Saffran, jävla ST

Hello!
Var några dagar sedan jag skrev så tänkte vara duktig att göra det idag när jag har sov morgon heheh :D yes!
Igår var det en jobbig dag, kände att jag hade noll energi att stå och vika kläder och hänga larma och massa sånt, neh var inge  skoj alls igår och dagen gick senast vill jag lova!

Igår klockan 1900 så möttes vi alla gina tjejerna plus alla butiks chefer i norrland och den stora chefen för oss alla på Saffran och åt en stor fin god middag, var hur mysigt som helst, alla skrattade som attan, åh åt gott berättade historier från barndomen och lärde känna alla mera var en riktigt lyckad kväll och den var vi verkligen värld :) Sedan fick vi även vårat efterlängtade schema :D Så idag börjar jag 12 åh det var ännu skönare sov morgon behövde jag :) så nu ska jag äta lite frulle sedan ut med Mom och Mami på birsta ;P hehe! Idag ska vi ta Pernille bilder jippi blir grymt roligt grymt kan jag ju säga :D

Igår efter middagen kom Janni och hämtade mig, och gjorde mig brun och fin tack och bock för det min sköna älskling :D Fick även träffa nicco en sväng och det var mega skoj huhu!



På fredag fyller jag 20 år, blir nog en sväng på casino med Mami och Mom som för fest, sedan blir det en lätt utgång inget stort denna helg för jobbar men börjar sent, så får ta en stor ferke nån annan helg :)



Köpte även tre par skor igår på 7 min de va då inte dåligt måste jag själv säga ;) Kommer kort sedan !
när jag hittat den jävla kabeln ;P

Idag blir det kläd shop jippi :)

Neh ska äta nu pussis

BRING IT.
BY: Jonte

:)

2008-03-27 11:40:35

NAME:
Kom ihåg mig?

MAIL: (publiceras ej)


BLOG:


COMMENT: