mot underbara vinterlandet och mina fina vänner

Nu era små nördar sitter jag på tåget mot fucking jävla Åre och mina sköna jävla sockerbönor underbaraste familj <3

Jag är så sjukt jävla stokad att jag vet inte vart jag ska ta vägen. :D

Fast jag sitter nog lugn och tittar på några avsnitt grey´s anatomy.. För jag har ju börjat sett hela det från början, då jag inte har sett exakt vartenda avsnitt som Cassi :P hihi!

Men skriver mer då jag är framme gott folk!




nattsludder utan någon mening alls

Men sover ni nu? Varför då :P Hihi I min familj är vi ju nattugglor, så just nu sittar jag och Mom åh dricker rosévin samt kollar på Law and Order ett av våra favvo program!

Mami och Sis 3, 5 har kommit fram till Moffa och resan gick jätte bra... Tur det för man är ju lite orolig nu när nån när och kär gasar runt på vägarna. Orkaner, idioter och halka mycket som kan gå fel då ass!

Har iaf äntligen börjat packa, men kan lova er att när jag väl kommer fram så har jag endast tagit med mig skit. Har en lätt tendens att alltid bli så tycker jag huhu!

Imorn blir det iaf att kliva upp tidigt, så jag hinner fixa det sista, hjälpa mom med räkningar samt göra mig klar!

Men ni får väl sova vidare och så gott då :P


Sis3 är så sjukt duktig på att rita <3

när jag lämnade Bring, lämnade jag även sjukt underbara människor med

Som alla ni vet har jag slutat på Bring! Åh jag är så cpnöjd över det, åh det vet ni nog alla med ;)
Men jag måste säga att jag träffade vissa sjukt sköna personer där, åh de kommer jag så klart sakna av hela mitt hjärta..

Åh så klart kommer jag sakna min största idol allra mest av alla...

Han är en jävul på att prata "svenska", att jävlas med mig och att få mina hemska dagar att bli roliga åh det tackar jag dig Torgeir för. Att du gjorde det för lilla retarded Larsdotter.




Denna fick jag av Torgeir då jag sluade. Historien bakom är att för ett tag sedan berättade jag för Torgeir att när jag var liten ville jag ha en rosa grävmaskin som gjorde rosa vägar...
Öl då jag kommer tillbaka är givet min vän!

wadup med att Sis1 aldrig ätit mcdonalds frulle?

God morgon läsare och snokare ;)

Idag är Larsdotter uppe den tidigaste tiden hon har varit sedan hon kom hem från Oslot! För idag så körde jag ner Mami, Sis3 och Sis5 till bussen. De ska fira nyår hos våran Morfar som bor ner i småland ser ni..

Efter jag och Sis1 hade droppat dem så drog vi mot McDonalds för att äta frukost. Sis1 hade aldrig ätit frukosten på mcdonalds så hon var visst lite skeptiskt åt det först. Tills hon såg frukost menyn och jag beställde en varsin baigel samt toast och hon tog en tugga. Då fattade hon grejen med att ska var så peppad :P Huhu!

Satt där i drygt en timme, tittade på fula ungar och retardsen som jobbade, snacka om trötta jävlar!

Nu har vi tagit Sis3 och Sis5´s platser på deras rum och ligger nerbäddad i varsin säng med varsin dator och lyssnar på chillmusik :D Fett nice!!


2o11 har varit ett år med mycket fina minnen som är svårt att sammanfatta i ord.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ramadan... Jag åt bläckfisk i Kroatien. Shit vad svårt att komma på saker, kan lätt lova jag har gjort hur många saker som helst som jag aldrig förr har gjort, men nu kommer jag inte på något :O

Har du några nyårslöften?
Nopp och det har jag nog aldrig haft heller.. Däremot så har jag tre mål för det nya året och det är att sluta röka, snusa och punda nässpray!

image description

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja min underbara socker böna Cattis fick en flicka Alissa <3

Vilka länder besökte du?
Sverige, Norge och Kroatien.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
22 Juli kommer nog helt klart vara den dagen som man kommer att minnas starkast från år 2011.. Vilket är sjukt tråkigt, men ah världen :(


Vad var din största framgång 2011?
Att säga upp mig från Bring...

Största misstaget?
Shit, vad kan det vara?? När jag skulle experimintera med mitt hår :P

Bästa köpet?
MacBook PRO, iPhone 4s och JC skorna.


Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, tatueringar, skor, smycken, mat och Alkohol som vanligt :P


Gjorde någonting dig riktigt glad?
När nästan alla från livsnjutfamiljen flyttade till OSLOT. När min Mami och Systrar hälsade på mig i Oslot. Då jag överaskade Mom med att komma hem! Och när jag och Hanna bokade resan till Asien. Samt då jag hade min sista dag på Bring!


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Alla låtar med Kapten Röd, sedan så sjukt många andra låtar... Skulle bli en hel spotify lista om jag så skulle skriva upp alla. Men typ denna: spotify:user:kallebanana:playlist:5fpsh94YRsm94MwhzfpFCf

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var nog gladare.. För ju mer tiden går och jag får umgås med mina underbara vänner/livsnjutfamiljen blir jag bara lyckligare och gladare..

Vad önskar du att du gjort mer?
Hängt med på fler saker, än att bara varit bekväm hemma i underbara Torshov. Varit vaken mer och sovit mindre. Pysslat mera!!

Favoritprogram på TV?
Top Gear, Grey´s anatomy, New Christine, The Big Bang Theory och Mitt hemliga tonårsliv.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Den spenderade jag först på Bring (då de va en måndag) sedan så följde jag med Lisa hem till hennes nya lägenhet och hade mys middag med hon, Aedin och Tommy. Plus att vi lekte charader och hade fett jävla korsligt <3

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Fett jävla nice MTF´s




till alla som inte är vän med mig på facebook eller har en iPhone


maten som hindrar mig från att blogga

Jag tror seriöst att jag är för mätt för att kunna blogga! Orkar fan typ inte göra ett enda jävla skit.

Igår åt jag åh jag åt åh jag åt.. Fy fan första gången jag ätit så mycket på julafton haha! Så idag är man fan sliten. sjukt man blir sliten av alkohol och man blir sliten av att äta mat!

Funderar på om jag ska sätta mig och rita lite grann..

Idag skulle vi ju ut och slira, för det är tydligen något man ska göra på juldagen! Men då är Nicco lite sjuk, så vi väljer att hellre bara vara hemma och mysa istället.. Jag är fett peppad på det, då jag absolut inte alls ville gå ut!

Sorry men utelivet i Sundsvall suger nå fruktansvärt haha!

Nu blir det rita lite..

Larsdotter önskar er alla en riktigt GOD JUL


4st bilder från sista festen hos livsnjutfamiljen var vad vi hade att bjuda på

(Rios och min nya grej på kort är att slänga med håret, för det blir så jälva fett!?)

sista festen för livsnjutfamiljen hemma hos ponkarna

Shit vad jobbigt det är att skriva tillbaka i tiden haha! Men jag har lovat er så klart jag ska det!
Igår skrev jag om fredagen, så idag skriver jag om Lördagen den 10/12:

Precis hela den dagen, var jag och Hanna fett slöa och bakis. Låg typ hela dagen i soffan åh vart mer och mer stressad över att vi skulle ha våran avskedds fest hos ponkarna den kvällen. Jag var verkligen inte alls peppad på att dricka något alls med alkohol!

Men som sagt det var våran avskedsfest plus att Dennis var i där för att hälsa på oss alla i familjen.. Så man hade helt enkelt inge val!

Jag började väl fixa mig vid 2100, sedan kom Tabita, Emma och Jessica till mig. Då öppnade jag mitt Körsbärsvin som jag inte hade vågat prövat innan.. Kände de var ett fint tillfälle. Så vi satt där alla rätt sega men sjukt snygga och smuttade på körsbärsvin. Vilket jag förövrigt kan tipsa er om. Sjukt gott att smutta på, kanske inte dricka en hel flaska själv dock :P

Sedan begav vi oss mot ponkarna. Åh där var det stor fest då vi kom vid 23 tiden.. Så sjukt mycket folk, var tillo med en hund där haha! folk överallt.. Så det vart en jävla massa minglande, skratt och massa!

Cp kul att träffa Dennis var det :D Var ju i april förra året sist jag såg han, så det var väldigt trevligt..

Vi dansade en hel del med. Jag trodde jag hade bättre balans än vanligt så jag ramlade bakot i slow motion vet att vid ena sidan står Kalles macBook Pro så jag försöker styra åt andra hållet, åh där kommer ett par högtalare som jag far över sedan tillslut in i en lampa med ryggen och axeln rätt in i kanten på deras öppnaspiskant av sten!!

Under hela mitt fall så står typ alla ooh oooooh ooooooooooh OH!! Hahaha, vafan var det ingen som greppade tag i mig för!! :P

När klockan är 0630 tar iaf jag, Hanna, Nisse och Kalle en taxi hem mot Torshov. Då var festen påväg mot slutet. Så ah vi lyckades hålla igång jävligt länge ass..

Det var en sjukt jävla rolig kväll med massa skratt med mycket nice folk, svårt att få ner det i ord men ah mycket hände denna kväll iaf!

(Bilder kommer)

äventyret med Larsdotter på brings julbord

Men då var det väl dags och ta tag i det jag lovade er förut. Att blogga om min sista tid i OSLOT..

Då börjar jag nog med den näst sista helgen vi hade, den helgen då vi kunde festa. För den allra sista helgen gick ju bara ut på att packa, flytta och städa så klart :(

Så vi går tillbaka till Fredag den 9/12

Då hade vi iaf julbord med jobbet. Åh jag hade även premiär kvällen för mina JC skor. Vi skulle iaf på en humorgala nere på Latter.

Vi kommer ju verkligen dit i sista minut SÅ klart. Men jag hinner köpa mig en öl innan jag springer in. Hamnar så klart på raden längst fram!

Det börjar och komikerna håller på att fråga de andra som sitter längst fram en massa saker. Åh där sitter jag och försöker se onsylig ut, men självklart så åker ögonen på mig och de frågar vad jag heter och jag svarar på det, sedan vart jag jobbar och jag svarar på det.

Så var det inge mer med det, så jag pustar ut åh tänker nu har jag gjort mitt! Börjar njuta av showen istället..

Tills den andra komikern har gjort nästan hela sitt nummer utkläd som en gammal gubbe som drar mycket snusk rader. Då får han plötsligt "ryggskott" och säger att han behöver hjälp av den blonda tjej där fram.

VILKET ÄR JAG!! Jag sitter kvar och bara tänker aldrig i helvete att jag tänker gasa upp på scenen i dessa jävla skor.. Men då börjar ju alla i publiken att skricka mm. Så jag har inget val ställer mig upp och konstaterar att jag kan inte komma upp på scenen för den är för hög!! Men då säger komikern det finns en trappa därborta...

Jag kände mig så jävla blond just då!!

Jag gastar till trappan och upp för den, för att ta hand om komikern med ryggskott, som ställer lite mera frågor. Han frågar hur gammal jag är, varav att jag har hjärnsläpp åh står där ööööhm öööhm ah 23!! Han svara ja lite för gammal men de får väl duga!!?!

Han säger vi ska bakom scenen och ha 2 roliga minuter, vilket jag inte ens hör för han har svår norska.. Så när vi går mot bakomscen nyper han mig i ändan åh dansar typ bakom mig!!

Hamnar bakom scen där de smuslar mig runt och ut för att sedan komma in och sätta mig på min plats.. Där en baccardi stod och väntade på mig som tack!!

Jag hade iaf varit fett snygg på scenen vilket var de viktigaste :P Så då vi kom ut från showen sedan, var det as många som ropade EMELIE och kom fram och sa jag hade snygga skor mm!!

Vi drog och åt åh ah det var en sjukt bra kväll alkoholen flödade men maten flödade verkligen inte, skit äcklig jävla norsk julmat som mat absolut inte ens ville testa! Så det slutade så klart att man vart as packade!

Jag Seb Charlie och Jocke hittade inte ens till wiskeybar som vi skulle till utan gick och gick och gick.. Tydligen hade Jocke burit mig och även Charlie sedan även tappat mig x antal gången i asfalten.. TACK FÖR DEN!!

Drog dock hem rätt tidigt, då självklart ska vara någon som lyckas göra nått jävla idiotiskt som ska förstöra kvällen för andra!!

Men i stort sett så hade jag en riktigt bra jävla fredag med jobbfolket.. Tycker även det var ett hyffsat bra för avslut från jobbet att gasta upp på scenen :P Hihi!


(Enda bilden jag har från kvällen, Seb och Kalle)

Imorgon har ni världens lyckligaste Larsdotter @bring

Nu sitter jag hemma hos Mariah och Seb, med Charlies iPad i just lööv it!! Hihi..

Idag hade Charlie sin sista dag på Bring och Mariah hade sin sista dag på polarn och pyret. Åh imorn så har ju jag, Seb och David våran sista dag! Så ikväll så tänkte vi fira lite, då Charlie även åker hem imorn!

Så ikväll har Charlie köpt champagne Moet ;) hihi massa stail här ass!!

Sedan ska vi gasa ner åh äta go mat på Fridays åh ta lite drinkar samt öl så klart :)

Nu blir det skumpa Whoop Whoop!!

lyckan börjar stråla ut genom mina tår tillo med


få dagar kvar tills de nya kapitlet i larsdotters liv börjar

Nu är det mycket som sker i Larsdotters liv.. Har exakt fyra arbetsdagar kvar på Bring HELL YEAH!!

I fredags hade vi julbord med jobbet, var as fett.. I lördags hade vi avskedsfest för oss Livsnjutfamiljen helt awesome.. Detta var en av de bästa helgerna i Oslot vill jag verkligen lova er.. Åh den helgen kommer jag skriva om nästa vecka så ni får göra gur awesome det var..

För just nu kommer jag inte ha tid att blogg.. För jag jobbar samtidigt som jag måste packa ihop mitt liv, då jag faktsikt flyttar hem till Sundsvall på söndag som är om 6 dagar!!? :O

Åh mitt i allt detta har jag panik att jag ska dra, varav att jag förnekar och skjuter på allt som jag måste ta tag i inför detta nya kapitel.. Sedan ska jag hinna träffa och säga hejdå till alla underbara människor som jag kommer lämna kvar här!

Så ah jag hoppas ni förstår och jag hoppa att ni kommer att kolla min blogg nästa vecka för då kommer jag har många feta inlägg att bjuda på hoppas på feta bilder och riktigt rolig läsning för er och mig senare i livet! :)

Nu ska jag dricka mitt gurk vatten och försöka övertala Kalle att komma hit så jag slipper sova själv! :P Haha..

vandraren har ingen stanns att gå när..

Just exakt nu står jag på Bring ungefär 2 mil utanför Oslot. Min själ vandrar i något paradis, medans mitt skal står i lägget standby...

Har antagligen gnällt x antal gånger om vad det suger get kuk att jobba.. Varav att jag har VRÅLAT ut min besvikelse och fått konstiga blickar från förbi passerande, men sedan ett leende då ALLA älskar mig på jobbet.

Vid 10:00 vandrar min själ tillbaka för då har vi pause varav att jag är ute i snön och röker frysandes, med en av Kalles armar runt mig för värme, men med en glöd i ögonen av lycka, då jag ser snön liggandes på marken!

Men efter 10 minuter vandrar min själ iväg igen, för då är pausen slut.

Om fem min kommer iaf min själ vandra tillbaka igen, för då är det lunch!!


(Åh detta var ett tidsinställt-inlägg, imorgon får ni veta vad som sker resten av mitt arbetspass)

svar på tal, hell yeah

norrfors om somnade med migränen och vaknade upp med migränen:
Fått basilusker på muttan igen? ;-)


För det första Micke, IGEN????!!!!??

Hahahaha och för det andra så står det ju att jag somnade med migrän och vaknade med migrän.. Så antagligen var det migrän tabletter som var rätt svar ;)


Happy me


lyckan som spred sig i kroppen då jag kom ut från jobbet och fick se..


man lär sig aldrig, SLUTA flytta så slipper du flyttstäd

Idag är det flyttstäd som gäller.. Det är väldigt nödvändigt, då våran hyresvärld kommer på torsdag. För då ska vi gå igenom lägenheten och kolla om vi behvöer betala något eller om vi får hela deppen tillbaka.. Men fy fan vad bögigt det är.

Jag har skrubbat gärnet inne i mitt badrum åh fyfan mina händer är fan helt fuckad nu! Uch fy och blä.. Nu har jag haft en liten pause, så nu ska jag ta med mig musiken in på rummet och städa mitt rum jiiipppii!!

min själ vandrar utanför min kropp mellan 8-16

Sorry för dåligt bloggande.. Igår då jag hade lagt mig, var jag med av en sjukt obehaglig sak. Något jag inte har varit med om förut, men som gjorde att jag kan förstå andra då de nu berättar för mig om det!

PANIKÅNGEST ATTACK.. Jag hade sängt ner dator för att sova, då jag bara känner hur jag får en sådan smärta i hela bröstet. Är som ett svart hål pressas utåt innifrån. Jag försöker att inte tänka på det, just för att jag förväntar mig att det ska kännas mindre. Då börjar jag få problem med att andas. Så jag ligger här i min säng och tänkter att jag måste andas. Jag tar stora djupa andetag, små korta många. Medans jag tänker att jag är en jävla tönt.. Jag har 10 arbetsdagar kvar, nu får jag sluta må så dåligt över att behöva gå till jobbet!

Mina vänner förstår inte varför jag har sådan panik och gnäller så sjukt mycket på att gå till jobbet eller att jobba. Åh hade jag varit dem, så hade jag med tyckt jag var fjantig. Jag tyckte idag att jag var fjantig som häde känt så dära!

Tills.. Då jag står på jobbet efter halva dagen och får känslan av att jag tappar allt. Att allt som är jag, all min glöd, all min kärlek, all min glädje osv, bara dras ur mig. Åh där står endast mitt skal kvar. Jag blir hjärndöd av mitt jobb! Jag kom på mig själv att haja till och va har jag gjort detta? Jag använder inte en enda hjärncell då jag står och gör det jag ska göra, inte en enda hjärncell...

9 arbetsdagar kvar.....


fd Timonen är här och fotar nya proffar


till den som känner den vill köpa mig något till julafton


somnade med migränen och vaknade upp med migränen


om jag bara kunde få trycka på den dära runda lilla knappen

Jag har fortfarande inte slutat varit handikappad. Kan inte ens räkna alla gångerna jag bara har velat trycka på den dära runda fina knappen i mitten! För att kolla om nått nytt har hänt. Varje gång jag har hört någon slags ton från en iPhone, så går det en kall stöt genom mitt hjärta :(

Flera tillfällen då jag har velat tagit ett kort, men nej insett att min iPhone är DÖD!

Ååh vad jag önskar att mina nya underbara kärlek kan komma.. Men nej jag måste vänta x antal dagar till. Buhu!

Men kom iaf på att jag ska köpa mina andra par JC skor idag, trodde jag hade för beställt dem, men tydligen så gick inte det. Så ikväll då klockan slår 1800 ska jag sitta som en riktig krigskvinna och slås om åh hinna skriva in mitt kort nummer så jag får de dära älskade skorna. Som jag kan sitta på stranden och sukta efter i 3 månaders tid att få använda.

SEBASTIANMEDIA.COM KAN DET DÄRA MED ATT FÅ FRAM KÄNSLAN MED EN KAMERA

Vill bara tipsa alla er om en fett bra film för att få den rätta peppen/känslan/synen/glädjen/lekfullheten/kärlek för årets vinter säsong!

En film som Seb (en av ponkarna i livsnjutsfamiljen min och även Rios man) har gjort, jag är sjukt stolt över honom och vart så sjukt imponerad om hur proffsigt gjort det är filmat.

Detta är verkligen en film som passar alla. Även fast du inte åker skidor eller snowboard så kommer du ändå känna värmen, glädjen och så klart KÄRLEKEN..

Gå in på denna länk för att se den underbara filmen som vi åkte ända upp till Boden för att ha filmpremiär på ----> BANGIN`<----