Million Stylez

Ding ding dutt dutt dutt....

Har nyss ( tio minuter) kommit hem, har jobbat idag och snacka om att jag var mos i hjärnan idag hehe
En kund: Tidig morgon idag ;)
Då va klockan 13 haha!

Neh men snubblade klammpade och var rent utsagt skit klumpig och det brukar inte jag vara.... Haha kom på mig själv att jag typ inte ens kunde prata utan tog skit länge innan jag kunde svara på en fråga... Haha men har man ett leende på läpparna så kommer man ur det mesta ;)

Även att när Pari tappade en mugg i golvet jag bara YES det var inte jag ;) haha ! Har inte lyckats med nått sånt än men var sak tar sin tid ;)

slutade 1400 då sprang jag in hos Maria och hon märkte med att jag hade mos i huvudet, sprang ett ärende till henne sedan på vägen tillbaka gick jag och log med mungiporna ända upp till örorna så det var skit många som tittade skit noga på mig och länge, men jag kunde inte förmå mig att sluta le ;) Hoppas jag gjorde nån annans dag på samma gång!
Sprang tillbaka till Maria och då lakade jag mina naglar fin fin färg Rosa så femenimt ville vara lite tjej tjejig!
hon undrade med vad osm hade hänt på vägen för jag var så glad ;) hehe! Jag bah Kaffe på burk ;) haha!

Sedan så solade jag åh gud vad skönt det var att bara lägga sig ner och känna värmen i det kalla vintervädret!

Sedan åkte jag och hämtade Charls och åkte hem till Maria där Meja var och då hade vi ingen ström så vi ritade med glitter pennor... Sedan när strömmen kom gjorde jag mat till dem sedan kollade vi på nikelodien! jippi!

Nu sitter jag här har nyss ätit och låter mormor få höra lite härlig musik, som man inte kan sitta stilla till ;) så vi sitter här och gungar oss fram ;)

( Just nu G slide ) 

Ska hoppa in i duschen nu ja och bli lite ren och fräch sedan sminka upp mig sätta på mig farfars skjortan kuta över till Emma hämta alkoholen sedan åka hem till Janni och börja dricka ;)

Jobbar inte imorn så man måste ju passa på då ;P

Ses vi i dimman i vimmlet ;) Jag tror det !

Xoxo

BRING IT.

NAME:
Kom ihåg mig?

MAIL: (publiceras ej)


BLOG:


COMMENT: