November ?

Jag hittar dig i drömen !

image103

November, november

En bild kan säga mer än tusen ord.
Men en känsla kan säga så mycket mer än tusen bilder!

image99

   

Jul Känsla ?

Hellre ledsen med Dig än glad utan Dig !



image98

Jul Galan

Ja i lördags jobbade jag på julgalan som servitris och oj oj vad oseriöst det var! Kom dit klockan ett, och då fick vi skriva på nått papper och grejs, sedan så träffade jag visst Madde för hon skulle med jobba där åh det var så länge sedan så det var riktigt roligt att träffa henne :) Sedan hade hon med sig en härlig tjej som heter Wilma så var riktigt kul att strutta runt med dem.. Vi hade svarta kjortor och svarta förkläden på oss sedan blev vi uppdelade i grupper jag och en till tjej som hette Maja fick tre bord som vi skulle dela på, och på varje bor satt ungefär 50 stycken, oj vilken kallabalik det var, vi skulle passa upp på dessa tre bord ta beställning av dryck och ta pengar och sedan springa bort till baren där de jämt var världens kö, och handla sedan springa tillbaka och om jag säger så hära det var 6000 gäster och 51 servitriser så allt tog mega lång tid och kunderna vart skit less så dricksen var vädligt dålig! Iaf så jobbade jag 1300-0100 så det var en lång dag, även att jag inte hade ätit lr druckit något på hela dagen så när klockan var kvart över elva fick jag i mig fem köttbullar en tesked potatis sallad och en cola och det var riktigt gott, vi slet som djur, ölen tog slut röd vinet tog slut vit vinet tog slut cidern tog slut och sedan tog mousserande vinet slut, så det var kallabalik, aja började plocka bort från borden men när klockan var ett och inte ens hälften var gjort gick vi för de skulle ändå inte räknats in att vi stannade längre!

Har inte skrivit på länge men förra lördagen var grymt roligt var ut med Janni Cattis Nicola och Natalie vi hade tok roligt iaf, för var vi hemma hos Janni och hon bodde sjukt fint, sedan gick vi på Irhish hur det nu stavas där var det så många ekel att jag och Cattis sa att vi var lesbisk för då trodde vi att vi skulle bli lämnade ifred men inte det då vart det bara värre men ändå skönare vi behövde inte prata med dem lr nått ändå fick vi drinkar ;P asg!

Aja sedan gick vi på copers där träffade jag Tapani och Ivarsson två i joels amerikanska fotbolls lag Tapani bjöd mig på en drink och den var gigantisk och kostade 50kr så Tapani skulle också ta en lika dan, men då fick ett glas som var hälften så stort som mitt och det kostade 80kr :P haha ! sedan när ivarsson kom satt vi där och bartendern gillade nog oss, för vi lr jag fick prav smaka drinkarna hela tiden ;) Sedan kom han med en varsin Sube´way kaka till oss sedan ett varsit glas mjölk:P så där satt vi och drack mjölk ;P haha ! Var en rolig kväll!

Nu har jag inget mer att skriva och det kommer jag inte ha på ett bra tag!

Men allt e overkligt just nu !


image97

Stick, blixter, blod, bränt stygn och borta!

Hallå hallå men är det inte helg igen :D Vad kul!
 Och sanna det är hemligt vart jag var på intervju säger det när jag får reda på om jag får det lr ej :P hehe!
Nyfiken i en strut :D Gullis*

Ja idag fick jag iaf till min rubrik :d Jaha jah mycket nöjd hihi !

Idag har jag nämligen varit hos farbror doktorn :D Ah har äntligen fått tagit bort mitt hemska födelsemärket, som har gjort så att jag hatar att ha uppsatt i alla dessa år... Men nu e de borta :D Hihi ! Lycklig! Men uch vad läskigt det var ;)
Fick ta en spruta i halsen, ett litet stick så dära, det var ju inte så farligt sa jag,
då sa doktorn det är när man sprutar in bedövningen det brukar göra ont!
2 sek efter
 Aj det går som en blixt upp i örat! Aj och i halsen till hakan! (jag)
Jo det brukar kännas så! ingen fara! (doktorn)
kändes som 10 min senare åh kan han bli klarrr!

Sedan vänta vänta vänta

ah sedan fixa dom och donade kändes som han var i mitt öra och pillade, gick tydligen en nerv alldeles under!
Sedan var det visst en blodådra där med så de fick bränna på dem så det skulle sluta blöda så mycket, var inte så roligt och känna lukten av sig själv eldad :S haha !

Sedan sydde han i hop det massa små stygn och skickligt gjort, och nu har jag ett bedövat öra och halva hakan! 

Bedövninge skulle sitta i en timme 11.00 fick jag den, den e fortfarande kvar! 

Rolig dag rolig dag :D  

Rubrik!

Vet inte vad jag ska skriva för rubrik så de få stå så dära! Nu är vintern verkligen här uch fy och blä, har inga skor och ingen jacka till det! Så jag e fången i mitt eget hem jippi! :/

Ah mm imorgon ska jag på två anställning intervjuer håller tummarna och hoppas såååååå innerligt att jag får nått av dem !

Ah allt för mig!

Skit ner er

Skit svenska folket!

Hatar alla som kollar på idol för att ni inte röstar, eller för att ni röstar på fel jävla idol! Mattias HALLÅ gott folk vad fan handlar de om han e värdelös ful dålig ingen röst kan inte göra nått med den han i tråkig, men då kommer alla små fjortisar och tycker han e bäst och röstar som några tokar...
Medans vi vettigt folk som håller på de som är bra, är för snål för att rösta lr tror att alla är lika smart som oss, Synd att så är inte läget så nästa gång om du ska se skit Idol RÖSTA! Men inte på Mattias....

Jag bojkottar Idol nu iaf ! Tycker de e så tråkigt att folket låter skitar va kvar inge skoj å se stjärnor åka hela tiden !
Men hoppas verkligen både mattias och andreas åker ut före Marie, Amanda och Daniel annars e de nått fel !

Skit ner er idol folk!

image96

Helg Ångest

Ja idag är det fredag och det flesta tycker det är jätte roligt och har världens planer och allts sånt.... Vad gör jag jo jag sitter här hemma, tycker helger e skit, har ändå inget att göra lr någon att vara med eftersom att alla mina underbara tjejer har flyttat ifrån mig :( Kan ni inte flytta tillbaka saknar er så otroligt mycket... Lever typ i en bubbla om att vi har ett väldigt långt lov och snart ska vi börja i skolan igen så jag får se alla undrebara människor igen och ha roligt.. Och när jag verkligen tänker på att det aldrig kommer hända blir jag så otroligt deppig och nera att jag vet inte vad jag ska göra! Så jag får allt leva i förnekelsen!

Saknar er oerhört mycket brudar! Kom och hälsa på mig gör det snälla !

Så helgen skit ner dig!

image54



image55


image56


image57

image58


image59

image60


image61

image62

image63

                                                                          

Saknar er som en tok kom tillbaka till mig :P Älskar er !

Frisörerna 2oo7 är bäst

Apkopisen Tobajas

Hallå hallå!
Vilket vackert väderdet var när man tittade ut i morse,,, (NOT) Hoppas den lilla snön som ligger kvar bara försvinner, uch jag har inga skor ingen jacka för att vintern ska komma och då e de inge skoj, hatar att frysa !!!

I helgen som var så hade Joel och han lag bankett på nya bowling Oléarys där satt vi i ett eget rum alla i kostym förutom jag då som så klart var enda tjejen! Var jätte roligt surra massa och tittade så klart på premiären till den nya fillen från året grabbarna har spelat. Och självklart var Nummer 2 BÄST och det är ju min lilla älskling Joel Carlson :D Var så stolt när man kollade på hur duktig han varit under året! Han fick ett pris med och det var han verkligen värd, dock så vet jag inte riktigt vad för pris, de har så konstiga benämningar, men de var nog helt enkelt för att han e bäst och gör en strålande inssats för laget :D
dock åt vi de dära hemska hamburgarna bara Oléarys kan göra, men pommesen var god iaf :P Hehe!
Kommer upp en bild sedan från banketten på mig och Love!

Restenav  helgen spenderade jag med Mami och Mommo de bästa kvinnorna i världen, spela kort och myspyste :D

Idag kommer min super mega vän Tobias hit och hälsar på mig i tre timmar innan han ka vdare i till vemdalen och vara en mupp som bara han kan vara! Ska bli roligt att se han äntligen.... Även att han har lagt på sig lite sthlmska, nu när han bor i stor staden ohhh :P asg*

Ne nu ska jag fixa lite här hemma sedan gå ut med lillan och sedan fixa upp mig själv lite :P

Pussinussi


image53



Älsklings bubben min Nr2 Hihi