Östersund

Nu är jag och Nicco framme hemma hos Frida i östersund!

Jobbade nio till fem idag, slog även av  en nagel vid tre tiden dåligt panik jag fick!!!

Slutade sprang till bilen in på systemet, sedan springande till bilen, och in till stan för att bli brun, sedan upp till Maria och fixa nageln :) hon är en ängel :) Ner till mommo packa sakerna, sedan var vi på väg, tog ett stopp på gula måsen ;) sedan till Janni låna några bra skiver,sedan vidare till ica handlade nödvändiga saker, sedan tanke sedan var vi på väg mot Ösund ! Var en rolig resa som vi har dokumenterat blir bilder som kommer upp sedan :) Men nu ska vi äta macka dricka och godis ;)

Hörs imorn suckerssssssss !

Halsduken är min bäste vän!

Hej hej !

Helgen jobbade fredag sedan drog jag till Nicco kollade film åt snask och tittade på Whit chicks ;) Sedan sov jag kvar !
Lördag gick ner mig i en suräng på väg till jobbet inte allt för roligt vill jag lova ! Jobbade sedan hem och upp till Maria klippte Meja sedan fick jag tillbaka mina fingrar ;) Sen hem igen fixa mig inför kvällen, Maria kom och hämtade mig och sedan vart det upp till Granloholm på förfest, sedan ner på krogen Olearys var hyffsat roligt, Sedan gula måsen ;)

Söndag vaknade i panik hade trott jag började två men började elva :/ men kom icke sent:) Hittade även en mc feast börjare i handväskan ;) hahah ! Jobba jobba, sedan kom Emma, Ida och Amanda ut så gick vi på Ikea och de va mega skoj, bilder kommer sedan hahaha ! Efter det hem och börja fixa sig för jag och NIcco skulle allt ut på spritlyckan om det nu heter så..., Nicco kom till mig så drog vi på och köpte folköl och godis, sedan började kvällen, var en grymt rolig kväll vart sjukt mycket chotar och drinkar och öl och chips ;)
Haha halsduken är min bästa vän iaf ;)  Vart en grymt lång ferke natt halv sju går jag i morgon solen på väg hem för att sova, hahahahahahahahahahahahahahaha! Och pratar mat ....



Söndagens bilder kommer upp kanske på fredag.....:P





Hahahaha

Jag skrattar åt dig, jag skrattar brevid dig, jag skrattar bakom din rygg,  
jag skrattar dig RÄTT upp i ANSIKTET


image172


Fuck a Duck !!! Jag är en Cooling ! ! !

Inte Emelies dag idag !

  • Börjar klockan nio
  • Dyng trött, efter gårdagens dålig dag!
  • Ingen bra hår dag
  • Bleksat i sverige
  • Soppa torsk på motorvägen!
  • 15 min sen till jobbet
  • Kaos på jobbet ( tack Älin ;P )
  • Jobbade nio timmar
  • Sol ut och jag var inne
  • Glömt radion på i bilen så batterierna är urladdade
  • Får vänta en kvart tills Mami kommer och hämtar mig
  • Kommer hem en timme senare
  • Fortsätter jobba
  • Nu sitter jag här har huvudvärk och ångest för jag gjorde av med så mycket pengar förra helgen!

Visst låter det som en toppen dag :) ?????? NOT

image170

 


Sugig dag !

Sol jag e ledig men de är en sug dag idag iaf ! Gick ju inte som hoppats och självklart blir jag ursinig på mig själv, även fast jag vet jag inte kunde göra mer än vad jag gjorde och att det inte var min erfarenhet lr kunskap som var fel utan själva produkten. men jag blir ändå besviken på mig själv !!!

Ni två e cp, ni ljuger, döljer, snackar strunt och e dum i huvudet ! jag ser jag fattar. jag hör, jag vet, jag vet mer än er, så därför tycker jag det är ännu mer meningslöst och idiotiskt det ni försöker/gör/håller på med !!! Ah men jag orkar inte bry mig längre, tycker jag är en rätt snäll vän men nu bryr jag mig inte, jag kommer självklart vara trevlig och snäll, men jag finns inte där !


Negativa skoj, jag Emelie  negativ det som nästan aldrig sker, men nu e ribban nådd yes det är den !
äh skit ner er losers ! ! ! ! ! !  ! ! !  ! ! !

No no no !

Jag har inget att säga dig !


Helgen var kung iaf, årets första grill ferke hos Pontus hade vi i fredags var hur roligt som helst vart en hel del kort men denast ful kort haha. Men kommer så klart att lägga upp dem när jag har KÖPT en ny sladd, japp ger upp kommer aldrig ha tid att leta efter den så jag kommer att köpa en ny så då kommer en hel del härliga bilder ;) men i vilket fall åt en himmla "god" flinta stek som Dennis hade gjort i fredags å så klart bea! Efter att vi varit hos Pontus ett bra tag, hunnit med grillning, fuck the dealer och en massa öl och vin så började vi bege oss ner till stadshuset där Governor Andy spelade och snacka om att han var grym iaf fy fan vad jävla bra han var, snacka om sommar känslorna bara började flygga upp i magen hihi! vart en hel del öling på stadshuset med, vet inte alls hur mycket lilla jag fick i mig för jag var fattig sedan iaf! Sedan kom den mörka dimman :( blääää men som tur var så skingrade dimman sig vid 5 så då låg vi hos Pontus tjaffsade om vem som skulle ha väggen, och rimmade dåliga rim, men rolig var det då iaf ;) Klockan halv tio på morgonon vaknade jag kallsvettandes och bultande huvud verk klädde på mig och gick ut och satt mig på trappan för att få lite frisk luft, såg Janni gå till jobbet och Pontus gå ut med Meja peja, sedan gick jag och la mig på toa golvet åh snacka om att det var skönt, golvvärme och en lurvig matta där sov jag gott till klockan var nått vid tre, när grabbarna började städa huset, jag bad om ett glas vatten sedan låg jag kvar ;) haha ! åkte åh hämtade Janni på jobbet drog hem till henne, jag hittade godis sedan jag var där sist som jag vräkte i mig fett fett fett mums, sedan fick jag låna Jannis mobil för min e trasigaste nu iaf, sedan drog vi på Mcdonalds där jag och Dennis handlade mat och glass :) Erik pch Pontus handlada biteline en pizza som luktade katt piss ;P haha åkte hem till Pontus åt lite mat fick dock i mig endast några pomes en halv chezze bruger sedan gick jag och la mig på badrumms golvet en timme, sedan såg vi en fille.. sen kom det folk igen och grabbarna började öla igen då gick jag och la mig en sväng på badrummsgolvet igen ;) Sedan åkte jag och Janni ännu en gång på mcdonalds! haha !

Igår vaknade jag och jag lovar jag var fortfarande bakis ;) även fast jag inte drack lördagen ! haha så illa ! aja drog på jobbet åh jobbade flittigt i några timmar, sedan så åkte jag hem då kom Dennis vi kollade på björngustavsson ;) han e så rolig ! Johans pappa e homosexuell homosexuell ;)
Sedan kom Erik och Pontus och hämtade oss efter några timmar sega ärslen drocg vi och köpte fett och åkte och tittade på fille, alla fick sig ju ett gått skratt åt lill råttan med (diva) hahahaha ! Aja kollade på en värdelös film sedan en hyffsad bra film, sedan spenderade vi resten av tiden med att klara spikar jag klarade dem ;) och de där andra skiten klarade jag inte men det kommer en ljus dag för oss alla ;) asg !jag ska klara metallen nån dag ajjemen !

Ne nu ska jag på jobbet uch känns tungt faktist! men på fredag kommer det kännas bra för då kommer min sköna lön :D yes yes yes yes yes ! Aja vad blir de ikväll ?

Hej hej

Tarzan stigen!

Kom nyss hem från en tur i skogen ;) Jag, Dennis och Erik ville göra nått skoj ikväll så vi drog upp på södraberget och började gå mot björnstigen, men gav upp det rätt så fort var ju en bäck å så där, så då gick vi mot Tarzan stigen och vi började gå, de var djup snö och mitt i skogen, hade två ficklamper med oss men de var inte så mycket bättre ;) Dennis och Erik tog jätte kliv och jag hade skit svårt att gå i samma spår ! Vart så less ett lite tag så jag började gå i förväg åkte ner skit djupt åh var tvungen att krypa för att hitta lite hård snö ! hahaahhaahaha! vart var kameran ? Aja sedan gick vi upp i tornet kollade på våran fina stad ;)

Ett riktigt äventyr ;) ett hinder gjorde vi även klättrade ner för världen bergs väg lr inte ;)



Min dag innan äventyret!
Jobbade till 1500. skulle då fixa Ronjas hår men kunde inte för hade ingen färg... Så ringde Dennis så gick vi ner och glassade i solen, drog till mitt café jag gjorde en god latté till mig själv och lyckades spilla ut hela den över hela Dennis och min telefon badade i allt vanlije latte som ran ut :/ så den har inte funkat som den ska idag :( lr ikväll ! hoppas den funkar imorn, har den på tork ! Sedan gick vi åh hämtade min gratis biljett till stadshuset som jag vann:) nöjd att jag vann nått ;) ! Sedan glassade vi lite mera, sedan gick vi till mormor! Hämtade traktron och åkte hem till Dennis kollad på tv och åt middag, som både jag och Dennis fick ont i magen av, men Dennis mamma det var gott iaf :) Sedan kollade vi på en skit bra fille the kingdom! Sedan ringde Erik och vi begav oss !



Börjar 12 imorn till 19 sedan ska vi grilla för första gången i år :D SKOJ ! Jag och Dennis ska ha flinta stek :D mums !

Neh nu ska jag dricka klart min öl ;) Sedan sova gott !

image169

Nu så !

Till Anonym lr rättare sagt min Idol!

Det jag menade var att efter som att du är min idol nu, så får du väl fråga mig om jag vill ha din autograf när du ser mig på stan ;) Haha var svårt att få fram det dära rätt men nu fick jag nog till det, så jag får hoppas du förstod det ;) !


Nu ska jag lägga mig och se desperata hemmafruar :D ! första boxen !

Äta ska jag med Hej!

Gjord för att göra bort oss !


image167


Nicco och Jag underbarnen född för att göra bort oss låta andra  folk skratta åt våra missöden ;) Även att vi skrattar minst lika        
mycket till dem hahahahahahahahhahahahahaahahahaha !      
Idag gjorde jag bort mig som vanligt som ni kanske fattar,           
ville bara pooofh åh gå hem !                                                               






Började klockan 12 idag och slutade 18. Då kom Amanda och Lucas och hämtade åh Lucas va så kram sjuk så :) han hade kram kurva hela vägen in till stan på mig. Åkte till Mom och jag bytte om till lite bekvämare kläder, så åkte vi till Mami och hämtade Diva. Åkte upp till södraberget och började gå, men uch vad slaskit det var där, så då åkte vi till norra berget istället, men där var det med slaskigt men inte lika mycket dock! så ah vi gick en sväng där var riktigt mysigt, men uch vad kallt det vart så jag åkte till mig och sedan dess har jag suttit vid denna dumburk... Men är rätt så skönt att bara slöa efter jobbet huhu !


Igår var jag med Nicco som ni redan vet, skulle ta volvon ner på stan, men ah den ville då verkligen inte starta vart sjukt less, så jag öppnade huven och ner med fingrarna och började fixa, sedan in i bilen och så starta den så fint så :) ner med huven och vi rullade iväg, snacka om att Nicco vart impad av mina kunnigheter ;P

Nicco - Emelie när man ser dig tror man inte du kan såna dära saker !!!
Jag - Hahahaha nä nu vart du allt impad va ?
Nicco - Ja det vart jag verkligen hahahahahahahhaha!

Bjuder på ett kort på mig och traktorn :)

image168


Vi drog på stan gick på vårat Cafe så klart tog även inte en vanilj latte :/ utan cola och en slags macka kommer ej på vad den heter !
Sedan ut till maxi och cope köpte chips dip gurka och godis :D Hyrde tre filmer festival och två som jag inte vet vad de heter!
Svullade som attan och Pokade på ;P asg!  vi e kung ;D


Nu kommer Amanda och hämtar mig ska följa med henne på Max köpa lite mat till henne och galss till mig :D

Han vill jag ha Kevin Väst

Olah !

Fredagen så var jag med Janni, vi hade världens svål dag kan jag lova :) Köpte godis för 98 kr sedan en påse nötkräm :) mumsi två pepsi 1,5 liters gjorde varma macker med taco köttfärs och ost sedan massa cream frech, tände hur många ljus som helst och tittat på ocensurerat vårat bästa program, hade grymt roligt och mysigt var länge sedan så det var vi allt värld.

Lördagen åkte jag och hämtade Dennis vi drog ut på birsta och motchonerade ;) haha drocg fyra varv på övre plan och fyra på nedre plan,  var tvungen gå in på jobbet en sväng med och titta på mina Jeans ;) Gick på systemet för andra gången för mitt liv och fick visa leg då iaf, vara bara för att Dennis var med och såg så liten ut ;) sedan gick vi runt på ikae och tittade på fina mödler mm, innan vi åkte köpte vi en milkshake var och snuttade i oss...  Åkte hem fixade mina naglar med nå skit, sedan så kom Janni hit så jag fixade henne snygg inför kvällen, sedan fixade jag mig själv. Älin kom och hämtade mig och vi drog hem till Hanna där var Hanna och Lillis så vi vart fyra från jobbet som åt tacos ihop var hur mysigt som helst, dock tråkigt att jag var den enda som drack asg !
Sedan skjutsade Älin ner mig till stadshuset där Dennis stod och väntade på mig ! Hade grymt skoj iaf, dansade som några idioter haha var så skoj ! även att jag bröt av Dennis cig hela tiden ;) asg! Sedan stod jag och klagade vad det luktade illa v cigg lukt, när det var jag som rökte hahahhhahahahahah ! Jag Dennis Niklas drog hem och tittade på film hos Dennis !
Jag somnade dock som vanligt på engång...

Söndag vaknade satt på tv och kollade på rebell haha, sedan fick man frulle på säng av Dennis efter att hans Mami kommit och föreslagit han skulle göra det åt mig klart man tackar ja till det ;) Fick världens baget med ost, salami, tomat, paprika och sallad. sedan ett glas oboy och ett glas Jucie (kan ej stava) och det var skit gott :)
Åkte hem la mig och halv såg och tittade på tv till och från. Sedan åkte jag hem till Mami och tittade på guldkompasen jag Jennie, Frida och Mami och åt SMUL paj hahahahahahahahahahahahaahahahahahahah! åkte hem väntade på att Dennis skulle sluta, Niklas och Dennis hämtade mig så åkte vi till hemmakväll och Dennis valde världens dåligaste film ;) hahahahahahah! Åkte till Niklas åt cub och tittade på den dåliga fillen ! Sedan tittade vi på the Vocie :) han vill jag ha, han vill jag med ha och han med ! ;D

Var min roande helg, kommer upp bilder när jag letat sladden ;)


Nu kommer Nicco till mig :D jippi! Ska fixa mig så ska vi ner på stan och på vårat favorit cafe ;P Mums mums !
35 kr på kontot då använder jag gärna upp på late med vanilj ;)
Have a Nice day !

Kan inte klockan!

Har kommit på att jag är den värdelösaste på att kolla, vet eller förstå vad klockan är... Idag ah då ringer klockan kvart över sex, när den ar tjugio i sju får jag panik flyger upp ur sängen och börjar fixa mig fort fort !

Mormor och mitt samtal

Mormor - Vad gör du uppe nu?
Jag - Men ah ! jag börjar ju nio!
Mormor - Men klockan är ju bara kvart i sju ! ! !
Jag - Vänta jag måste gå och tänka ett tag...
(fem min senare)
Jag - Hahahahahahahahahaha, ja men det kan ju vara skönt att vara uppe i tid för en gångs skull. !

Min plan kvart i sju skynda fixa mig, kvart över sju gå ner mot bussen halv nio bussen även, Hur fan går det ihop? vad tänker jag med ??? Åh kan lova er det är INTE första gången detta händer heller, kan lika så väl hända så jag e en timme sen :/

Nu ska jag klä på mig och fixa håret sedan ner mot min buss ;)

Ha en trevlig dag  !

Jag är en segis!

Hejsan mina kära beundrare ;P

Har fortfarande inte hittat den dära himmla sladden :/ kan bero på att jag inte har börjat leta, jag har inte haft tif lust lr ork, vet nån av ni vart den är lr ? så säg det så blir det lite lättare ;P ! huhu!

Igår så bjöd Dennis mig på en "romantisk middag" huhu min 20 års present av han så sneeelll han är alltså, så jag fick den största kött biten jag någonsin sett i hela mitt liv, och jag skämtar inte heller! sedan potatis gratäng och sallad och självklart bea ;) Åt upp hela min köttbit :D så Dennis var allt impad att jag orkade hela för det gjorde inte ens han HAHA! Är inte en tjej som e rädd att äta jag :D !
Sedan kom vi på att Dennis är nog den sämsta på att tända ljus det slocknade tusen gånger hahaha! men tillsut fick han allt till det, så då satt vi där med cola ljus och go middag skit fint :) Tack Baby !



Idag gjorde klanet jag självklart en sådan grej som bara jag klarar av ;) Var på väg till lagret och skulle hämta lite grejer, hade med mig vagnen och ah skulle skynda mig lite tempo du vet, så jag sprang lite sedan skulle jag åka så dära på vagnen som vi brukar göra, det jag inte tänkte på var att vagnen var tom ah så när jag ska göra det så slutar det självklart INTE bra. Vagnen stegrar och voltar bort och jag flyger som stålmanen och landar raklång över hela gången.... PINSAMT.... Skjut mig var det ända jag tänkte, men men var nog några som fick sig ett rejält skartt! hahahaahahahahaaha !



Jag ska köpa en bil :D ajjemen min första bil det ni... Har kollat runt en hel del och hittat ett par riktigt coola veteraner men det jobbiga är att man måste skruva i dem och det orkar ju inte jag HALLÅ ! så ah jag får leta vidare...

På lördag söndag e jag även ledig och det är jag sjukt nöjd över :) så på söndag SKA jag leta sladden jag lovar er :) hihihih! ska även fota lite på alla mina nya kläder jag köpt :) och skor :) hihi!

Lördag då ska jag vara med Nicco, sedan kvällen blir det gina taco kväll med brudarna grymt skoj :) sedan ska jag möta upp Nicco och då blir det utgång ;) yes yes yes ! hoppas på en rock away kväll som bara vi kan uppnå ;P !
och även bilder från den kvällen ! hihihihihihihiH!


Nu ska jag hoppa i sängen har öppning imorgon jag :) !

Så natti natti mina lovers ;P

Diva min käraplutt

image159image160image161image162image163image164image165image166

Utan ord

En skit lista till, eftersom jag inte hittat kamera sladden, har dock inte letat efter den heller ;) men jag ska ! Har även en ny bild att lägga upp :) Vad tycks ?



Listans roliga svar !

1. Hur gammal är du om fem år?
25 år :S

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Alla på jobbet, mom (mormor) syster Jennie

3. Hur lång är du?
163 cm.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Glappet ;P

5. Vem ringde du senast?

Janni

6. Vem ringde dig senast?
Dennis

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Vet ej raderar dem ;)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Jag är en Sms-nörd

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Inget, de har aldrig varit gift, men de e inte ihop!

10. När såg du senast din mamma?
I förrgår :)

11. Vilken ögonfärg har du?
Bajs brun

12. När vaknade du i dag?
Halv tio 09,30

13. Vilken är din favoritjulsång?

Har en hel favorit Julskiva men vet ej vad hon heter ;P

14. Vilken är din favoritplats?
Asien där de e varmt ;P

15. Vilken plats föredrar du minst?

Doktorn

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
I Australien lr nått varmt land!

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Vargar :S

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Nicco så klart ;D

19. Hur stor är din säng?
Har ingen säng :S lånar en annans ;P

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Lap top

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Utan så klart!

22. Hur många kuddar har du i sängen?
6 st :) använder även alla :D

23. Hur många landskap har du bott i?
Två tror jag ? lr :S ingen aning

24. Vilka städer har du bott i?
Sundsvall

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Skor, men mest barfota på sommaren :D

26. Är du social?

Över social

27. Vilken är din favoritglass?
Twister

28. Vilken är din favoritefterrätt?

Fruktsallad

29. Tycker du om kinamat?
JAAAAAAAA :D

30. Tycker du om kaffe?
Japp men mest latte med vanilj ;P

31. Vad dricker du till frukost?

Oboy :D

32. Sover du på någon särskild sida?
Höger sida!

33. Kan du spela poker?
Jag kan allt :D

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja det gör jag ju :)

35. Är du en beroendemänniska?
Beroendeframkallande människa ;P

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Japp, Niccos Mami, Jonas Dennis vän, Alexsandra

37. Vill du ha barn?
Verkligen inte !

38. Kan du några andra språk än svenska?
Valspråket ;P

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja en gång!

40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Bassäng, kan ju komma hajar i havet :S

41. Vad spenderar du helst pengar på?

Rock Away

42. Äger du dyrbara smycken?
Yes

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
100 höjdare :D

44. Kan du rulla med tungan?
Ja

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Nicco utan tvekan ;P

46. Sover du med gosedjur?
Nopp med kuddar

47. Vad har du för ringsignal?
Visslingen i kill bill

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Jajjemen

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Morgonrocken jag har på mig :)

50. Flirtar du mycket?
Är bara trevlig :)

51. Kan du byta olja på bilen?
Ja !

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Neeee, men borde få det ;)

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Ego

54. Läser du dagstidningen?
Yes

55. Prenumererar du på någon veckotidning?

Nopp

56. Dansar du i bilen?

Ah varje gång :D

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Rix

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

4,5

59. När var du i kyrkan senast?
På lucia då min syrra hade uppträdande:) 

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Alla förutom Thore och Anallena ;P 

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

hela sommaren ;P

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Janni och Cattis som gav mig blommor för jag fyllt år i tisdags fick jag dem :)



image158

4oo svar av mig !

Eftersom jag inte kommer skriva något som hänt förren jag hittar sladden till min kamera och kan visa er lite mera så får ni 4oo svar av mig ! Ska leta sladden lovar !


 

1. Vem är du? Anna Emelie Larsdotter Wallin 
2. Attityd: För godtrogen
3. Ålder: 20
4. E-post: [email protected]
5. Stjärntecken: Vädur
6. Jag kommer från: Tråk staden Sundsvall.
7. Jag bor: Mitt i stan med Mommo.

8. Mentalitet: Gravt frånvarande i min värld.
9. Civilstatus: Älskad av många men inga med snopp.
10. Hemsida: Den kommer bli grym.
11. Mac eller PC? Laptop
12. 1024*768 eller? oj råkade ta bort halva frågan
13. Internet Explorer eller Netscape? Internet Explorer
14. Din bästa egenskap: Sneeeeeellheten
15. Din sämsta egenskap: Sneeeellheten
16. Husdjur: Charlz (leguan) Diva (kinesisk naken hund)
17. Familj: Mamma Anna, Pappa Lasse, Plast Mor Rose-Marie, Plast Far Per, Plast Far Arne, Bror Robin, Syster Nina, Lisa, Jennie, Linn, Frida, Leah och bror Adrian
18. Kroppsdel du har mest nytta av: Munnen
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Vänstra ögat
20. Jag sover: Väldigt sällan får ångest jag ska sova bort för mycket av livet.
21. Djur jag är lik: Rådjur och Lo djur

22. Tror du på något? När man tänker för mycket gör man de störrsta misstagen och Allt har en mening. 
23. Frisyr: Långt olika beror på humör :P
24. Hårfärg: Askblond, 3:a i mocka och 6:a i mocka
25. Ögonfärg: Bajs brun
26. Längd:163 centimeter.
27. Vikt: 52 kilo

28. Skostorlek: 36

29. Gillar: Skratt och sol 
30. Ogillar: Kallt, långsura människor och måsten
31. Favoritmat: Pommes
32. Favoritglass: Sjuklingglassen, den som e snurrad med grönt och rosa och är gull i mitten Twister va ?
33. Favoritdessert: Fruktsallad
34. Favoritpizza: Vesuvio med Bea :P
35. Favoritdryck: Vanlig Coca cola
36. Gillar du godis? Ajjemen
37. Isåfall vilken sort? Beror på, lakrits, choklad, sura godisar :D
38. Min favoritdrink: Sunrise suer, ÖL
39. Min favoritfilm: Svårt har så många
40. Min favoritdag: Lördag för då får man lördags godis ;) 
41. Min favoritklädesplagg: Bage Jeans från martins äger fyra st olika färger, stora skjortor
42. Min favoritbok: Alla av Verginia Andrews, Ondskan, grottbjörnens folk, mm älskar läsa
43. Min favoritmusik: Beror helt på situation, humör och årstid
44. Min favoritlukt: Min lukt :P
45. Min favoritblomma: Orkideér
46. Öl eller vin? ÖL e billigar ;) 
47. Liknar du en kändis? säger ej vem

48. Senast köpta skiva: Ingen aning, gör det nya olagliga och laddar hem :P 
49. Senast film på bio: Den med råtterna som flyr, var med Nicco och Jensi

50. Bästa låten i världen: Hotel Califonia
51. Senast lästa bok: Ego ( av carolina gynning)
52. Favoritförfattare: Verginia Andrews
53. Skriver du dagbok? Bloggar japp
54. Bästa årstiden: Sommaren.......
55. Älsklingsfärg: Gråååå
56. Skulle aldrig ta på dig: Höga Jeans 
57. Vad ville du bli när du var liten? En rosa grävmasking som gör rosa vägar :P 
58. Blev du det? Nä verkligen inte :P

59. Brinner för: Rock Away resan
60. Sportbil eller familjebil? Sport så klart  
61. Katt eller hund? Hund
62. Har du nån nojja? Aa, massor 
63. Fobier? Fötter
64. Deppig eller glad? Gladast
65. Politiskt insatt? Neeeee
66. Värdesätter du ärlighet? Ja, synd att det är utrotningshottat 
67. Brukar du dra "vita lögner"? Ne bara korta av
68. Är det ok med vita lögner? Nja de e de väl inte.
69. Känner du en mytoman? Ja finns många i sundsvall
70. Har du pojkvän/flickvän?: Nopp, men jag är nåns Jenny :P asg* 
71. Är du kär?: Nopp
72. Hur tidigt stiger du upp?: Så fort klockan ringer 
73. Är det bra eller dåligt?: Sjukt bra när jag jobbar 
74. Vem/vilka vet mest om dig?: Mom och Mami 
75. Gillar du att slåss eller?: Ne
76. Vad har du på dig just nu?: Jeans linne och morgonrock :P 
77. Vad ska du göra ikväll?: Vet ej kanske bli brun
78. När var du senast riktigt full?: När jag stod själv och dansade under spiral trappan på olearys:P (många helger sedan)

79. Är du seriös?: Oseriösaste
80. Hur många handväskor äger du?: Ett antal 
81. Hur många bilar har du/ din familj: Blir väl fyra 
82. Hur många biologiska syskon har du?: Alla är det i hjärtat ( men ingen egentlgien) 
83. Isåfall, vad heter de? -
84. Hur många timmar sover du per natt?:. 4-6
85. Vem är snyggast i världen: Ingen aning inte sett alla 
86. Vad är du allergisk mot?: Långsuramänniskor
87. Ska du duscha idag?: Ajjemen om nån timme 
88. Vad är det för veckodag?: Onsdag
89. Vad är det för datum idag? Andra april
90. Vad gör du nästa år?: Är i Seydne med Nicco :P 
91. Är du likgiltig?: Ah i vissa fråger och människor 
92. Hårdrock eller synth?: blankt
93. Är du uppväxt i stan eller på landet?: På lannet :P 
94. Har du utländska föräldrar?: Min far e 50 % Norsk 
95. Gillar du att laga mat?: Ajjemen :)
96. Märkeskläder eller secondhand?: märkeskläder har jag absolut inte råd med så blir väl secondhand 
97. Hur många par skor har du?: 13 kanske ?
98. Är du sexuellt frustrerad?: Ne killar e snuskig :P 
99. Vem är snällast just nu?: Jag :) fråga Nicco :P
100. Var har du ont?: Ingenstanns
101. Använder du hårspray: Ja tonvis :P
102. Kan du stå på händer?: Ja i vattnet :P  
103. Favoritsåpa alt. dokusåpa?: Top Model
104. Är du vidskeplig?: Neee
105. Favoritserie:  Desperata hemma fruar
106. Gillar du seriehjältar?: Ja
107. Hur många Emelie känner du?: 8
108. Vad tycker du om idrott?: Grymt skoj att se på :P 
109. Gillar du att fotografera?: Ah men mest att vara med på foton :P
110. Gillade du Moulin Rouge?: Kände henne inte :P
111. Salt eller socker?: inget
112. Kollar du på sport?: Hockey, fotboll, mest Americansk fotboll 
113. Om ja; vad? Läs ovan
114. Tränar du? Nopp, är för lat :P
115. Om ja; vad: ....
116. Om inte; ?
117. Gillar du ketchup?: Ne hatar det! 
118. Sushi eller hamburgare? Hamburgare uch för rå fisk
119. Små eller stora bokstäver?: Små förutom när jag skricker :P
120. Blyga eller framåt killar/tjejer?: Töntar och freaks :P
121. Är du bra på att måla?: Haha endast de två tavler jag gjort till Mom (mormor)
122. Vad har/hade du mvg i?: Svenska, A,B,C Frisör B,C,D,E,F Projektarbete sedan kommer jag inte ihåg
123. Vad har/hade du ig i?: Inget :)
124. Är du blyg? Kanske? men pratar som attan 
125. Favorilaget? Flames
126. Gillar du konst?  Naket ;P
127. Favoritmålning? .....
128. Vilket museum var du på senast? I london där de fanns t-rex :P
129. Om du fick välja ett äventyr vilket skulle du välja då? Roc Away med Nicco :P
130. Har du åkt luftballong nångång? Näe men soon
131. Om inte; skulle du vilja det? Ja verkligen, med Dennis eftersom han e så rädd :P
132. Har du utövat nån extremesport? Hahahaha
133. Har du någon tatuering alt. piercing? Piercing i naveln, tungan öronen, Tatuering på ryggen en älva, en på handleden Emelie, en i nacken kinatecken för drake, en drake på magen, sedan har mom (mormor) gjort en som jag har på foten
134. Vem är den hurtigaste personen du känner? Mom (mormor) 
135. Använder du smycken? Örhängen och moms (mormor) halsband
136. Såg du Spindelmannen 2 på bio? Näe såg den på joels dator 
137. Sommar eller vinter?: Sommar.....

138. Är du glad nu?: Ajjemen
139. Var du glad igår?: Ja sjukt glad 
140. Känner du någon som jobbar på sjukhus: Nopp
141. Vem skulle du vilja ge mjältbrand?: HAHAHAHA nån
142. Kaffe eller the? Kaffe late med vanilj :P 
143. När grät du senast? januari ? 
144. Sexigaste kroppsdel: Händer
145. Om jag vore en färg: Gul som en sol :P
146. Jag har kysst: Bra och dåliga
147. Sexuell läggning; snoppar
148. Jag har: hål på strumpan 
149. Barn: ALDRIG

150. Bästa plats på jorden: I asien 
151. Pluggar och vill bli: Är färdig utbildad Frisör
152. Jobbar och önskar jag kunde: 75% vill jobba ännnnnnnnu mera :P 
153. Person jag alltid kommer att vara kär i: De har sin plats i mitt hjärta 
154. Vem krossade mitt hjärta: Jolle polle
155. Politiker jag älskar: ......
156. Barnprogram jag hatar: Svampjävlafittbobfyrkant 
157. På min fritid: Vännnnnner
158. Men vill: PENGAR
159. Om sex månader: Hoppas på en fastanställning
160. Jag samlar på: minnen
161. Min värsta ovana: Vara i min värld och prata fort
162. Min bästa ovana: Vara i min värld
163. Kändis jag skulle vilja vara: -----
164. Kändis jag skulle vilja vara med: Brad pitt och angelina jolie :P 
165. Jag ångrar att jag inte: trodde ryktena
166. Jag blir glad av: Det mesta 
167. Jag blir förbannad av: Kallt och lång sura människor 
168. Min bästa raggningsfras: raggar aldrig 
169. Drömjobb: Miljonär utan att göra nått :P
170. Om jag fick 10 miljoner: Köpa hus i asien och flytta ner mom och mami och nicco :P Göra det jag vill ;P
171. Jag var 1-3 gammal då jag förlorade: Min gammelfarmor
172. Det här skulle jag inte göra ens om jag fick en miljon: döda nått nån 
173. Största hemlighet: kan man ju inte skriva :P
174. När ingen ser mig: rätt svårt e alltid med folk ;) 
175. Nära-döden-upplevelse: när jag voltade ner med gräsklipparen ner för dalen :P
176. Mitt livs bästa ögonblick: När jag föddes och fick se världen :P 
177. Bok och låt jag önskar jag hade skrivit:  ------
178. Mitt bästa partytrick: Brun torkar dansen :P 
179. Bästa tekniska uppfinningen: Mobiltelefonen, dator, kamera
180. Levande begravd eller levande kremerad: ------
181. Jag kommer till himlen /helvetet: Under jorden ? 
182. Brott jag begått: Snattat, kört skoter onykter, köpt ut
183. En sak jag stulit från en kompis: inget klistermärken när man var liten? pog kanske :P
184. Jag har knarkat: Neeee?
185. Om Ja; Vad: ----
186. Konstigaste platsen jag har haft sex på: På diggggggg 
187. När var första gången och med vem: för ett par par par år sedan med min dåvarande pojkvänn 
188. Hur många jag har haft sex med: ingen
189. Gruppsex - ah med 20 st på en gång ;P
190. Har du haft sexuella fantasier om det egna könet: tycker just könen e fula :P 
191. Har du haft sexuella fantasier om vänners föräldrar/syskon: säkert vem vet
192. Ok, ärligt, hur många har du haft sex med: typ 1 miljon
193. Favoritställning: grodan i duchen (uppfunnen av björn gustavsson) hahahahhaahha
194. Jag har använt sexleksaker: Jaaaa
195. Vilka: hahahaha
196. Antal one-night-stands jag har haft: Inget
197. Jag har betalat för sex: Ah måste göra det varje gång ;P 
198. Det kostade: 1000 spänn elle?
199. I min umgängeskrets har jag haft sex med: HUHUHU 
200. Könssjukdom: Den biten e jag oskuld på
201. Vilken: oskuld
202. Från vem: ingen e oskyld på den biten säger jag ju 
203. I min umgängeskrets vill jag helst ha sex med: Han, han, han åh han åh hon, och den och det hahaha ingen 
204. Jag har varit otrogen: ....
205. Mot vem: Somsagt.
206. Med vem: ...
207. Min konstigaste sexuella upplevelse: HAHA  
208. Beskriv dig själv med tre ord: Gladast, sneeelllheten och cp 
209. Har du nån gång varit deprimerad: Ja vintertid
210. Känner du någon som varit/ är deprimerad: Ah nån e de nog.
211. Finns det någon du vill lägga en förbannelse på: Hahaha jaaa :P 
212. Har du blivit behandlad som skit av en vän? Ja, 
213. Vad gjorde du då: Gick
214. Vad innebär självinsikt för dig? Att jag vet bäst :P 
215. Har du bra självförtroende: När det är mörkt  
216. Älskar du livet: Självklart
217. Hur ser du på framtiden: Rock Away 
218. Kan du laga mat? Japp e grym 
219. Vad har du för humor: en millimeters humor 
220. Har du en bästa vän: Jag har många bra vänner 
221. Hur träffades ni: Skolan, genom vänner, som fjortisar 
222. Hur länge har ni varit vänner: Sjukt länge med de flesta 
223. Har du varit på IRL- träff? Ne
224. Har du fått vänner via webben? nee
225. Hur och varför började du med hemsida? Bloggen?
226. Läser du? Ah grymt mycket
227. Om ja; Allt som går att läsa

228. Favoritpapperstidning: öp
229. Favoritveckotidning: ?
230. Mobiltelefonen betyder för dig; Mitt allt 
231. Vad har du i din handväska? allt från, sax till gamla snusar
232. Har du körkort? Ja så klart
233. Hur många uppkörningar gjorde du? 1
234. Vart det dyrt?  Ne 5000
235. Bil? Olika 
236. Drömmer du? Varje sekund :P 
237. Om ja; Allt från väder till uppfinningar :P 
238. Tror du på nåt övernaturligt? ah det gör jag nog 
239. Om ja; vad: vet jag ju inte
240. Om inte; ---
241. Röker du? Nä verkligen itne 
242. Om ja; varför slutar du inte?; -
243. Spara eller slösa? Slösa just nu när jag ska vara sprar :P 
244. Har du investerat pengar? Ah på rollet :P
245. Spelar du sällskapspel? Ja rappakalja :P 
246. Favorispelet? Rappakalja

247. PS2: ja
248. Dataspel: ne
249. Favoritsemesterställe: Asien
250. Drömresan skulle vara: Rock away asien :P
251. Har rest till: Canarieöaran teneriffa, Thailand, London x2, Bulgarien, Polen, Finland, Norge x5, Danmark
252. Semestertips? Thailand
253. Semestermardröm? Dödad
254. Vad skulle du INTE göra på din semester? Bli dödad 
255. Vem diskar hemma hos er? Mom (mormor)
256. Storhandlar du? På jobbet
257. Är det något du är bra på? Öppna dipparna på Mcdonalds ;P

258. Är du praktisk? Ah sjukt kan torka mig själv :)
259. Är du teknisk? Ah grymt faktiskt
260. Har du besökt nåt nöjesfält? Liseberg och Gröna lund och danmark och astridlingrens värld.
261. Gillar du det? Ja äslakr det
262. Favoritkarusellen? Berg och dalbanan sånna som snurrar.
263. Dusch eller badkar: Dusch snabbast
264. Färg på ditt duschdraperi? off White.
265. Syr du dina gardiner själv? Nopp kanske upp 
266. Bästa stället på webben: lunarstorm.se
267. Musikfavoriter: beror på ! 
268. Tittar på TV: när det e bra
269. Hur mycket tittar du på TV? Den är alltid på så slänger väl nån blick på det som verkar intressant 
270. Äger du nån leksak? Ja
271. Om ja; Mormor :P
272. Lekte du med Barbies som liten? Ah
273. Eller föredrog du lego? Lika mycket på båda 
274. Onani; skamligt eller njutningsfullt: njutningsfullt
275. Vad anser du om porr? HATAR DET
276. Äger du en kamera? Jaaa
277. Vilken sort? Digitalkamera

278. Fotografera du mycket? när den följer med
279. Högtid du gillar? Julafton och sommarlov (har dock inget) :P 
280. Har du prestationsångest? Jaaaaaa
281. Har du drömt sanndrömmar nångång? Ja sjukt många gånger 
282. Har du en brevvän? Ne
283. Dricker du mjölk? Hatar mjölk
284. Är du rojalist? vad e de? :P 
285. Vad anser du om kungahuset? Vill du ha te?
286. Läser du skvallertidningar? Om den e gratis :P 
287. Tror du på allt det står i dem? Bara det som e sant :P 
288. Lyssnar du på folks skvaller om andra?ne men ska nog börja :P 
289. Skvallrar du ibland? Eh
290. Har du varit på festivaler? ajjemen
291. Isåfall vilka: Gatufesten, storsjöyran och göteborgs kalaset

292. Hur kör du bil? Som en riktig rally förare
293. Hur ofta byter du sängkläder? Mom som gör det ! 
294. Har du ett motto du lever efter? när man tänker för mycket gör man de största misstagen, allt har en mening just do it :P 
295. Favoritcitat/aforism: Ge mig en öl så ska du se jag vakanar till :p

296. Om du skulle skrivit ett citat som gjort dig känd vilket hade du valt då: hej
297. Senast sedda film på bio: Den med råtterna som flyr
298. Senaste sedda film (övrigt): eh?
299. Senast lästa bok: Men jag har ju svarat på de :P ego
300. Var den bra? Ah det var den
301. Har du en bra relation till dina föräldrar? Till Min MAMI :D 
302. Gillar du att betala räkningar? Har inga ;P jag är billig ;P 
303. Har du koll på din ekonomi? Näe bara drar kortet 
304. Har du vunnit pengar nångång? Ja i fredags på casinot :D

305. Spelar du på nåt? Casino :P
306. Har du något synfel? Neee
307. David Bowie eller Beatles? 
308. Vet du vad ordet paradoxal betyder? Neh men kan googla :P
309. Världens fulaste ord? Fitta
310. När du svär; vilket ord använder du då? skit
311. Världens vackraste ord? Mat 
312. Brukar du be om varuprov när du handlar kosmetika/vårdpryttlar? Kan man de 
313. När rengjorde du din ugn senast? När jag ägde en:P
314. Har du läst Angeligueböckerna när du var ung? vad e de?
315. Berätta om det värsta du varit med om: hahaha 
316. Är du social? Över social
317. Skulle du kunna slänga ut 3000 kr på en romantisk middag? Ne men skulle kunna säga den kosta det :P 
318. Vad är det mest romantiska du vet? När det händer
319. Om du och din partner zappar på TV:n och det råkar vara porr vad gör du då? Har ingen partner
320. Har du och din partner blivit ertappade på bar gärning? Jag har ingen partner
321. Bra egenskaper hos en kille är: Rolig, sneeelheet ärlig
322. Bra egenskaper hos en vän är: Ärlighet, rolig :P
323. Dåliga egenskaper hos din partner/vän: Lögnare.
324. Kan du irritera dig på din partner nån gång? Jag har ingen partner 
325. Har ni en stormig relation? JAG HAR INGEN PARTNER
326. Vet du vad emotionell instabilitet betyder: Nå töntigt
327. När något går sönder blir du: Förbannad
328. När du gör dig illa blir du: Inget skrattar oftast.
329. Gråter du ofta? Nopp
330. Har du problem med ilska? eh ?.
331. Vilken är den bästa känslan du vet? Nybajsad :P.
332. Är känslor svåra att förstå sig på ibland? Hatar att känna efter :P.
333. Tycker du att vissa har det för lätt i livet; typ det här med att glida på en räckmacka? Vissa har bättre förutsättnignar 
334. Många tycker det är pinsamt att fisa inför sin partner; tycker du också det? Hatar fisar! 
335. Varför tror du det är så tabubelagt i början på ett förhållande? När man börjar fiser öppet börjar förhållandet gå utför:P 
336. Har du varit på blindate? Nee
337. Om ja; var det kul eller en flopp? -
338. Tycker du utseendet är viktigt? Ja det är det väl 
339. Tycker du sex är viktigt i ett förhållande? Det är ju faktiskt superviktigt.
340. Värsta jobbet du haft? Reklam utdelare:P 
341. Trivs du på ditt jobb/utbildning nu? Jag älskar mitt jobb :D 
342. Skulle du bli förolämpad om din partner tillfredställde sig själv? Men jag har INGEN jävla partner 
343. Om du fick vrida tillbaka tiden en gång; vad skulle du ändra? Inte trott dig!

344. Använder du nagellack? Ah när jag inte har varit med maria på länge :P
345. Favoritmärke? kan inte så många
346. Hur mycket pengar lägger du på kosmetika/hudvård? inget mami får köpa det hatar att köpa smink 
347. Hur ofta dricker du alkohol? Inte mycket nu måste spara pengar :P
348. Går du på krogen ofta? Inte längre måste spara pengar
349. Vad samlade du på som liten? säkerhetsnålar, den som finns på burkar som man öppnar med :P
350. Har du kvar samlingen? Mormor har :P 
351. Hur många gånger har du flyttat? för många kanske 20 gånger
352. Gick du på dagis alt. Dagmamma? Inget var med min Mom lr mami jag :P
353. Har du koll på din dator eller fixar nån annan med den? Jag kollar på den nu :P 
354. Favoritrestaurang? Victorias :D
355. Favoritcafé? Weynes mitt och Niccos cafe:P
356. 50 tal eller 80 tal? 80talet!
357. Har du slagit någon nån gång? Ja ett par stycken:P 
358. Om ja; skämdes du efteråt? NEEE
359. Vad anser du om värktabletter? Alvedon

360. Tror du antidepressiva mediciner är beroendeframkallande? Är de nog 
361. Kan du spela nåt instrument /vilket? tvärflöjt :P
362. Om nej, vad skulle du vilja kunna spela? Trummor
363. Tror du att det finns kräkmedel i systemets sprit? Ja det är väl fiffigt 
364. Vad får dig illamående? Sprit och fötter
365. Tipsa mig om en bra hemsida: niccis.tjejsajten.se
366. Cool person på nätet: ingen
367. Trodde du på tandfen som liten? Ja ja fick ju massa pengar.
368. Hur mycket vatten har du druckit idag? Ett glas.
369. Om du skulle ge dig en present nu vad skulle det vara då? Massa pengar

370. Om du skulle få en present av mig nu vad skulle du vilja ha då? Massa pengar 
371. Får du blommor ofta? Ah ;P
372. Köper du blommor ofta? Nopp
373. Har du gröna fingrar? Ne hudfärgade 
374. Tycker du jag är konstig som bara har en växt? hahah
375. Om du fick en önskan uppfylld här och nu just i detta ögonblick skulle du önska dig: Massa pengar 
376. Har det varit upprepningar av samma frågor i detta formulär? Ja sjukt mycket
377. Är du kreativ? Ah sjukt mycket
378. I så fall; inom vad? Allt
379. Läste dina parents sagor för dig som liten? Mom gjorde det varje kväll 
380. Hade du en bra barndom? Jag hade en grym barndom :d
381. Gillar du att fiska? Ah som fan e stor fiskare jag :)
382. Om du fick införa en ny helgdag vilken dag skulle du då välja och varför? En dag då det alltid e sommar :P
383. Gillar du kakor, tårta och bullar? Gillar att baka de men inte så förtjust i att äta det
384. Vitsen med fettfri majonnäs? va?
385. Vad har du i din frys? Älgkött
386. När brukar du gå och lägga dig? Nattuggla
387. Har du några särskilda kvällsrutiner? ta en godnatt snus kolla bloggen, borsta tänderna ställa klockan 
388. Hör du nåt ljud just nu? Tv:n
389. Ensamhet är: Skönt i bland
390. Börjar detta kännas jobbigt nu? JAAAAAAAAAAAAA
391. Har du nån aning om hur många frågor vi är uppe i nu? 391 står de på sidan.
392. Då kan jag berätta att du är uppe i 392 frågor nu. hahaha
393. Har du svarat på alla hittills? Ah men blankt :P
394. Om inte; varför inte det? För det ska du skita i :P
395. Tycker du vi ska sluta nu? AH
396. Okej! Bara några till? Ne
397. Finns det något du vill berätta som inte finns med bland frågorna? Att du missade verkligen nått bra! 
398. Ägaren av denna hemsida är (alt snäll, dum, bitch etc): ?
399. Hur ofta besöker du mig? Vet inte ens vem du är :P
400. Slutligen; var detta för närgångna frågor? Bajsapa



Den som läst alla frågor svar skriv en kommentar du e min idol ;P