Halloween planer så bloggen kommer efter

Har sjukt mycket att göra just nu mina kära läsare. Varav att bloggandet går sjukt dåligt för Larsdotter!

Halloween imorgon, hade verkligen inte tänkt göra ett piss då. Men PB fick mig på andra tankar om man säger :P Det är ju dock inte så svårt att peppa mig som älskar att klä ut sig. Men att de var PB som fick mig att vilja göra det är lite chokerande då hon HATAR allt sådant.

Åh ska man göra något, ska man göra något ordentligt så ah vi gastade ut på staden shoppade gärnet drog vidare till sandvikaköpcentrum och fortsatte handlandet där. Har fortfarande lite små saker att handla men det tror jag vi tar i morgon! Men Ah vi slog på stort tillo med Rio vart helt chokad över allt vi hade handlat ;) Hihi!

Önskar dock lite att jag hade min underbara fruga här över helgen! För där har jag min utkläddnings soulmate <3

Ikväll ska jag och PB fixa hår och dona lite med klädseln och kroppen så den är på topp för morgondagen :P Huhu!

dåligt bloggande men nice bilder iaf


spendera pengar det är man ju duktig på iaf

åkt buss hela onsdag torsdag och fredag, varav sovit hos ponkarna och de är utan internet så inget bloggande för Larsdotter helt enkelt!!

Har varit på staden idag och handlat massa saker: 3 trosor, 2 bh:ar, 5 strumpor, leggings, bas tröja, stickad tröja med dragkedja längs ryggraden, hårspännen, nagellack, 1 ring, 1 nagelfil, ögonbrynspenna, jeans skjorta och ett par svarta jeans!!

Nu orkar jag inte blogga mera.


den enda muskeln man behöver..

Fucking jävla måndags jävel, shit vilken negativ Larsdotter det har varit idag. Bög ställe, bög kläder, bög ledning, bög mat, bög hiss, bög väder, bög ljud, bög box osv osv! Så har jag låtit hela dagen typ.

Fick testa boxar idag, vilket betyder att man får byta topplock på alla boxar, nästan. Åh då är det ju så att jag får knappt av dem, så står med en skruvmejsel och våldar som attan! Sedan så när man ska sätta på den nya ska man ha fett starka nypor och klämma åt som bara attan, åh jag klarade det så klart inte!!

Så har haft samma frustration som då jag förlorar på data/tv-spel! Arrrrrrrrggghh..

Isse får då så klart hjälpa mig, varav att diskutionen går så hära:

Isse - Har du inga muskler? Man måste ju ha muskler..

Jag - Jo det har jag faktiskit (skit sur)

Isse - Vad då för muskler?

Jag - Fittmuskler, de enda musklerna man måste ha!! (väldigt tjurig larsdotter)

Isse - (dör av skratt)

Sedan då dagen gick, så kom jag tillslut på exakt vart jag skulle sätta skruvmejseln och lägga HELA min tyngd på för att lyckas göra det själv, så då vart det lite roligare..


underhållande med löning

sorry lite uppdate, har spenderat onsdagen och torsdagen hos Ponkarna min! Åh då de inte har nått internet blir man frånvarande i cyberworld! Sedan i så i fredags hade jag migrän hela morgonen och dagen, så var hemma och gick till doktorn, vilade och chillade!

Sedan vart det ut och dricka med PB´s jobb kompisar.. Gick på hard rock cafe drack gotta, sedan gick vi vidare till London ett gay ställe i Oslot, hade sjukt skoj där. Shootade en hel del och dansade gärnet. PB spydde på krogen huhu! Lördagen spenderades i större sätt hela dagen i soffan med Mätz. Sedan var det bara att trixa till facet.. Så drog jag Cassi och Mätz vidare ner mot Alexandeskällanplass är en krog där som har hur mycket brädspel som helst. Så vi spelade yatzy, vem där, den försvunna diamanten mm och drack öl! Fett mysigt ska lätt börja hänga mer där!

Tog och mötta upp ponkarna och Mariah sedan hos Hallner och Charlie, dansade och flummade på åh hade jätte trevligt! Hel lyckad helg, dock dyr tror jag :P


saker som suger då man bor i olika länder, umgås


man tager vad man haver, ibland ett rent A4

Fifannnh vad klockan går så fort man sätter sin fot utanför Bring! (Jobbet). Tänkte berätta en sak som inte alls så många vet, eller iaf inte ni hemma i Sverige. Haha! Åh det är att jag har åter igen sagt upp mig från ett jobb.

Yes jag har sagt upp mig från mitt nuvarande jobb Bring här i Oslo.

Uppsägningen från jobbet känns absolut inte jobbig, den känns bara underbar! Har givit Bring det jag kan, åh de dem nu ger mig är inte nog för mig. Så varav att jag väljer att lämna det och jag kommer aldrig mer se tillbaka.......

Jag har 47 arbetsdagar kvar, åh anar att den tiden kommer gå så fruktansvärt segt. Men jag hoppas den går fort så länge jag är på jobbet, men sedan kan den gärna få sakta in :P


kan det va birst på sex?

Inte nog med att jag har cp ont i tummen. Inatt har jag tydligen legat och gnagat på sidan av tungan min, så har ett mysigt skav sår, som mina tänder skrapar i hela tiden! Så det enda jag har tänkt på idag är att inte ha tungan rätt i munnen. Som tur är läker ju sår i munnen fort.

Kom även på idag anledning till att jag alltid vill vila (sova) då jag kommer hem från jobbet. Det är ju fatt sover man ett tag, sedan då man vaknar är man ju inte hungrig åh då slipper jag ju laga middag.. Smart va!!?

Snackade med Sis1 idag om Mamis julklapp huhu, de kommer bli fett nice! :P Se upp Morsan...


jaha som DEN har..!?

Då kom vi till de hära fula jävla blogg tattueringarna.. Seriöst hur kommer det sig att folk vill ha likadana tattueringar som någon annan har?

Konversation (någon som har det och en bekant)

- Åh får jag se på din tattuering? Vad står den för/hur kom du på den?
- Jag såg den bå blogg(namn)...
- Eh jaha?

Alltså seriöst!? Fattar inte grejen. Kom på nått eget istället! Självklart så kan man få inspiration av andra mm. Men just nu finns det några tattueringar som även kallas jävla bloggtattueringar av vissa tattuerare. Började as garva då en sa det, för jag förstod exakt vad han menade!

Jag hater på dem iaf!! Åh tycker man kan vänta i sånna fall tills man kommer på nått man typ vill ha, sedan kan man kolla runt på bilder, sedan så får tattueraren fixa en till dig, där du ha sagt nått specifict du vill ha och inte ha!




all I want is sleep

Det har jag längtat efter exakt HELA dagen.. Att komma hem och få lägga mig i soffan, åh bara slöa! Kan inte förstå att jag är så jävla cp trött då jag har sovit så sjukt mycket denna helgen!? What a fuck lixom..?

Orkar inte ens skriva något mer till er. Jo lite gnäll skulle jag kunna ge er, gnäll över min fucking tumme, fet jävla cp ont. Barn ska inte ha kniv helt enkelt, så vem vill cutttah min mat hädan efter? :O

Men senare ska jag göra ett blogg inlägg om fucking ugly tattoos.

jag måste ha varit en lejoninna i mitt förra liv

Dödsmätt på pizza, jag och Mätz var fett duktiga åh handla mat :P Fick även med oss en chokladkaka var, chips och så klart glass hem.

Har fått i mig pizza men inget mera.. Men tror jag kan få i mig lite glass om en timme kanske ;)

Hatar dålig tv på söndagar btw.. Samma sak varje jävla söndag, fuck fuck fuck!

Ligger nu under mysfilten min framför en varmefläkt då de e fett kallt hemma hos oss. Önskar mer än allt annat nu att jag hade ett lejon att mysa med nu! KAN JAG FÅ ETT LEJON ATT GOSA MED..




igår bevisade jag att jag var den sämsta jocke med kniven ever!

Var världens segaste brud hela dagen och kvällen. Men då klockan slog 00.30 begav sig jag och Rio mot Ponkarna för vi ville se film. Så där kommer vi ingasandes då de har mysringen på golvet!? Aja de vaknade ju iaf..

Jag och Rio hade ju med oss gurka och morot som vi skulle dippa.. Rio klemade gurkan så jag fick ju kötta på morötterna. Åh tro inte på fan att då jag lägger min tyngd på kniven mot moroten, så glider moroten iväg, åh vad är kvar undeer kvniven..? JO MIN TUMME! Så jag kuttar in i halva nageln... Fy fan i helvete vad ont det gjorde och blödde gjorde jag med :(

Så därför har jag kommit fram att titeln som jocke med kniven är jag icke värdig, så varsegod och ta den, någon!?

Vart iaf fett film häng, sedan så var det sovdags, jag och Rio hade dock hält i oss massa Redbull så vi var pigg som attan. Så vi klurade ut sätt för att bli pigg!

Rios sov tips:

1. Spela pacman tills man somnar
2. Räkna får
3. Tänka vilka kroppsdelar samt muskler man ska slappna av med

Mina sov tips:

1. Sjunga en elefant promenderade på en liten liten spindel tråd i huvudet
2. Räkna så långt man kan
3. Tänka på så många olika saker som möjligt och se hur många man klarar av att tänka på samtidigt.






men är man myset själv lr vad

Mys Larsdotter idag eller vad!? Vaknade 1300 som ni vet, sedan myste jag kvar i sängen ett tag. Klev upp duschade, tvättade håret. Efter det donade jag med massa små saker som handlar om att ta hand om sig själv.

Cassi klev upp åh då så satt hon på tv de var gray´s anatomy maraton (som det är varje lördag) så då fastande man ju framför det. Har aldrig gilla det programet, men Cassi har ju haighpath de så mycket att nu gillar både jag och PB det!

Fixade i ordning PB för hon skulle ju ut och personlig assisent som man är till henne fick man ju do the shit :P

Sedan tvingade jag iväg mig själv på 7/11 det var så sjukt jobbigt att gå dit, dog nästan (det är inte ens 1 min). Köpte en ungnspizza. Åt den, sedan somnade jag återigen och vaknade akurat nå!!!!!!!

Så jaha vad ska jag göra nu då? Förutom poppa musik som fan?

Btw shit vad jag har saknat att anväda spotify och spela massa sjukt bra musik!!


like it mtf

I do..

inlägget med bilden på mitt senaste INK

Lördag äntligen, fett fint väder ute här i Oslot. Åh jag vaknar 1300 exakt. Åh inser att jag inte kan skynda ut för jag har ju inte tvättat håret!! Bög fredagen har redan gått åh jag sov och sov!? Aja behövde det dock, men nu blir det tvätta håret, sedan kolla upp vad alla har för planer för kvällen!

Tänkte väl att idag är det dags för premiär här i bloggen på mitt nya underbara Ink...! Så njut av skönheten.


är det premiären ikväll för ny inket..

Gurka och morot samt dip är inköpt.. Dock är jag fett mätt men man ska ju alltid vara på den säkra sidan, ikke sant!?

Tänkte väl att det kanske är dags att visa er mitt nya ink soon! För det är ju en hel del som är nyfiken hur det kan se ut. Den är snart helt läkt, vilket känns så gudomligt bra, då den hära bruden har varit fett jobbig. Kliat som ett jävla as och ömsat massa. Hatar hela den hära jävla läkningsprocessen smörja åh tvätta.. Blää, kan de bara vara klar!

Aja ikväll blir det inte någon premiär på tatton min, men imorgon tänkte jag ge er två bilder på den :P Så spännande! Men tänkte ge er en på ugglan för mina vänner som inte har sett den riktigt ännu! :)


Mina älsklingar..

ensam i torshov med sjukt dålig tv, åh sliten från gårdagen

Nu är jag äntligen hyfsat utvilad, samt mätt och belåten i magen..

Vi var ju på club mango igår och såg filmerna. Åh som jag skrev var det köp en få två i baren, så jag och Rio fick i oss en hel del, bacardi fick ju lyxa till det med så vi var ju cp nöjda över det :P Huhu!

Var kvar till då stället stängde, vart ju så klart lite drama där i garderoben RIO! Haha.. Vårat nästa mål vart Max, då varken jag eller Rio hade ätit mat under dagen.. Träffade även på en bekant med en vän, som vi satt oss och käckade med.. Åh fy fan vad rolig ena killen var, han var finne pratade bara svenska och bor i norge :p Hahaha! Neh men han hade bott i Umeå innan!  Men han va fett skoj!

Sedan då vi var mätta började vi vandra mot Rio, kom fram dit vid kanske 0400. Åh jag tog en taxi därifrån, var fan inte i sängs förren klockan 0450 någon gång, åh så klart kunde man inte somna på dirr, så ah 50 mins sömn inatt jippi!

Fett sliten brud på jobbet, gårdagens fest smink åh hela shiten! Var dock aldrig bakis vilket var skönt, endast trött!

Så då jag kom hem la jag mig på en gång, åh vaknade halv nio nu ikväll :O Opps hehe! Men sjukt skönt som fan, åh nu har jag äntligen ätit köttbullar och potatismos, ska fan ta och springa iväg på joker åh köpa dip samt lite gurka och morot :D slurp!


trippelpremiär, synen av snön och pepp med 2 för 1

Då har man sovit från att man kom hem från jobbet till nu..! Ah det var ju fett skönt, men för i helvete jag skulle ju hinna göra lite saker, så nu är det stressJocke som kommer komma fram som vanligt!

Ska nämlige på en trippelfilmpremiär för filmerna: Isenseven, Peoples och Random Bastards. På en krog som heter Mango.. Är två betala för en i baren så det betyder ju bara att det kommer bli fett nice :P

Men tänk om det hade varit fredag oxå då hade det varit ultimat, men vafan man är väl ung och fresh än så detta klarar man nog ;) Huhu!

Ska trixa till mig nu..

dutt dutt inlägg om en onsdag

Fett trött tjej som sitter hemma, med sjukt tovigt hår, då menar jag fett tovigt hår.. Har inte borstat håret på x antal dagar. För jag har inte hunnit eller prioriterat det! Bla bla..

Fett kul dag på jobbet idag måste jag dock säga, slagskempar på jobbet! Whoop whoop, u go boy!

Idag skulle  PB göra en ny tattuering så följde med henne ner till Tony. Eftersom hon alltid följer med mig, så gör jag så klart samma sak för henne! :) Det var iaf en sjukt rolig och mysig kväll på ett golv i en tattueringsstudio med orange soffa, blått ljus under disken och en höna i metall! HAHAHAHAHA..

Tattoon vart fett nice på PB iaf.. Sjukt kul att de alltid har känts som hon har haft en tattoo på armen, men hon har ju inte haft det.. Men nu sitter den fin fint där. Njöt som bara den då hon tyckte det gjorde ont, moahaha!

Aja nu är jag iaf hemma och ska hoppa ner i sängs åh få lite värme för fryser fan så in i helvete!!

sorry killar men ni har fan inte siffran 6

Wtf, hände med klockan? Tyckte nyss klockan var typ 2200, åh nu är det lixom onsdag.. Kul tiden går fort så länge man inte är på jobbet..! NOT

Har suttit och tumblra runt nu x antal timmar, finns så sjukt nice bilder att jag fastnar så sjukt lätt! Aja har iaf kommit fram till en sak denna kväll.

Det är att fy fan vad vi kvinnor är sexig, vi är sexigt! För seriöst ser man en sexig snygg bild på en tjej och en kille.. Då kollar man fan inte på killen, SORRY POJKAR. Men de e fan bruden man tittar på! Kvinnan är sex helt enkelt.

Så fan nu får ni ta och sexa upp er lite killar.. Det kan ju kanske gå!! Lr nja kanske inte :P


Bazinga!!

svaret på frågorna från er läsare, samt foodpics

Försökte förut skriva ett inlägg från min iphone när jag lagade mat, men självklart så går det fortfarande inte!?? VAD I HELVETE ÄR PROBLEMET.. Fett less och irritirad över att det inte funkar, men nog om det nu.

Hade min första arbetsdag igår sedan sjukskrivningen. Finner inga ord! bläääääää*

Kommentarerna får sina svar:

Sis1, kommer suga lite mer på denna karamell ass.. Sedan så är de inte så snyggt då armen är uppsvälld eller de är skorpor på den. Varav att det blir inte riktigt rättvist för tattoon :P

Frugan, ah soon får du se den. Hur går det för dig på tattoo hållet? :) Dreads, nja har helt slutat funderat på den vill jag lova. Känns inte riktigt som jag har stilen för att bära upp det. Hur kom du att tänka på det?

Sedan kvälles kommenterare:

L om lick or u die:
ja eller nyaste piercingen! Hahaha :D

Svar: Jag tror du glömde några bokstäver. Kan folk bara stå för det dem skriver! Fattar inte grejen med en bokstav, är det meningen att jag ska veta vem du som börjar på L är? Aja det gör jag inte tyvärr, men bli inte arg över det! :) Tack för du läser min blogg!


image description
image description

Kan kocka till det jag med, lr huhu!

lick or u die

Länge sedan jag bjöde er på dessa underbara bilder som gör att man sover så furktansvärt gott! Så innan jag och Cassi dör med varsin glass i soffan framför en film, tänkte jag att jag skulle ge er en fucking nice pic...


larsdotter aka Jocke med kniven

Fullt ös medvetslös.. Hade ju jag bara önskat att denna helg hade varit! Men icke de inte, självklart så däcka man ju inte. Neh det är full rulle på en själv istället.

Det jag kommer ihåg som förfesten var iaf jätte trevlig, var med Hanna, Hanna och Mariah! Åh de va jätte jätte mysigt <3

Men seriöst varför har ingen jävel kommit på alkohollåsapp på mobilen? Kan någon jävel göra det för jag orkar inte alls ta tag i den biten! Men jag BEHÖVER verkligen en sådan.. Dock så lyckades jag ju på PUK-koden låst på mobilen så det räddade ju mig själv en hel del vill jag tro!!


Nu chillar jag med alkoholen ett tag!