paniken som uppstår då jag måste ligga på mage, samt allt klet

Gud vilket sjukt fint väder det har vairt här i Oslot idag, dock sjukt jiobbigt för man vet aldrig vad man ska ha på sig utan att bli för varm eller för kall. Jag lyckaes inte så bra med det, så gick runt och va dödsvarm hela tiden ;)
Men nog om det eller hur :P

Så nu ska jag kanske ta och tala om för er alla som läser, vad jag gjorde igår som inte går och göra ogjort! Det är så klart nytt ink på kroppen som jag pratar om ;)

Var sjukt jobbigt då jag fick ligga på magen under hela tiden, åh jag HATAR verkligen att ligga på magen. Men ett plus var väl att jag endast tänkte på att det gjorde ont i svanken och i käken inte på det stället där han tattuerade mig ;)

Gjorde även denna hos Jimmy som gjorde min dödskalle och uggla! Vart sjukt nöjd över den älskar den redan! Men längtar något brutalt tills då armen har slutat varit så svullen och jag slipper kleta in den med massa vaselin!!

Neh nu ska jag vila armen min lite ;)


Liten titt får ni ;)

no regrets, mother fucker

Sitter jag åter här i soffan med datorn i knät IGEN, åh har nyss kommit hem från något som jag aldrig någonsin i hela mitt liv kommer kunna ångra/ta tillbaka eller göra ogjort.. Digg ass!

Just nu har jag cp ont i svanken och i käcken, är sjukt frusen av mig och lite smått skackis i kroppen åh så klart den bränande smärtan :P Trevlig kväll måste jag säga. Men jag luktar sjukt gott trots allt :P Huhu!

Neh nu ska jag fan kolla på transformers sedan sova, för imorgon har jag ett cp långt sms med massa saker jag ska göra från PB ;) Hihi!


Så här snygg var jag dock förut idag :D

påse på huvudet är den nya huvudbonaden, OK!

Här sitter jag med en rimi påse på huvudet och är lite små hungrig. Cassi har nyss hjälpt mig att lägga i en silvertoning i hela håret som jag köpt på en riktig Emo-butik (Sorry Sis3 men nu kallar jag den de ;)). Så hela håret är blåflammigt, så sexigt huhu!!

Fett fint väder här i Oslot så lite jobbigt är det väl att man sitter här inne och inte där ute, men va fan vill man bli fin får man offra vissa saker så är det bara ;)

Igår hände två sjukt viktiga saker i mitt liv iaf, så tänkte jag skulle skriva två härliga inlägg om det, sedan händer en viktig sak idag och jag hade även en nice kväll igår ;)

fyra inlägg borde ni ju kunna vänta er från Larsdotter :P


brännmärkt på låret och en glasbit i skinkan

Som vanligt lyckas Larsdotter med precis vad som helst :P Men det var ju inge nytt för er som känner mig, eller har läst min blogg under ett bra tag!

Vi var iaf på fisk og vilt, en kompis till Eve som jag bor med skulle spela dubstep där igår och om det kom mycket folk så skulle han få spela på den krogen varje tisdag hädan efter. Så vi var dit och suportade dem lite!

Börjar vi det hela med att PB böjer sig över mig och så klart lyckas sätta ner ciggen på mitt lår, så fick ett hål i strumpebyxan. Tackar för den :P

Sedan så ska jag sätta mig på en stol lite så hära snabbt och glidande åh vad sätter jag mig då på, om inte en glasbit! Hoppar snabbt upp och vänder baken mot PB som ser ett till hål i mina strumpebyxor och så blöder jag!! Tackar så mycket för den med :P

Så bedömning av fisk oh vilt, det är helt klart vilt!! Hahaha!



Lite toakonst som man kan hitta där..

Iphone nördning vart det då inte

Idag tänkte jag testa den efterlängtade blogg.se appen. Men det vart ju inget av det, då det inte funkar att publicera inlägget!

Så sjukt besviken, då man faktiskt har gasat runt och väntat på den dära jävla appen.. DÅLIGT

Försökte mig nyss på ett till försök, men det var ju förgäves. Skit saker!

Aja nu ska jag börja fixa mig, ska nämligen möta upp Lisa för att äta lunch på staden! Hon är ju i Oslot och hälsar på. Så ska väl inte dra ut nå mera på det hära då jag måste dra om en halvtimme :P Alltid ute i sista minut, så jag jobbar vet ni ;)



nyaste inket har premiär i cyberworld

Kom ju på mig själv just nyss, att jag har ju fan inte visat er min nyaste tattoo. Den gjorde jag för x antal veckor sedan och har helt glömt bort att lägga upp bild på den. Inte okej från min sida!

Men så jag tänkte att jag skulle bjuda på två stycken bilder på den just denna kväll! :)


I JUST FUCKING LOVE IT..

tråkigaste ever

Tjaba tjena hallå vi säger så... Dagen i Oslot har varit kvalmig som PB säger. Sjukt jobbigt att vara ute då allt vart as fuktigt på en!

PB och jag har varit på staden och gjort massa viktiga saker idag, var på tiden. Men tummarna är ändå inte rikitgt ute ur röven, så vi får dra lite mer. Men innan veckan är slut ska de vara helt ute ur rumpan!

Hade även fått mina svenska skattepengar idag, vilket var fett välkommet, så har lånat ut lite pengar samt betalat lite skulder, alltid skönt och få sådant gjort med pengar som man "inte" har ni vet ;)

Har inte så sjukt mycket mer att komma med just nu så HADE!

spottar ut snusen, sätter på en p3 dokumentär och släcker lampan

Är väl dags för Larsdotter att skalla kudden och släcka lampan som de flesta har gjort för x antal timmar sedan antar jag. Men har ingen sömn i kroppen, hatar verkligen då man ska lägga sig bara för att!!

Helgen har iaf varit fin. Fredagen var det inflyttningsfest hos Cicci, var dock bara där en snabbis. Sedan drog jag och PB vidare till osten där det var födelsedagsfest. Var mysigt att hänga med Anders. Sedan innan krogen vart jag bjuden på nån äcklig skit sprit som svaldes ner med vatten.. Så klart! Drog på krogen en snabbis men insåg fort att det skulle ha slutat illa om jag inte tog mig hem.. Så tog en taxi till ponkarna!

Så de fick ta hand om en cp pratande larsdotter som inte kunde ta av sig skorna och hade kanske tappat något som jag inte visste vad det var, men det slutade med att David vart tvungen att tömma hela min väska :P

Lördagen fet fint väder ute så vi satt oss på en uteservering på lykka och några drack kaffe (JAG) andra drack öl och så åt vi småtugg.. Jag var helt förstörd så jag låg hela kvällen samt halva natten spyfärdig på Rio och Sebs soffa.. Men de var mysigt häng där ändå :)

Söndagen inga ord om, fett häng kvar på soffan, sedan ner på max fast kinamaten var i tankarna och sedan hem för häng i soffan här hemma!!

Där var en fin redovisning om helgen! Och då jag inte varit hemma så vart det så klart inget bloggande!

sjukt dåligt bloggat, så ni får en cpsnygg brud


Fuck romantik åh fuck gud

Alltså seriöst nu ska jag fan köra ett litet hate inlägg här mitt på en solig fredag i Oslot. Men det är helt okej tycker jag!

Seriöst USA, what a fuck it s up whit all that bullshit? Sitter och tittar på bachelorette här hemma. Det är ett avsnitt då det är efter snack om hela programet. Åh det är en av killarna som har sagt till tjejen i fråga att hon har snygg röv. Och hela publiken börjar bua ut han.?

Då säger killen i frågan det var bara en komplimang!

Varav att programledaren frågar publiken om de skulle bli glad om någon sa att de hade en nice ass?

Publikens svar: NOOOOOoooo!!

Vad i helvete är det för jävla skitsnack? Vem fan blir inte glad om de får höra att man har en snygg röv? Alla blir ju det så varför i helvete kan de inte stå för det?

Åh detta är inte första gången jag blir snor tokig på att USA ska vara så jävla töntiga i sånna dära frågor. Allvarligt det ska vara sådan romantik och små jävla skit fjant saker innan man ens ska kunna ge någon en kram!

Åh Gud skiten tänker jag inte ens ge mig in på för då kommer jag aldrig kunna sluta detta inlägg..


tackar familjen för kvällen, för att ni finns, för våran familj


är helt enkelt inte en person som ska sova ensam

Har precis tittat klart på Gia, sjukt bra film det är! Har borstat tänderna och hoppat i sängs. Idag har fan jag och PB varit ute på en powerwalk, på tal om absolut inget alls. Shit vad jag inte har någon kondis kvar för fem öre. Så har en stark känsla att denna start på träning kommer vara fruktansvärt jobbig! Men sedan när blev saker lätta här i livet? :P Ah precis!

I vilket fall så de senaste fem nätterna då jag har sovit själv, har jag drömt mardrömar. Åh det är inte bara en sådan här vanlig mardröm. Utan det är en sådan som du vaknar av och verkligen måste se till att du är klar vaken och sedan börja tänka på massa sjukt roliga saker du ska göra eller som du har gjort innan du kan somna om. Åh det är absolut inte roligt vill jag lova, slutsas av detta: Jag är inte en person som ska sova själv!

Igår tände jag ett ljus och lät det brinna ut, åh det funkade tro det eller ej men inga mardrömar tackar vi för!

Men då filmen Gia inte är så lycklig tänkte jag att jag skulle sätta på en annan rulle med bruden min! En sjukt gamal även den Hackers!




våga se filmen som jag tipsar om

Varför är min blogg så bra uppdaterad och varför blir den uppdaterad på så oilka tillfällen på dagen. Det kanske ni har undrat över eller så kanske inte. Men tänkte iaf ändå berätta det för er!

Denna vecka och nästa vecka är larsdotter sjukskriven varav att hon är bara hemma. Åh har fett tråkigt rent utsagt. Sitter typ på samma ställe i soffan hela dagen. Sitter haha där ljög jag, ligger är vad jag gör :P Ser dock sjukt mycket bra på tv :D

Åh nu tänkte jag även vända dygnet lite hade jag tänkt mig ;) Får se hur det gå, då jag tänkte kliva upp tidigt imorn för att städa mitt jobb! Haha

Nu ska jag ta och göra några hårdbrömackor och slå på en film. En gammal film som jag såg första gången med min kära kusin Anja som är lika gammal som mig! Vi gick i 6:an då vi såg den och jag kommer ihåg hur jag grät i smyg på slutet :P Älskar den filmen som fan, sedan är det ju världens vackraste kvinna med i den oxå!! Filmen heter Gia och är baserad på en sann historia. Är inte många som har sett den, men jag kan helt klart tipsa er om den!


bang bang your dead


glass glass glass i stora lass lass lass

Förstår verkligen inte varför jag har väntat så många år? Sist jag åt Häagen-Dazs glass var då jag och Erik var i Thailand. Vilket var 2005!!

Men igår bestämde jag mig för att köpa en liten en för att testa. Åh fy fan i helvete vad sjukt god den var ass. Så idag längtade jag bara tills det skulle bli kväll så jag kunde springa iväg på 7/11 för att köpa mig en ny och njuta av!

Ohh så god, har du inte smakat den, så tycker jag helt klart det är de första du gör då du ska äta glass nästa gång!

Imorgon ska jag köpa mig en stor burk och ta med till Kalle så han får smaka vad fett smarrig den är då!

Neh nu ska jag dricka mitt gurkvatten :P


Exakt denna jag köper och den är awesome!

sjukt hur det kan bli som det blir ibland

Ibland så är saker så telepatiska eller vad det nu heter.. Skrev ju till er igår att jag hade hört av mig till min tattuerare!

Åh sist jag var hos han, som var i februari, mars nån gång. Så var ju Rio med mig och så klart lyckas flumbruttan glömma sin mp3 spelare där. Åh vi har varit påväg så många gånger att gå dit och hämta den samt att jag skulle visa upp hur bra min tattoo läkte, men det har ju alltid kommit nått iväg så vi har inte gjort det än!

Så rubriken i mitt mail till han var Tjejen med ugglan på dödskallen vars väninna glömde mp3!

Skickar mailet och en timme efter börjar mobilen att plinga, för det är någon som har skrivit på whatsapp.. Hinner inte kolla förren det plingar igen. Så när jag tar upp mobilen så har jag fått sms från min tattuerare där han skriver hejsan har du glömt att din väninnan har sin mp3 här. Sedan på det andra står det haha såg precis att du skrivit mail till mig, sjukt!

Åh det där är helt sjukt, att precis den dagen jag skriver till han om min nya ide, så skriver han om mp3 spelaren!

Vi gjorde slutsatsen att det helt klart var meningen att jag skulle komma till han för en ny tattoo ;)

den gamla geten är en av de bästa personerna i världen

Ligger just nu i soffan i vardagsrummet, där jag har legat i stort sett hela dagen. Tittar iaf på Profiler en tv serie som jag och min älskade Mom brukade kolla på väldigt mycket tillsammans!

Det är sånna hära gånger jag verkligen saknar henne till miljoner. Önskade att jag bara hade tio minuters promenad till henne sedan så var jag i hennes famn. Men inte det istället har jag en bil resa på 9 timmar. Det suger så otroligt mycket att jag vet inte vad jag ska göra åt saken. Älskar verkligen Oslo och trivs som attan, men att få vara nära min Mom det älskar jag!

Hon har varit en av de viktigaste personerna i mitt liv och det är hon fortfarande. Fast på väldigt långt avstånd då rå :( Tur det finns sms. För är det något min Mom e duktig på så är det att sms hihi! Det är långa sms och mycket slang som hon själv har kommit på, så ibland fattar jag inte alls vad hon menar :P Sedan har vi skype dock är vi inte så flitiga på det, men de ska vi utan tvekan ändra på!

Ne nu är reklamen slut så nu ska jag vrida huvudet mot den andra dum burken!

Mom Alla Blå

saknar lite färg på kroppen, så kanske lite mera ink?

Nu har jag iaf skickat iväg ett mail till han som tattuerade min arm, dödskallen och ugglan! Är fett sugen på att göra en ny. Så nu har jag slängt ut krocken igen för att se om jag får nån nice response på det jag vill göra!

Fett taggad, har tänkt på det ett tag nu, åh vet att jag vill göra det motiviet men kanske inte riktgit exakt hur den ska se ut, så behöver ha lite hjälp me det. Varav att det är lika bra att vända sig till proffsen :P

Whoop väntar med spänning på svar!!


i like BIG buts..

Helgens bravader, var urspårad så klart men vad hade jag väntat då kroppen fastat i en månad åh så heller vi i en massa alkohol i det!?

Lördagen så fixade jag PB snygg som fan för att gasta iväg i högklackat mot en jobb fest. Åh hon var så jävla snygg, jag och Rio var så stolt över henne.. Var precis som två stolta mammor :P Hihi! Tog kort och gastade på, helt okej! :)

Efter det så skulle man ta tag i sig själv då. Var fett nöjd med min nya rouge jag köpte på make up store, orange ton! :P

Jag och Rio satt och drack ett tag hemma hos mig, sedan begav vi oss till Tabita på inflyttnings fest, var riktigt trevligt! När de skulle ner på krogen så drog vi vidare till ponkarna och där var det dödsfest åh festen höll i gång till 0700 på söndagen, sedan så hade alla däckat på olika roliga ställen :P

Då alla hade vaknat till liv, så tog vi hela truppen på 11 personer och började vandra mot en pizzeria med svensk pizza, så där kom vi som en lite skolklass och invaderade hela pizzerian. Älskar den stora familjen ass!

Jag hade så cp ont i huvudet att jag började fundera på om jag hade fått en hjärntumör, åh då skojar jag inte heller! Tog alvedon, cigg, snus, vatten men tillslut fick kalle hämta en blöt handduk till mig som jag kunde lägga på min lilla panna..

Vart film kos hela dagen, åh det var helt okej! Vart en hård helg åh nu vill jag nog vara nykter i en månad till utan tvekan ;)



Vi gjorde ett försök för att ta en snygg bild, de gick JÄTTE bra :P

Gratis är alltid gott, inte så man brukar säga?

c om titta på larsdotter Fyh fahn ass:
snygg som få!

Tackar c så mycket för den, sedan vill jag så klart ha ett fullt namn på dig ;) Så ge mig namnet ditt ffs!! Huhu!

lall på en lördag så klart

Tjabah tjena hallå.. Idag har jag och PB varit iväg på storoköpsenter, hittat lite smått och gott som en kofta, skjorta, leggings, läppstift och rouge.

Fett nöjd över att ha fått handlat en hel del saker whoop whoop! Ikväll är planen att dricka alkohol och här ligger jag i soffan. Inte okej, skulle behöva ha kommit ur duschen med nytvättat hår men icke då! Så ah jag ska fan ta mig till duschfan nu, idag blir stilen vuxetsnyggt enligt Rio :P

Så idag ska man vara en lång brud istället för kortisen som man brukar vara! Men detta blir nog en fet kväll alla där ute! Ha de fin fint så ses vi lite senare för en blogg bild kanske ;)

titta på larsdotter Fyh fahn ass


himmeln är blå och solen är gul PB sluta sov

Sol i Oslot idag igen, kors i taket för fan. Jag ligger så klart inne i soffan, väntar på att PB ska vila klart så vi kan gasa ner på staden för att köpa en kofta till henne.. Jag ska även sätta mig ner och skriva en inköps lista för jag vill med handla lite saker, men bara lite saker :P

Såg att jag hade blivit taggad på facebook på några bilder från sommaren. Storsjöyran med Frida Svensson min andra hälft, från sjukt många år tillbaka! Älskar henne som en syster och saknar henne varje dag!! Kan du inte bara försöka att få bort lägenheten sluta och dricka åh göra roliga saker. Och sedan bara följa med mig!

Ska ta och fixa till mig lite soon så vi bara kan gasa ner så fort hon har vaknat, whoop whoop!


Peace mother fuckers

Jaha vad sker nu då lixom? Vill ju som inte gå och sova nu känner jag.. Hmm men alla här hemma har ju hoppat i sängs nu :/

Imorgon är det äntligen fredag och herre min gud vad jag har längtat till helgen ska komma.. Åh imorn då är den äntligen här! Ska man bara ta sig igenom morgon dagen åh två dagar till. Sedan är äntligen denna fasta slut och jag ska börja dricka vatten och träna hahaah!

Här kommer det en bild på när vi hade bring festen och temat var 70-talet!!

Åh Frugan tack så mycket, känns lite bättre nu.. Åh Idahoo du har alltid vart ett snyggo :)


dagens festligheter i solen på bild i Oslot

Idag har det varit sol i Oslot gott folk.. Tro det eller ej! Har varit sjukt skönt, så jag och PB drog ut på äventyr, slutade med att vi hamnade utanför sjuklingen Rio och drog med oss henne ner på staden för att innan lönen bestäma sig vad man ska handla shoppa :P

Satt oss ner och chillade med en cheesburgare på en trappa bevitnade ett gräl och sedan var vi på en STOR bolle jakt till mig. Ingen lycka på den jakten, så vart två små istället, men ja det fick fan vara helt ok det med.

Det börjar iaf att närma sig, så snart måste jag och PB slänga ut med stor pengarna whoop whoop!

För er som inte vet har ju jag fått ett nytt smeknam av en på jobbet.. Han tycker det var riktigt topnotch!! Så nu hör man gastande efter sig RG hela tiden. RG gör de, RG jobba nu, men RG..!


RetardGirl och Party and Bullshit

gratis inlägg till larsdotter, från läsare

Anonym om i rymden finns inga känslor:
va gör du!?!?
ja slog dig!
Det var ju inte rätt det dära Anonym...!!
- Vad gör du??
- Jag slog dig i ansiktet!
Hihi, fett bra film!!

i rymden finns inga känslor

Igår såg jag äntligen en film som jag har velat sätt flera gånger, men jag har alltid lyckats glöma bort den.. Den var iaf så sjukt jävla bra att nu ska jag och PB se den igen :P

För PB har inte sett den och jag tycker verkligen att hon borde se den hihihih!

Så jag tycker helt klart att ni ska se den om ni inte har sett den...


fastan och framtida planer uppdatering till folket

Dålig tjej, dåligt bloggat.. Fattar inte så jobbigt är det ju inte att skriva, men när jag inte har nått att skriva om hur kul är det då för er att läsa?

Jag är iaf inne på sista veckan av min fasta nu, så söndag är sista dagen åh på måndag får jag börja äta och dricka när jag vill igen! Whoop whoop!

Men kan helt klart säga att det börjas kännas i kroppen, är lika trött som första veckan nu och somnar så fort jag sätter mig bekvämt!

På måndag ska jag iaf börja med mat schema så innan varje ny dag ska jag planera vad jag ska äta och vilken tid, just bara för att jag inte ska glömma bort att äta, då jag nu är van att inte äta. Ska även göra så förat jag inte ska smälla i mig fett mycket dålig mat nu då jag äntligen har fått rensa kroppen från alla skit!

Börjar även tränna på måndag. Sjukt peppad för en gångs skull, så nu ska man börja gymma 4 gånger i veckan har jag bestämt mig för. Skönt att jag har PB, Rio, Seb och David att träna med, vilket gör så de kommer bli lättare att ta tag i skiten :) Fett pepp på att börja cykla så det ska jag helt klart börja göra, då jag tror det är bäst för mina benhinnor.

Idag har jag ätit bacon och omelett då jag var så fett sugen på en riktig helg frukost! Fett gott tänkte försöka få i mig en macka sedan med :)

Mitt hår är iaf hyfsat ok nu, säger folk iaf. Så får väl helt enkelt lita på dem.. I helgen ska jag lägga upp före och efter bild, så ni får se hur det blev :)

försäljning eller predikan på trikken borde förbjudas

Det var en söndag tror jag tillo med som jag och PB (Hanna) åkte trikk påväg hem till oss. Vi hade varit nån stanns vet inte vart, men skit samma det är ovesäntligt. Sitter vi där bland massa folk. Då jag ser en tjej som kanske var 24 år men har världens tant kläder på sig. Så självklart kollar man lite extra. Så ser jag en stor namn skylt där det står hmm kommer inte riktigt ihåg vad de stod men det framstod iaf att hon var präst eller nunna något i den stillen!
Hon sitter iaf och pratar med en man som sitter mitt emot henne. Så jag tänker antingen känner de väl varandra eller så kanske han hade nån fråga till henne..

Säger då till PB (Hanna) att, tänk va sjukt det hade varit om de åkte runt på trikkarna och försökte värva folk..! Åh vi börjar skrattar åh PB håller med.

Killen går av, åh hon sitter kvar. Då det kommer en tjej och sätter sig mitt emot henne så ler hon som bara den och man ser verkligen hur hon försöker ta ögonkontakt med den hära tjejen. Men hon tittar inte in i hennes ögon och hoppar av på nästa stopp...

Då reser sig även "nunnan"  så vi tror hon ska gå av. Men inte då, utan hon ställer sig i mitten av trikken åh då dycker det helt plötsligt upp en till "nunna". De snackar lite sedan byter de sida av trikken och fortsätter sitt jobb, genom att sätta sig med olika människor och försöka trycka in deras jävla predikan i huvudet på de stakars oskyldiga människorna som bara vill ta sig hem och ha söndags mys!!

Ass jag blir så otroligt chookad vilka störda metoder de använder. Är de seriös på en trikk jävel! Kan de inte bara låta de som vill få komma själv? Vidriga männsikor är det va de framstår i mina ögon iaf!


R.I.P alla de 2762 personerna som miste sina liv i World Trade Center Attackerna

Nu är det 10 år sedan helt sinnes sjukt, känns inte alls som om det var så länge sedan. Stört vad tiden går fort! Hoppas verkligen inte att nån jag känner åker flyg imorgon, bara för att vara på den säkra sida lixom. Inte för att jag tror något kommer hända i Sverige, men man vet ju aldrig!


Jag hoppas iaf inte att imorgon kommer det en ny jätte katastrof som sker.. Det skulle vara så hemskt!







lördags kos med den lånade frugan

Ser på tv med tända ljus med min lånade helg fruga.. Har nyss ätit go middag, så är stört mätt vill jag lova er alla! Börjar få lite ont i huvudet vilket suger lite granna då rå.

Hårproblemet är väl löst till det bättre, men fortfarande inte som jag vill ha det men ah Hejsan Larsdotter ser exakt ut som på körkortet färgen.. Men fan det växer ju som tur ut, så får ha mössa på mig ett bra tag nu ass!!

Har dock inte satt i nått löshår idag, vi orkade inte så känner att vi skjuter upp det till morgon dagen...

Neh nu ska jag ta och se lite på tv och ta åh gå ut för en lite rök whoop whoop!

inte nog med 10cm kortare hår, nu en helt annan färg med, suck

Varför kan aldrig lilla Larsdotter lära sig något av sina misstag som handla om henne själv?? Slår fan aldrig fel, bara för att det är MITT hår så ska jag så klart expremintera lite grann, åh det slutade så klart i världens katastrof..

Jag orkar verkligen inte detta uch fy och blä, så en hel kväll med hårfix är totalt bortkastad för att jag ska leka lite, så imorgon blir det än ännu längre hår fix dag än vad det hade behövt bli, eftersom jag måste börja om på ruta ett då det gäller mitt hår!

Japp ser ut som ett helt jävla tard kan jag lova er! Så nu imorgon blir det bara att blondera håret till den kritvita jäveln jag en gång har varit, gud var kul!! NOT.. Men de går ju rätt fort och få utväxt så då kan jag ju börja styra upp det igen! Men ah PAX för mössa nu fram ett bra jävla tag.. Whoop whoop

Sug balle vad less jag blir på mig själv............!!
Tusen år sedan, men seriöst åh jag vill inte ha så dära igen..

hår snakk vad annars

Då är det helg till folket som gäller. Åh jag sitter här mätt som en jävla idiot efter två bitar pizza.. TVÅ BITAR :( Ska iaf lätt försöka trycka mera sedan..

Nu ska jag börja med att fixa Rio´s hår, har redan klippt det så nu blir det färgning sedan löshår on ffs :) Själv har jag fått ur alla tover, tack gode gud för det. Åh har även klippt mitt lill hår, uch vad jag verkligen hatar mitt lilla korta hår. Undrar hur jag ska klara och vara utan det sedan :( PANIK!! Ska slinga mitt hår ikväll med, men löshåret får jag inte förrän imorgon! :)

Sitter just nu och tittar på planet earth, när de är i grottor, har sett den förr åh det är lika farsinerande varje gång!
Åh inte peppad på att börja med håre ass, men det måste ju göras!

hår och illaluktande händer, samt en köns bild för god sömn

Sorry, att man inte bloggat på två dagar. Men har fan inte haft nått att skriva om. Åh då prioriterar jag fan inte bloggen :P

Jag har tagit ur mitt löshår idag och har nästan fått ur hela dread kakan som var över hela hårbotten, men bara nästan! Ska hugga in på den imorn med! I helgen ska jag och Rio ha hår helg. Rio ska klippas samt få nytt fint långt löshår och jag själv tänkte med klippa mig samt slinga håret, eller kanske tillo med färga hela skallen, då jag har sådan sjuk utväxt att jag vet inte riktigt om slingning kommer kunna fixa biffen, eller så kanske jag får slinga två gånger.. Efter det ska mitt nya underbara hår sättas i, dock 10 hela cm kortare än jag brukar ha :S Då längden jag brukar ha inte fanns på denna metod.. FUKk FUKK!!

Ah men sedan vill jag bara säga att fy fan vad händerna luktar vider om man röker sedan blöter händerna, uch åh fy fan ass!!

för full i magen, för att bjuda på rader

Jag är för mätt för att blogga!!

Madde fyller år idag, så vi har haft kalas här hemma hos oss, med smörgåstråta, chokladbollar och saft! Är fan fett utan alkohol! Helt klart..

no longer KB

Mums, vad duktig jag var att laga mat idag. Åt så klart inte upp det, men jag försökte iaf så gott jag kunde! Nu sitter jag och dricker en redbull, åh de ger mig fan vingar utan tveka!!

Urban har även varit här en snabb sväng idag, sjukt random och mysigt att träffa han. Han var på mellan landning från här norge till Åre.. var roligt att träffa han lite :)   

Hanna och jag, eller rättare sagt PB jag har ju kommit på det ultimata nya smeknamnet för Hanna och det är PB.. Som står så fint för Party And Bullshit. Så sinnes nöjd över det kan jag lova Moahahahah! Det jag skulle komma fram till var att vi har suttit och små drömt oss bort, sjukt fet, längtar till helgen whoop whoop!

Ne nu är det tydligen ett program som jag ska se enligt PB..




korven i såsen med riset på tallriken

Whoop dags för matdags för Larsdotter, åh fuck vad jag inte alls är hungrig! Däremot är det fan riktigt roligt att laga mat :O Denna fasta får mig att få upp ögonen för matlagning :P Har även blivit riktigt duktig att laga för en person nu med, typ!

Så nu står jag och lagar ris och korvstroganoff, jag som inte ens gillade det förut har fått upp ögonen för även det här i Oslot ;)

Neh snart är tydligen riset klart, så då ska jag börja i tvingandet av mat i magen!! Suck*


jag skulle nog inte kunna vara anonym, är nog för färgstark för det

En som inte vågar stå för vem den är, blir nyfiken på vem den som gav rosen är.. Hmm för att få svaret kan det va en bra början att visa själv vem man är kanske ;) Huhu!

Anonym om flower power, ger en ändå ett leende på läpparna:
Nu blev jag nyfiken :)

matos är fan inte ok!

Igår tycker iaf jag, att jag var sjukt duktig på att blogga om en hel del massa spännande saker. Men inte en enda kommentar fick jag av er läsare! Tack vad uppskattat av er :(

Nu så har jag snart fått äta i en timmes tid, åh vad har jag lyckats fått i mig idag då? Jo en snus samt snart en hel öl! Var så sjukt sugen på en öl så var fan tvungen att ta en. Men nu håller jag på att göra spagetti mozzarela tacokrydda och köttbullar! Mums*

Efter det ska jag packa ihop lite små saker och små snacks. Sedan hoppa på bussen mot ponkarna för tv-spel/film/musk-kväll/natt det kommer bli fett, för här hemma är det inte en kotte!! Buu  buuu..

Nu är maten klar mums mums!

mmmjjaauuuuuu

Kunde verkligen inte gå och lägga mig då jag såg vilken film som skulle börja på Tv, CATWOMAN! Min absolut favorit film. Hon är så sjukt sexig att jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Ass seriöst varför kan inte det dära hända mig? Jag vill lätt va som hon, åh det är fan min största dröm, att bli catwoman :P Hmm hur ska jag göra för att det ska gå i uppfyllelse tro?

Aja halloween detta år paxar jag lätt catwoman iaf, utan tvekan! Shit vad fucking nice det kommer bli! Porrigt värre, åh gggggrrrrrrhh!!

Ne nu börjar det igen, men håller även på att ladda ner den batman filmen där catwoman är med oxå, shit blir en lång natt för Larsdotter! Inga problem för mig, för det är ju fan helg imorgon hihi..


flower power, ger en ändå ett leende på läpparna

Nämen titta vad jag fick på jobbet idag då..

Är det kanske rosernas vecka lr något, då det dära är min andra ros denna vecka hihi :) Får väl erkänna då, att det är kul att få blommer då! :P Iaf en ros, kanske inte en buket, men en ros är ok!

Så nu bytta jag ut den ena rosen, hängde upp den på torkning och satt dit den nya :P



Men vem är den ifrån då?




En av mina Ponkar :) Men vilken?

tända ljus i hela vardagsrummet, den sexiga onepicen on, any one?

Nu får jag äta och dricka, röka och snusa hur mycket jag vill whoop whoop.. Lr!?

Har tänt ljus i vardagsrummet och gjort det riktigt korsligt. Satt på mig min älskade Onepice då jag tyckte det var så otroligt kallt. Frusen som fan är man oxå under fastan btw, glömde jag att skriva i förra inlägget!

I början av fastan förberedde jag maten så när klockan slog solenärnere tog jag en tugga på en gång. Nu har det redan gått en timme åh jag har inte ens börjat med maten! Har gjort en kopp  kaffe och ätit 4 natchochips!!

Men jag vet jag måste äta, så ska värma spagetti och köttfärsås, sedan ska jag snylta ett glas rödvin av Qassi för är så sjukt sugen på det, av nån konstig anledning? Åh så klart har jag varit ute och tagit en fresh.. Men inte ens tagit en snus än!?

BSis ger svar på tal till undrande lillSis1

Känner du dig bättre i kroppen eller huvudet o det dära nu då när du kört på den där fastan?
Är ngt förändrat typ, vikt, hår, naglar, trötthet???? 
fett nyfiken o du skriver ju aldrig något.

Nu är det ju så att Sis1 vill så gärna vet hur sin älskade stora syster mår, under hennes fasta! Hon tycker jag är så dålig på att skriva om hur det är mm.. Jag som tycker jag bara skriver om det, men så var visst inte läget såg jag sedan ;)

Så nu Sis1 ska du få ett helt inlägg om min egna ramadan!

Nu har jag snart gått halva tiden, vilket är två veckor. Ni som inte förståt hur fastan går till, är det så att så länge solen är uppe får jag inte varken äta eller dricka något alls.. Ne inte ens vatten! Jag snusar eller röker inte heller under den tiden jag fastar, då solen är uppe.

Varje dag går jag in på denna sida för att få reda på när solen går ner och upp.. För under den tiden solen är nere får jag äta och dricka som jag vill igen!

Varför jag gör denna fasta vill jag även fastslå för er igen. För att visa medlidande för de som inte har det lika bra som jag har, inse själv vad jag har så jag kan uppskatta det mera. Sedan även se om jag har någon självdesiplin!

Tänk på alla muslimer i somalia nu som oxå har haft sin ramadan.. Skillnaden med dem och oss är att då solen går ner har vi hur mycket som helst att äta. Medan de kanske har två daddlar att stoppa i sig, innan solen går upp igen och de e dags för fasta...

Bättre i kroppen? Hahahaha, klart som fan jag inte känner mig bättre i kroppen. Svaret för alla dina frågor är... Nej nej nej.. Jag fastar ju, jag får för lite näring i kroppen, för lite vatten i kroppen!

Första veckan var okej, hade inte så mycket problem med hungern då. Gick inte och tänkte på mat och hade inte det dära suget i magen heller.. Däremot så somnade jag ju så fort jag kom hem från jobbet! Kunde inte ens hålla ögonen öppna till facebook!

Andra veckan (denna vecka) då har jag börja kännt att all reserv som kroppen har tagit av har börjat tagit slut. Visst jag har jobbat overtid och så, men mitt psyke har inte varit det bästa. Och tröttheten.. Under denna vecka har jag nog hållt på och somnat minst 8 gånger jobbet! Åh denna vecka har jag även kännt hunger under hela dagarna. Vilket gör att man blir mer otorlig mm.. Sedan när jag väl får äta, kan jag knappt äta något alls. Får sitta i flera timmar för att få i mig en halv portion! Kan inte ens dricka för jag blir så mätt..

Men självklart så är ju jag som jag är sedan och kan verkligen spretta ut som det jävla damp barnet jag är! Åh jag jobbar hårt som fan, jag får damp ryck åh alla frågar vart fan jag får energin ifrån då inte ens de har sådan! Men jag känner ändå att sitter jag still en sek då är jag i dvala.. Så ah det är en konstig känsla..

Vikten som jag antar du tycker är spännande.. Har inte förändrats något alls. Det blir ju så då du fastar, då programerar kroppen sig för svällt, varav att så fort du väl äter så gör kroppen om det till fett, för att lagra det om det inte skulle komma in mer mat! Så ah du förstår vad jag säger :)

Men för mig var inte detta nått som hade med vikten att göra, varav att det inte gör mig något alls :)

Nu är jag så sjukt trött att jag knappt kan skriva, ska sova några timmar för att sedan få äta, få lite energie och försöka hitta på något med någon :)

direkt från jobblunchen utan mat en timme innan dagen ær slut og overtiden børjar

Sitter nu på jobbet, med hørlurarna i ørone och førsøker stænga ute allt som har med jobbet att gøra, nu nær jag har lunch!!

Men det ær inte det lættaste då alla omkring mig jobbar och jag sitter vid min arbetsplats! :(

De e negativt nu nær den riktiga ramadan har slutat, før nu har jag ingen att ta min sena lunch utan mat med.. Så ah nu sitter jag bara kvar. Men kænns ju lite dumt att sitta på bloggen vid arbetsplatsen, som om man sløar lixom. Men det gør jag då hell no!

Blir overtid idag med, sjukt kluven på vad jag ska bestælla før mat idag som jag ska æta två timmar efter :/ Hmm? Ska væl kanske spana lite på det nu, sedan ær det bara en 15 min kvar på min lunch åh då ær det 1 timme kvar på vanliga arbetsdagen, åh då børjar øvertiden!! Idag ska vi jobba hårdare æn igår! Yes yes..

Roligt inlægg, så jævla sugen på bolle så jag funderar på att ta en omvæg hem ikvæll bara før att få køpa diambolle :p Men får væl se hur jag kænner då jag får æta det ;)