Helt slut körd!

Sorry jag inte skrivit på så sjukt länge, men har verkligen inte haft varken ork lr tid att göra det. Har jobbat som en tok hela veckan 8-20 typ varje dag lr till 21. Känns sjukt roligt iaf på jobbet längtar tillo med när jag vaknar även fast vi bara har grov jobbat denna vecka, men känns verkligen som att det e lite "min" affär med, eftersom jag är med och bygger upp den :P lr bygger upp ah det kan man väl säga iaf, har ett sjukt bra team iaf e grymt nöjd, riktigt härliga töser jag jobbar med :) Så tror vi kommer få grymt roligt på jobbet var eviga dag :P

Nästa vecka den 27 mars (dagen innan min 20 års dag) har vi invigning lr premier som jag hela tiden säger :P på Ginatricot, så då får ni allt komma åh se på vår grymt snygga affär, och se vilket slit vi har gjort :P



Förutom att jobbat som ett Äääärsle har jag igår umgåts med Janni sötnötisen min! Och vi hade grymt mysigt bubblade, pratade, kollade på hockey lets dance medans vi satt i den bästa soffan någonsin, i bubbelpoolen huhu :P sedan ångbastade vi och torr bastade, skrubbade kroppen med ägg olja nå mer och socker :P sedan gjorde vi ansiktsmask och leransiktsmask, smörjde in oss med massa salvor och tjoffs hade hur mysigt som helst, saknat Jannipanni min var så länge sedan vi gjorde nått, det får vi deffenetivt ändra på !!!!!!!!



Nicco picco och jag missade ju det vi har sett fram emot i en månad nu, så det var lite snopet men vad kan man göra när man inte har en krona :( buhuuuuu! Aja får ladda till nästa helg eftersom då blir jag 20 år :D hihii! Vet dock inte hur jag jobbar den helgen så får se om det blir en lugn helg på Casinot med Mami Mom och Moster skulle var as roligt iaf :)
Sedan får jag ta en grymt stor ferke där alla nära och kära som är duktig att kommentera mina inlägg får komma :P heheh!

Neh nu ska jag se film sedan sova åh ingen klocka som ringer imorn så otroligt grymt skönt :D

Pussis nattis !



image155

Bjuder på en gammal bild :)

BRING IT.

NAME:
Kom ihåg mig?

MAIL: (publiceras ej)


BLOG:


COMMENT: