untz..
Blir klubbning för våran del, hell yeah!!

Shake some as..

Hanna har varit med oss och förfestat, men ska vidare på annat ställe!
Hon lämnar över golvet till mig och Rio!

Ses i dimman på dansgolvet aight!!


efter några veckors vänte tid, får ni nu en titt

Tycker ni har fått väntat för tok på länge nu. Tillo med så jag börjar fundera på om ni har glömt bort att jag kanske har skrivit lite vagt om den förut. Men uppriskar erat minne med ordet INK.. Så nu tänkte jag bjuda på en bild på mitt senaste tillskott på kroppen!
Älskar den nå stört mycket, den är fortfarande i läkningst tillstånd, men den är ändå fett grym.

Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker, själv tycker jag den passar mig nå till tusen..

 



163cm långa Larsdotter fyller upp Seb´s 187cm långa frånvaro hos Rio


Igår efter jobbet mådde jag lite illa, så jag la mig ner för att vila bort det. När klockan var vid 21 hade det inte gått bort. Så mina planer med Eirik och Marcus gick i bitar, vilket jag har en känsla av att jag kommer få äta upp väldigt länge. Då jag fick se Eiriks Facebook status imorse:

"Nyss kommit hem efter en trevlig kväll med Marcus  och deeptalk med taxigubben som körde hem oss. För övrigt Förtjänar Emelie Larsdotter Wallin att fortsätta va sjuk i all evighet.
Over and out...
"


Men jag tycker att Eirik ska sluta vara så bitter, så tar vi och hittar på något ikväll istället. För idag mår jag inge illa alls!!

Spenderade natten hemma hos Rio, då Seb har åkte hem till Sweden. Måste ju fylla upp space lixom. Vi tittade på tv och åt glass, men båda var fett trött så somnade fett tidigt. Vaknade upp imorse ensamen, då Rio jobbar just nu!
Försökte få tag i Hanna så vi kunde gå på stan som vi planerat, men där svarar bara röstbrevlådan!!



nummer ett alla gånger är kvinnan vid min sida

Dagens inlägg skulle vara en bild på mig och min bästa vän!
Då vill jag börja med att säga, jag har så sjukt många vänner, sedan har jag flera väldigt bra vänner och efter det har jag några jätte jätte bra vänner...

Men jag har en som utmärker sig lite mer än alla andra och har gjort det under många års tid!


Alla blå NiccoHoe

Lollos ord, utan kvinnor = jordens undergång

Kommentar av:
lollo om Hate money money, hate money:
tamponger då? det är faktiskt helt sjukt att kvinnor ska behöva betala för något som man inte rår för och måste ha.. OCH dessutom ser till så att vi blir fler på jorden!! Utan kvinnor = jordens undergång


Good point där kvinna :)
Dock har jag inte sådant, vara jag glömde det. Men självklart tycker jag sådana saker med vore vara gratis, även kondomer och p-piller och alla besök hos doktorn och alla mediciner vill jag med ska vara gratis :D


Hate money money, hate money


Dagens inlägg ska handla om vad jag skulle göra om jag fick en miljon kronor!

Vill då börja att skriva vad jag känner för just pengar. Jag hatar dem!!!
Jag hatar grejen med att man inte kan klara sig utan dem heller... Skulle jag få bestämma, så skulle allt som man MÅSTE ha för att överleva, inte få kosta något.

Så som:
- Ett hem
- Toa papper mm
- Tallrikar mm
- MAT
- Vatten
- Värme
- Ström
- Kläder

Sedan skulle det kunna vara så att lyxigheter som godis eller värsting saker mm skulle kunna ha ett pris!
Men fan fuck it, önskade att allt var gratis...

Nu till ämnet.

1 miljon kronor:


Med dem skulle jag göra precis vad jag vill när jag vill. Bjuda med mig mina vänner och nära åh kära utomlands, köpa allt min familj önskade sig. Gör massa nya tattueringar. Skaffa ett hembiträde och en kock som kommer nån dag i veckan! En liten bil så jag aldrig behöver ta bilen till jobbet. Jobbet tänker ni nu? Japp, skulle ha kvar jobbet, för att bli helt från vettet, åh även just den sociala biten. Skulle vilja ha jobbet som en hobby, japp exakt vad som skulle passa mig! Skulle starta ett företag som brydde mig om mina anställda och verkligen tog hand om dem!

Osv osv..

Så nu har vi haft vårat roliga med den tanken!!



Gammal goding, med tänkesättet rätt..




Faller sällan även fast jag har sådan dålig balans?


Idag kommer vi till ett smarrigt ämne Girls.. ;)

Nu är det meningen om att jag ska skriva om vilka slags killar jag faller för!!

Då var vi där återigen.. Faller och faller, menas det faller och blir kär eller faller ner i sängen med? Som ni vet, så vill jag inte falla i kärlekens fälla och har inte gjort det heller på några x antal år!

Åh de fallningarna jag har haft innan, vill jag inte räkna med. Då jag inte var den personen jag är idag! Då var jag den unga Emelie som hittade mig själv. Nu är jag Emelie grunden! Då en person enligt mig aldrig slutar att hitta eller växa i sig själv!

Men jag kan ju berätta vilka killar jag faller för, till en den relationen att man ligger, samt gör kosiga saker och är vänner, utan att att ha krav, tvång, måsten eller kärlek!
Helt enkelt umgås mer än en gång och göra annat än att knulla tillsammans..

Han..
Just han finns i många olika skepnader, men framför allt två!

Han 1:
Ljuger inte då jag säger att utseendet går inte först. För på denna kille, är det oftast så att han har potential självklart, men mer åt det normala än det wow titta han...
Däremot när du lär känna honom, så växer han så sjukt mycket i dina ögon. När killen är trygg i sig själv, så blir han så otroligt jävla sexig och snygg i mina ögon! Han är lugn, men kan även vara sjukt on. Han kan prata för sig och tvekar aldrig för att säga det han har på hjärtat, men han vet även när han ska bita sig i tungan.

Han 2: Denna kille, visst så ser du han bland massa killar, men det är fortfarande inte Robert Pattinson killen (då de endast finns sånna på film). Han slutar aldrig att förvåna en, från att kunna göra helt störda grejer från ena ämnet till det helt andra ämnet. Oftast så lider han även av någon slags Bokstavs-sjukdom! Han får mig att skratta och har sjukt lätt till skratt även själv. Jag vet det aldrig i början att jag ska "falla" för han. De har iaf oftast nått som gör att jag dras till dem, blicken kan vara en stor sak tror jag!

Det de båda har gemensamt är att jag alltid blir väldigt bra vän med killarna och hatar alltid då man lixom tröttnar eller går vidare åt olika håll. Eftersom jag mister en vän som jag har lärt mig att gilla sjukt mycket och oftast haft stört roligt med.

Hatar den saknaden efter att bara kunna langa ett sms då det hänt nått sjukt som man vet den andra skulle gilla!! Det är väl minuset till att jag oftast blir mer vän med dem än det andra.. För oftast är det ju just anledningen till att det inte funkar, att det inte blir till det andra, det stadiet jag inte tänker sätta min fot på!!



Har jag allt redan eller vill jag ha för mycket?


Idag är dagen då jag ska skriva om något jag vill ha mer än något annat just nu..?

Men hurrni, om man måste tänka efter riktigt hårt på en frågan. Betyder det då att man inte har något speciellt man vill ha för tillfället, eller är det så att man har för många saker man verkligen vill ha?

Blir svårt att svara på den dära frågan, men när jag tänker på frågan då ploppar dessa saker upp:

- Min familj och vänner nära mig
- Sommar och värme
- Semester
- Ny tattuering
- En bra författare (så jag kan läsa dens böcker)
- Colan som står ute i vardagsrummet
- Ljudsystem
- Inte behöva vara täppt i näsan
osv osv...

Så bättre svar än sådära kan jag tyvärr inte ge er..
Men däremot ska jag gå och hämta colan i vardagsrummet ;)



Larsdotters stroslagna drömmar och mål i livet


Idag är det dags för att skriva om mina mål och mina drömmar!!

Vill börja med att säga GUD vad svårt..

Målet med mitt liv:
Mina mål handlar inte om att uppnå ett vist karriärsliv inom arbetslivet, det handlar inte heller om att tjäna ihop pengar, för att kunna köpa mig alla slags materiella ting...

Utan mitt mål i mitt liv är helt enkelt, att aldrig ångra att jag har något ogjort...
Vill inte tänka tillbaka om 5år och säga gud varför gjorde jag aldrig det dära?

Jag ångrar hellre det jag gjort, än att ångra det jag har ogjort!!

(Vill tillägga att jag alltid säger att jag ska aldrig ångra något, men oavsett om man säger det och verkligen vill leva efter det, så reagerar ändå kroppen till att ångra saker. Men sedan har vi alla nog en helt egen grad på "ånger")

Drömmarna i mitt liv:
Mina drömmar handlar inte om att skaffa svennsonlivet, barn, hus, giftermål mm.. Inte heller om att vinna på en trisslott och bli miljonär!

Utan drömmarna i mitt liv är att mina nära och kära ska få leva så kärleksfulla, friska, långa och lyckliga liv som bara möjligt. Att jag kommer få vara med om väldigt många flera äventyr. Träffa ännu mera underbara människor. Upptäcka mera platser, få flera erfarenheter av livet och helst av allt att pengar och våld inte fanns!!



Här är där, där man ärrrr


Idag ska jag skriva om min favoritårstid...

Men det går verkligen inte att bestämma, då alla årstiderna har sin charm och att det sedan beror på så mycket mera än vad det är för väder ute..

Vinter: Är du i Åre eller på annan vinterort som åre, så är det helt underbart med vinter! Man älskar varje dag, man älskar snön det är så vackert överallt, man kan leka och hitta på så otroligt mycket saker.

Men är du i en stor stad på vintern så suger det pung! För det första så kan ju oftast inga storstads folk ploga eller skrapa vägarna, så var av att det är dödshalt och man håller typ alltid på att dö när man ska gå en liten liten sväng!

Våren: Du får börja ha solglasögon, är du på en vinterort så får du mer soldagar och det är varmt och skönt ute i backen. Är du i en storstad så är det mer den saken att man kan börjar ha tunnar kläder på sig, bara gå runt och njuta av att blommerna växer upp mm..

Sommaren: Är absolt inte underbart om du är på en vinterort, då alla turister och kompisar oftast försvinner tillbaka till sina vanliga liv och det är som att livet stannar upp.. Men överallt annars så är det ju helt underbart då du kan gå med lite lite kläder, du kan vara ute jätte länge utan att frysa.. Det är mycket aktiviter ute som festivaler mm.. Man grillar mycket, åker iväg och badar. Krogarna öppnar uteserveringar vilket är heltunderbart...

Hösten: Det är så otroligt mycket fina färger i naturen, det börjar bli lite kyligt och man har världens mysstämning överallt..

Så slutsatsen är att jag älskar alla årstiderna!!


Läsarna ger mig ett gratis inlägg

Anonym om Ska tving-blogga mig själv nu i 18 dagar:
Hejsan! jag har läst din blogg och måste bara dela med mig lite. jag antar att du är ganska ung för det ser ut så =)

Jag är en tjej i 30 års åldern som har känt precis som du. Jag hatar Svensson livet och därför så lever jag därefter. Om du bara kommer på vad det är du verkligen vill göra så klarar du det. Du är ung och väldigt söt. pengar spelar alltid in och jag förstår om du känner dig låst ibland. Jag har kämpat ända sedan jag gick ut gymnasiet med att hitta på nya idéer till mitt företag för att kunna göra det jag vill och jobba fritt. Jag har nu insett att det är plugga man ska göra så det är precis det jag gör, med en bra utbildning så slipper du "skitjobben" och kan tjäna pengar på något du tycker är roligt. Se till att hitta en utbildning som du tycker verkar vara intressant. Utbilda dig och lär dig språk och åk ut i världen!

Tro aldrig att du inte klarar av det! Ta din ångest och bitterhet och förvandla det till motivation. Du är ung nu, ta vara på den tiden. Förhållanden och sådant har du hela livet på dig med. Jag kan ångra idag att jag inte satsade mer på karriär när jag var mellan 20 - 25. Jag har hela tiden varit i ett förhållande och avstått från att göra det jag vill för att jag känt mig bunden.

Lev livet bruden mens du lever och är ung!

Kram
IP: 90.239.102.92




Hejsan Anonyma 30 åring!
Ung och ung, själv tycker jag att jag börjar bli gammal då jag om en månad når 23! Redan ålders nåja.. Alltså svensson livet för mig är ju att ha ett jobb som du går till i 8-16 varje dag mm, man kan säga rutiner utan något nytt eller oväntat som händer, är ett svensson.

Mitt liv är helt underbart just nu, jag gillar Oslo, självklart hade jag kunna haft ett bättre och roligare jobb, men i mina ögon är ett jobb ett jobb.. Som läget är nu har jag valt detta jobb, så det är bara att bita i det sura äpplet.

Plugga är inget som kommer komma på tal på väldigt många år för mig, varav att jag redan har en jätte bra utbildning, som gör att jag kan jobba med det jag älskar, som frisör!
Men just nu när jag är så ung, känner jag för att testa så många olika jobb som möjligt roliga, tråkiga, jobbiga, lätta osv..
Men har alltid det tryggt då jag vet att jag kan gå tillbaka till de jag är utbildad till!

Pengar är ett måste, men fick jag välja skulle det inte existera då jag verkligen hatar att allt ska handla om pengar osv.. Åh när det gäller pengarna där du tror jag känner mig låst, så är verkligen inte läget, då jag känner VÄLDIGT bra med det, för mig är det mer tiden som är ett problem!

Förhållanden kommer inte komma på tanke, som även står i mina senare inlägg.
Jag trivs med mig själv och skulle absolut inte skaffa mig ett bihang som jag skulle behöva anpassa mitt liv efter. Det har jag ståt för i omkring 4 år nu och ingen ändring där!

Men jag tackar hemskt mycket för dina tips till mig!
Hade jag inte vetat vad jag vill eller vad jag gör eller vart jag som person står hade det nog kunna hjälpt mig åt en riktning :)


Nu har jag kommit till den punkten i mitt liv

Ligger i sänge och kollar på Due Date, men har fan ingen ro alls att se film..
Har varit uppe och plockat bort lite i vardagsrummet från igår, sedan slängt i en tvätt och ätit lite frukost!

Åh nu ligger jag i sängs igen. Åh jag har ingen ro att se film, men jag har ingen energi till att göra något annat heller, typiskt söndag i mina ögon!

Imorgon ska jag iaf börja med mitt nya liv, känner verkligen att det har kommit till den gränsen nu. Sedan så jobbar jag ju inte cp mongo tider på jobbet denna vecka vilket gör att det kommer bli så mycket lättare.

Larsdotters nya liv, vad är det då?
Jo imorgon ska jag börja på en diet som ska göra en avrensning av kroppen så jag får ut alla slag produkter och skit, så 13 dagar fram blir det en strikt kost, sedan blir det ingen alkohol och inget tuggummi :P Hahaha!
Ska även köpa mig ett gymkort, så man kan börja forma fläsket till iaf en liten tightare figur, sedan även köpa mig ett solkort, så jag kan få lite "sol" samt värme och få bort denna äckligt bleka ton!!

Tummen upp!

2011-02-20 12:13:26 KATEGORI: Folly KOMMENTERA: 1


Larsdotter<3


Den personen jag vill träffa mest av alla idag och väldigt många stunder under alla dagarna..
Hon är en av mina mina bästa vänner och en av de underbaraste personerna i hela världen!

Tycker det är väldigt jobbigt att vara så långt ifrån denna person och inte ha möjlighet att se den varje dag, bara springa över i tio minuter när jag skulle ha lust!

Känns inte bra att under dessa år jag kommit ifrån Sundsvall, att inte vara så mycket med den personen, som jag är van att vara med eller som jag vill!

Jag tänker väldigt mycket på denna personen och jag älskar denna personen väldigt mycket. Älskar mitt liv i Oslo och vill verkligen inte flytta tillbaka till Sundsvall. Men jag önskar så att man kunde teleportera sig så att jag kunde få umgås med min allraste bästa Mormor!


Min mormor och jag vi har så sjukt roligt med varan som ni ser ovan <3

2011-02-19 22:18:28 KATEGORI: Alla blå KOMMENTERA: 2


+ 10 punkter för att förstå sig lite mera på Larsdotter


1. Jag sover alltid med en kudden mellan benen.
Och det är för att jag får så otroligt ont i knäskålarna, när de ligger emot varandra.
När jag även alltid sover på sidan, så underlättar en kudde mellan benen detta onda bekymmer.

2. Jag har haft löshår under sju års tid.
Jag är längst ner på botten i löshårsträsket. Jag älskar verkligen mitt löshår, utan det känner jag mig naken.

Brukar ge detta exempel; Om vi skulle raka bort dina ögonbryn eller klippa av dina ögonfransar. Så känns det för mig utan löshår. Har varit utan löshår längst 1,5 månad i sträck under dessa 7 år.

3. Folk kan ibland se mig som en "ond" eller bitchig människa.
Jag kan förstå det, om du inte känner mig!
Har den tendensen att vara väldigt brutal i mina ordval ibland. Säga saker som andra bara tänker, men inte säger högt. Men anledningen till att jag säger det högt är för att jag står för det och för att det är ju sant, eller så är det vad jag tycker/känner om det.

4. Jag har tvångstankar.
Spottar någon jag är med, så MÅSTE oftast jag alltid också spotta.
Gör någon ljudet av "att suga in spott" när jag pratar, MÅSTE jag göra det innan jag kan fortsätta att prata.

(Har dock jobbat väldigt mycket på att inte MÅSTA göra dessa tvångstankar, så ibland klarar jag av det galant. Men oftast failar jag hårt).

5. Jag HATAR att sova ensam.
Sover inte lika skönt som när jag har en annan människa bredvid min sida. Behöver absolut inte vara någon fysisk kontakt, bara vetandet att det ligger någon annan där.

6. Jag är en Isdrottning
När någon som inte riktigt känner mig, börjar snacka om kärlek, tex; Du kommer nog falla ner i kärleksgropen när du minst anar det. Då skrattar de som verkligen känner mig högt och skakar på huvudet och säger: Ne inte Emelie! Just nu trivs jag så otroligt bra med mitt liv, med mig själv och jag VILL inte ha någon pojkvän. Förstår inte varför alla ska försöka vrida och vända det till att jag vill det? Jag kan helt ärligt säga att jag vet inte vad kärlek är och jag vill inte veta det heller. Självklart kan jag gilla någon, gillar att hänga lite mer med en person än någon annan, föredrar hellre den personen mm. Men jag kommer ändå inte bli kär i den personen, kommer inte heller lova "mig" till den personen, skulle absolut inte vilja att den personen "lovade" sig till mig. Jag vill ha min frihet att kunna skita i att träffa en personen , när vi "bestämt" utan att det ska bli konsekvenser.

En vanlig replik när jag träffar någon är: Jag vill inte ha något mer än din pinne!
(Brutalt men ärligt på engång och då vet den vart jag står. Sedan när båda vet det, då kan man gå till de stadiet att man kanske inte bara knullar utan man kanske bara ser en film och myser i soffan. Men bryter den stadiet där vi står då sticker jag illa kvickt!)

7. Jag är sämst på att förklara vad jag känner, tycker osv.
Som ni ser på ovan på fakta 6. Spelar ingen roll hur mycket jag än försöker så får jag ändå inte ut den rätta förklaringen om hur jag menar. Var av att det ibland blir väldigt mycket missförstånd.

8. Jag har två ticks.
Det som folk mest lägger märke till och höjer på ögonbrynet till är när jag gör ett läte som en kurrande katt.
Då jag själv inte tänker på det, eller ens är medveten om att jag gör dem (för det mesta) så blir jag väldigt chockad då de grrrrarrh till och gör klo handen i en rivrörelse mot mig.? Hahaha
Sedan har vi nummer två och det är den skakande foten som så fort jag är avslappnad börjar leva ett eget liv.

9. Jag har sagt upp kontakten med min biologiska pappa för 1 år sedan.
Det är inget jag mår dåligt av eller är ledsen över. Hans och min relation var för mig som att gå runt och bära på en tom plastpåse. Så jag släppte påsen och gick vidare. Däremot har jag en helt fantastisk "låtsas"pappa som jag älskar högt.

10. Jag har jätte svårt att bli sur.
Som person är jag en hyper glad människa, som nästan alltid har ett leende på läpparna. Har absolut en inbyggd dra på smile musklerna reflex så fort jag möter en människas blick. Vill även inflika att jag kan låta sur, men tro mig jag är inte det, utan antingen är det den underbara sarkasmen som du inte förstår eller så är det mina stämband som är gjorda så här. Så utan ett leende kan det låta som en sur person. Men om jag nu skulle bli sur vilket mesta dels aldrig händer, så har ni 3 sekunders suraren här!

ps Skulle jag bli sur säg under inga omständigheter: Men Chilllah (med dryg attityd). Bara en varning!







2011-02-18 16:33:00 KATEGORI: The one and only KOMMENTERA: 2


Ska tving-blogga mig själv nu i 18 dagar


Denna lista snodde jag av Sis1 (http://bossbitch.blogg.se/).
Tror att denna listan kan hjälpa mig på traven, för att få igång bloggandet lite mera seriöst igen!!

Eller seriöst och seriöst, men uppdaterad iaf ;)

  1. Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
  2. Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
  3. Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
  4. Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
  5. Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
  6. Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
  7. Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
  8. Dag 8 – Bild på mig och min bästa vän.
  9. Dag 9 – En bild på ett ställe jag vart på.
  10. Dag 10 – Mitt drömbröllop.
  11. Dag 11 – En bild på mig själv för ett år sen.
  12. Dag 12 – Någonting jag ångrar.
  13. Dag 13 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
  14. Dag 14 – Min favorit film.
  15. Dag 15 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
  16. Dag 16 – En låt som får mig att gråta.
  17. Dag 17 – Mitt favoritprogram – och varför.
  18. Dag 18 – Min favorithögtid

2011-02-17 21:26:17 KATEGORI: Folly KOMMENTERA: 2


Min fru sätter Västerås på kartan.


Den hetaste och underbaraste bruden i hela Västerås, fyller år idag!

Idag är ingen vanlig dag för idag är frugans födelsedag HURRA HURRA HURRA.. :)

Önskar så att jag var hos henne och kunde sjunga så fint som bara jag kan för henne :P
Sedan berätta för henne hur stolt jag är över henne och att hon är en helt underbar person.
Att jag saknar henne så otorligt mycket och att hon sprider sådant ljus till en...

Kan fortsätta hur långt som helst, för en sak ska ni veta och det är att MIN FRU ÄR VÄRLDENS BÄSTA!




<3
Alla blå
<3


Presenten från mig hjärtat, är en weekend här i Oslo all inclusive..
Med mig som sällskap, så klart ;)
Utnyttja den helst under sommaren, för då är Oslo helt underbart!!



2011-02-16 22:25:55 KATEGORI: Alla blå KOMMENTERA: 1


Förberedelse för en bättre dag?


Imorgon då kommer jag iaf INTE glömma hörlurarna, thanks god!!

Så har ett litet större hop om att dagen ska gå fortare, smidigare och med en liten mer gnutta glädje.
Ser dock inte fram emot att vara på jobbet 800 då jag börjar 900..?

Tur att chefer mm kan vara så hjärtliga att tänka på bussar mm, men ikke!!
Funderar starkt på att ta med datorn sitta och glo på serier lr något sådant, medan jag väntar på att tiden ska gå, så jag kan få BÖRJA JOBBA??

Aja nu ska pullan hoppa i sängen och se en film, sedan sova.


2011-02-15 23:29:16 KATEGORI: The one and only KOMMENTERA: 0


+_+Oförändrat läge i psyket



2011-02-15 18:55:15 KATEGORI: Pics KOMMENTERA: 0


# Larsdotter är inte alls sur, bara JÄVLIGT BITTER


Just nu hatar jag mitt liv...

Eller så kan jag fan inte säga för då överdriver jag lite väl mycket.
Men jag skulle kunna säga som så hära att just nu hatar jag en del av mitt liv, helt jävla ärligt..


Det var väldigt länge sedan jag såg livet ur dessa omotiverade ögon.
Vinterdeppen kanske? Men det vet jag till hundra att det inte är, för efter Åre finns det bara glädje med vintern, från alla minnen och underbara stunder!!

Den stora frågan är väl, hur gör jag nu, eller vad gör jag nu?
Är jag bekväm eller gör jag hoppet igen, som jag har blivit så van att göra..
Men nu sitter man ju igen på en fet lägenhet med dyra räkningar!?

I detta mörker skulle jag behöva nått extra att få mig att le, min mormor, Sis´s, Mami, vänner... <3


.Åh nej det har absolut inte med nått mullinullande eller kärlek att göra

2011-02-14 23:21:32 KATEGORI: The one and only KOMMENTERA: 0


Sammanställ den häraaaaaa (FU)


Helt rutten dag denna dag!!
Fy fan vilket jävla skitet svensson liv..

Asså jag kan ju lixom inte ens låtsas, uch uch..........................

Ska jag slösa min tid, mitt liv?
De jag bara har en gång och aldrig mer, det e frågan?

För övrigt är det ju den mest onödiga dagen i hela världen.
Den dagen som är gjord för att butiker mm ska tjäna pengar på dumma idioter, som måste ha en officieldag för att kunna visa sina nära och kära att de älskar dem lite extra.. Say what?

Är ni så torra, att ni ska behöva en dag i kalendern, bara för att kanske laga extra god middag till käresten, eller kanske komma med blommer, en choklad, en hotellnatt osv??!?

Seriöst om jag någonsin kommer ha ett förhållande igen (som jag verkligen inte hoppas att jag ska ha), så ska det vara med sådan kärlek precis som det ska vara, spontant och ärligt, inte ett måste!!



2011-02-14 19:35:25 KATEGORI: The one and only KOMMENTERA: 0


Jag är en Larsdotter ingen Svensson


Just nu har jag sådan sjuk ångest för att det är söndag och imorgon är det måndag!
Måndag som i en ny vecka, en ny start på en lång vecka..

Var fan försvinner tiden egenltigen?
Är det meningen att mitt liv ska gå ut på att jobb sedan se fram emot helgerna då man antingen inte gör ett piss egentligen, eller så har man så mycket att göra att man stressar sig igenom varenda lite sak, utan att riktigt kunna njuta av det.. Utan endast få det gjort för det är enda gången man hinner göra nått är på helgen??

Fan tiden går bara fortare och fortare.. Åh för var dag som går hatar jag "Svensson" livet mer och mer!
Jag kommer nog aldrig gilla det heller...

Så hur ska jag kunna lösa detta?
Självklart skulle jag inte vilja vara arbetslös då jag vet att jag skulle få damp pch vara sjukt rastlös efter bara nån dag, då alla andra jag känner har ett jobb som de går till varje dag!!

Mina alternativ är då följande:

1. Hitta någon eller några som inte jobbar som kan hänga med mig (samt har massa med pengar och vill betala för mig)

2. Hitta ett jobb som är typ min hobby, så man aldrig har tråkigt utan man jobbar med sin fritid typ?

Så hur gör jag nu?


2011-02-13 21:49:00 KATEGORI: The one and only KOMMENTERA: 0


A Girls best friend!!


Larsdotter hon har ju gjort en ny gaddning även!

En ny stämpel som kommer sitta hela mitt liv..

Älskar den fan fett mycket.
Var absolut inte planerat eller tänkt att den skulle bli så som den blev då jag kom dit, men när jag gick därifrån var jag fett nöjd, med en mer passande och så klart lite större än planlagt :D

Nu vill jag bara boka en tid för att göra något mera, har en ny idé på en sak, men måste hitta nån som fattar min idé och kan rita den så som jag vill ha den!

Önskar fan jag själv kunde rita, skulle vara så underlättande!

Då jag inte har nån bra bild på tattoon ännu, så får ni inte se den ;)
Men den passar mig helt fantastiskt, representerar livet i Oslo, hänget, folket, mm..



2011-02-13 19:30:00 KATEGORI: The one and only KOMMENTERA: 1


Är tillbaka för att stanna!!


Men titteluran :)

Nu är Kvinnan tillbaka i era liv här i cybervärlden!
Har nu fått vårat internet, åh vad det känns skönt måste jag då säga..

Friheten bara blåste upp under vingarna åter igen, trycket runt hjärtat släppte...

Shit vad sjukt det är att internet kan vara så underbart befriande ibland?

Så ah nu ligger man här i soffan, med datorn på magen och är fett osocial i sin egna lilla värld.
Hanna ligger nere på sitt rum med sin dator på magen och är fett osocial med.
Livet är tillbaka ;) hahah!


Bilden är fixad och trixad av Rio (http://elinmariahjohansson.blogspot.com)

2011-02-13 17:54:53 KATEGORI: Lall KOMMENTERA: 0


Dödgeekarna, slutar för stunden


Har man inte internet hemma, då saknar man det så otroligt mycket!
Man blir helt handikappad.. WORD!!

Men saken är den att nu när jag väl har det där jag är just nu, så finns det inte så mycket att göra med det!
Visst jag har något att göra kanske 20 min, men sedan då?

Då dögeekar man ju endast!!

Så nu slutar vi dögeeka hem till tv och bubbels!! Jippi..

Imorgon ska jag jag till doktorn, fick en tid idag till imorgon, så det blir ju skönt det iaf!!

Önska mig lycka till.
2011-02-09 16:05:15 KATEGORI: Lall KOMMENTERA: 0


På samma sida av bordet....


Åh ett inlägg kommer även denna dag, så spännande va?

Eller så inte, har absolut inget att skriva, för inget händer nu i mitt liv!
Det som sker är väl, vi ligger som tre (Jag, Hanna och Cassandra) sälar hemma i soffan, ibland kommer även en fjärde säl (Rio). Vi tittar för det mesta på animal planet åh då blir det ju allt om hajar och så klart cats 101!!

Repriser är nog det mest populära hemma hos oss just nu, då antingen har jag eller Cassandra missat halva avsnittet då vi har fastnat i våra spel (Jag Bubbels, Cassandra patience) som vi då och då blippar på..

Emelie: TV 45% Bubbels 55%
Cassandra: TV 30% Patience 70%
Hanna: Jobb 30% TV 30% Gäddan 40%





Vilka underbara livsnjutare..! Eller?

2011-02-09 15:30:04 KATEGORI: Folly KOMMENTERA: 0


Hejdå internet


Så var denna nördar tiden slut för denna gång..
Åh nu ska vi traska mot trikken för att bege oss hem!

Åh jag har köpt ett par Jeans för övrigt, Larsdotter som inte haft jeans på sig på drygt två år, har nu ett par mörkblåa Sylvia från Ginatricot på sig.. Ska deff köpa mig ett par svarta med!!

Hoppas vi får internet inom denna vecka så jag kan få upp lite bilder på hur våran nya lya ser ut :D

Hadeeeeeee
2011-02-08 19:09:25 KATEGORI: Lall KOMMENTERA: 0


Nördarnas nördar, inte ens Rio kan locka oss härifrån


Så var det dags för ett sällsynt inlägg i Larsdotters blogg igen då!
Har fortfarande inget internet hemma hos oss..

Men som tur är så har vi iaf tv, två tillo med.
En har vi inte ens kopplat in? :P

Fortfarande sjuk, så har inte börjat på min nya avdelningen än, vilket är både tråkigt och inte tråkigt!

Mycket som händer där ute nu, som inte är roligt tycker jag!
Så det är lite skönt att man vart sjuk under den perioden..

Jag och Hanna sitter iaf på Mcdonalds bara för att vi ska kunna datanörda lite, Håna eller Hångla?


Hade lite mail, samt ärenden som var tvungen att fixas, så därav hamnade vi här, så klart har vi även fått ner en pommes samt cheesburgare blå vad äckligt det var!!


Colan var god..
2011-02-08 18:21:08 KATEGORI: Folly KOMMENTERA: 2


Som en dröm du vill drömma igen, men aldrig gör


När katterna är borta dansar alltid råtterna på bordet..
Så fort du släpper tyglarna, skenar de iväg..
När kontrollen är borta, startar kaoset..


Ni förstår vart jag vill komma någon stanns eller hur?
Och för er som fortarande inte förstår kommer det ju en närmare förklaring så ni oxå förstår vart jag vill komma med det jag säger :P


Han, din pojkvän, din man, din kille, din one and onley kommer aldrig, glömma/radera/blockera/tabort/avsluta något om eller med mig!

Åh innerst inne vet du oxå om det, men du vill inte se det eller tro det!
Men nu har det ju så bra, han säger ju att han älskar mig, mm... MULLINUUH!!

Han kommer alltid ha mig i sina tankar och så fort du inte är där, är det mig han hör av sig till, mig han kollar upp, ser vad som sker i mitt liv och kollar om han fortfarande finns kvar i mitt liv på ett litet hörn...!

Jag är hans drömkvinna, just för att jag är så awesome och för att han aldrig kommer få mig till sin kvinna!!


2011-02-04 15:48:49 KATEGORI: The one and only KOMMENTERA: 0


Nybörjare åter igen, gud så roligt, NOT..

Men nu är jag här mina läsare, iaf för en stund!!

Har inget internet hemma, den jag tjuvade på låste sitt internet..
Så nu väntar vi spänt på att vi ska få vårat internet!!

Åh vi tror det kommer komma till tisdag senast, men man vet ju fan aldrig med sånna dära saker!!

Sitter just nu på ett internet café med Cassandra, då jag var tvungen att fixa massa saker, samt gå på ett apotek och handla nässpray!

Har varit hemma från jobbet igår och idag då jag är sjukling.. Åh får sådan panik av att vara hemma!
Hatar att vara sjuk, som tur är så har vi ju tv hemma så har legat i soffan och njutit av vårat nya hem!

Fick ju även ett roligt besked idag, eller INTE..

Att de var tvungen att skära ner på våran avdelning, så jag ska bli flyttad till en annan avdelning!
Har varit på den avdelningen en gång innan och ah vad jag fick känslan av så kommer jag bli hjärndöd för jag kommer inte behöva använda den..

Men jag hoppas väl att det kommer bli bättre, positiv till att det är en jätte bra chef på den avdelning så det känns betryggande!

Men nya äventyr och nya erfarenheter!!
2011-02-04 15:10:29 KATEGORI: Durting KOMMENTERA: 0