Bulleri bock

Som ni ser så har jag äntligen bloggat lite med bilder :D underbart måste jag säga, dock har jag inte köpt nån sladd till min kamera än :( tror inte det kommer ske heller om jag ska vara helt ärlig! För imorn lr måndag ska jag köpa mig en ny kamera, japp nu har jag fått nog med min kamera ett år höll den iaf ;) Men nu ska jag köpa en ny så jag kan dokumentera mitt liv lite bättre, för just nu händer det så sjukt mycket så ni fattar inte ! åh vill gärna berätta det för er med men hur skoj e det om man inte kan visa med :) För en bild säger ju mer än tusen ord !!!!

I helgen blir det lugnt jobbar hel dagar både lördag och söndag, så orkar då inte gå ut !!!

Men imorn fyller ju gull Lilli 20 år :) så ah ska dit åh dricka lite vin iaf, men inget mer än så :P men hmm känner vi mig så e jag ju aldrig svår övertalad huhu!

Gatufesten nästa vecka åh jag längtar sjukt sjukt mycket, Sambon Amanda och jag håller på att peppa oss inför en helt sjuk vecka som ska komma och balla ur totalt ah fy fan vad de kommer bli sjukt sjukt sjukt inga hämningar inga spärrar åh fy fan Amanda and Emm ;) kan inte bli roligare än så huhuhuhuhu!

Aja snart kommer Amanda hem åh vad ska vi då göra ? ut och glassa runt lite ? hmm ah vore nått känner jag ;) haha !





Onsdagen 25/6







































































Midsommar 2oo8

Orkar inte skriva om den just nu men ska bara tacka alla sköna jävlar för en helt urflippad underbar kväll ute i långsjön :)
Var en hel lyckad kväll tack dudes :P

Nu sitter man här igen och försöker komma in denna jävla dimman :D huhu e hemma hos Emmapemma min och dricker håret luktar grill eld kroppen e full av mygbett och så klart blåmärken i massa och ögorna är lite lätt halv dassiga efter för lite sömn men vafan jag bjuder på det ;) !!!

Åh Amanda min kära sambo är inte hemma och det är sjukt sjukt tomt utan henne måste jag säga saknar henne redan och hon ska vara borta i fem dagar ??? hur fan ska jag klara mig utan min solstråle????? Ahhhhhhhh

Hon är och hälsar på sin Mami i dalarna tror jag det var :) så hoppas hon har mysigt mysigt !

Ne men nu ska jag väl försöka få ner denna jävla alkoholen i kroppen ! Bara hålla käft och öppna upp strupen och säga skål :P haha !

Love - Vad heter en sån där man har popcorn och chips i ?
 Jag - hmm skål ?
Love - SKÅL
Jag - Hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Vi har ingenting att förlora

Hatar att blogga när jag inte har några bilder att visa vad jag har haft för mig, ne fan imorn är det jag som kommer gå och köpa en sladd till kameran så jag kan töma kortet inför midsommar äventyret för då ska det fotas en hel del kan jag lova er :D moahahahahahahah !

Känns så sjukt tråkigt att skriva i bloggen när jag vill visa istället aja men men får väl skriva lite ändå för känns sjukt tråkigt att inte skriva heller ;)

Ja vi tokar på som vanligt här hemma, så jävla nice, igår va dagen som inte vart två dagen, åh jag tackar dig för att det inte vart det för jag mår så sjukt bra just nu mitt liv är så jävla underbart, jobb familj, tokigheter mest hela tiden och så jävla roliga vänner alltså de kan inte bli bättre, gör fan nått sjukt varje dag, jobbar sedan e de ut åh leva rövarn varför har jag inte mått haft det så hära förr ? aja glad jag kom på hur det egentligen ska vara iaf :D



Hade mitt liv varit en bok så hade nog denna början varit del två i bocken  den "vuxna" tiden, där man verkligen hittar sina värderingar, sin tro och vad som betyder nått åh inte, vad/vem man är ! Japp japp och jag har hittat det och jag storm trivs !



Vad har vi nu hittat på för tok ja hängt på max ;) grymt skoj ! Hmm haft ungdomsgård hemma hos adam, tittat på ett kilo mjöl ett par antal nätter i rad ;) Jag har gjort det alla så gärna vill göra men aldrig vågar, står ett par killar i 15 års åldern och kaxar e coolast brevid en vatten pöl, ah jag gör det gasar på utav bara helvete mitt i pölen så det sprutar upp på dem hahahahahahahahahaha, åh vill ni veta en sak det är lika roligt som ni tror det är ;D Haha lekte pccch svängen inne på raggar shell, gjort ormhögen med den kravlande masken ovan på ;) huhu ! den e skönast! dansar ärslet av de flesta på olearys, kastat bort kortet in i baren, glidit ner för baren tills jag satt på golvet och storm trivits där medan jag drack öl :P hahahahah, köpt ett par jeans och två hoods :) , varit ute och gått snabbt :O, fått dem runt lillfingret, Dennis lagat mat åt mig och amanda smarrigt, ah kommer inte på allt lr orkar inte skriva mer ;P men lite smått åh gott !

Planer inför midsommar e på g oj oj ! ska sätta mig och fixa häftena nu jag ! så det blir riktigt nice ;P

fuck u !

Grattis Studenter 2oo8

För ni har tagit studenten för ni har tagit studenten fy fan vad ni e bra :P

Har haft fulla dagar må jag ju säga, i tisdags fick jag impuls grej åh åkte hem till "byn" för broder min skulle ta studenten på onsdag åh det ville jag ju inte missa :) Åkte dit i smyg så han inte visste något.... Spenderade tisdags kvällen med Steve min och det var grymt skoj :) saknar han som attan, även fast jag bara ringer på fyllan :P  ah men vi var på hans jobb "sikås´s sågen" åh jag fick lära mig allt om svettsning och hur trätt transporteras! det var sjukt intressant måste jag säga ;) hahah ! sedan åkte vi åh drog raggen runt byn var grymt mycket som hände ;) NOT!!!!
Drog till Steve drack varm oboy åh åt stut med mese grymt smarrigt !

Onsdagen kom och jag åkte till Karin (min förra låtsas mamma (pappas förra fru) (min brors mamma) ) och fixade iordning för student mottagningen å var med Lisa och Linn ( mina systrar) Sedan åkte vi till Ström (strömsund 3,3 mil ifrån hammerdal)  där broders skola ligger! Kom dit åh stog i kylan (6+) kallllllllllllllllllllllt!

Mäkta glad broder vart när han såg jag var närvarande :D surra med han å så sedan åkte vi hem till Byn igen åh fixade lite mer för studentmotagningen, sedan kom folket och broder min :D Han e så fin min bror den bästa brodern man kan ha <3

sedan fick han mitt super packet som var ett studentkitt för kvällens bravader :P Ett par vita STORA änglavingar, ett bebis paraply som var gullt med hästar och ett para rosa glittriga pompoms ;P Även att han hade på sig det :P Han tar efter mig :D Bjuda på sig varför inte ? hahahahahahhahahahahahahah !

Sedan efter middag tårta sjukt mycket skratt och kärlek var det dags för mig att bege mig hem eftersom jag jobbade idag och skulle hämta amanda efter jobbet !

Körde 20 mil på 1timme och 40 min rekord ;) tur de e små vägar åh ingen blå bil :S hahaha !

Nä men nu kom amanda åh vi ska ut åh ragga lr rättare sagt caba ;P hahahahahhahahahahahahahahah !

Kanske ses :P

(bilder från allt e på väg nästan ) hahahha


Ursäkten är SOMMAR

Japp min ursäkt att jag inte skrivit så mycket nu på slutet är att det e sommar i svergie :D lovely!
Så på mina få lediga dagar/timmar spenderar jag INTE framför datorn som ni kanske har märkt, utan då e jag ute på sjuka äventyr med mina vänner ! Och det har blivit en hel del äventyr må jag ju säga, känns som detta kommer bli en av de bästa sommrarna på LÄNGE :D säger de Nicco skulle sägan (Fan vad Niccccé) hahahahahahah !

Orkar inte berätta allt som har hänt under den tiden jag inte har skrivit men det är en hel hel del :) Åh har bidlbevis ;) men då e ju problemet att jag inte köpt det dära minnes kortet än :( hahah men jag ska ska ska göra det fort nu ! innan midsommar för kameran e full just nu så den måste ju tömmas så den kan vara beredd på fler galenskaper ;)

Just nu ligger jag hemma (hos min och Amanda) hon e på jobbet åh det blåser ute, så får bara lite ångest av att ligga här, men inte så mycket att jag inte hinner skriva några snuttar ....

MItt nya motto- Vem FAN bryr sig  funkar sjukt bra men har ändrat det lite till -Jag bryr mig då fan inte :P haha
Åh de gillar vi sjukt mycket !

Ledig till torsdag så hoppas vädret blir bättre dessa två dagar nu annars blir jag så jävla förbannad, vad handla det om lixom ;)

Ah funderar på att lägga mig och läsa lite grann de e avslappnande som fan.... Sedan ska jag damsuga innan jag hämtar sambon... Och nej vi har inte målat om än, men det kommer sakta men säkert ;) !!!


Fuck you, I dont give a fuck

Lilli och Jag i busbacken